Victor Публикувано на Септември 18 Report Сподели Публикувано на Септември 18 🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ Zhik-Tak" автор: Герго Милов Жика-жика-так Давам ти знак – жика-жика-так. Пробвай се пак – жика-жика-так. Имаш мерак – жика-жика-так. Ама с мерака – жика-жика-така, май се прецака – жика-жика-така. Май ще ти треперят тази вечер коленцата, много си отворена, ама само до вратата. После да не кажеш: „Ама аз не съм такава.“ Утре не бъди, днеска не прощавам. Ще те правя влажна като Ниагара, ще те дръпна, все едно че си цигара, ще те скърша, все едно ловджийска пушка, ще ме молиш за почивка, душко. Викат ми Животното, приятно ми е. Хвана ли те, почва ток да бие. Идвай да ти скъсам жартиерите, аз съм укротител на пантерите. Днес ще бъдеш мойта кукла вуду, аз ще бъда твоето осмо чудо. Айде, стига приказки безпочвени, гаси тока и да се почваме. Давам ти знак – жика-жика-так. Пробвай се пак – жика-жика-так. Имаш мерак – жика-жика-так. Ама с мерака – жика-жика-така, май се прецака – жика-жика-така. Сигурна ли си, бе? Гледам, че не си, бе. Утре ще ти викна линейка, не такси, щото ще ти бъде трудно да вървиш. Давам ти знак – жика-жика-так. Пробвай се пак – жика-жика-так. Имаш мерак – жика-жика-так. Ама с мерака – жика-жика-така, май се прецака – жика-жика-така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.