Victor Публикувано на Септември 12 Report Сподели Публикувано на Септември 12 🎼 Музика: Ilia Georgiev ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio © & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ Digital Distributed by: DistroKid 🎤 🎵 VIP Карам S-класа с Кен за украса. Имам кеш фул, скача като питбул. Само ме изпробвай, първо се назобвай, за да бягаш с двеста, аре, прай место! Вип, вип! Вип персона, на, излъскай моята корона! Вип, вип! Вип персона, на ти да захлебиш два три бона. Вип, вип! Вип персона, на, излъскай моята корона! Вип, вип! Вип персона, на ти да захлебиш два три бона. Нямам скрупули, кой не му изнася, да се изнася вънка, че ще гася? Само ме изпробвай, първо се назобвай, за да бягаш с двеста, аре, прай место! Вип, вип! Вип персона, на, излъскай моята корона! Вип, вип! Вип персона, на ти да захлебиш два три бона. Вип, вип! Вип персона, на, излъскай моята корона! Вип, вип! Вип персона, на ти да захлебиш два три бона. Вип, вип! Вип персона, на, излъскай моята корона! Вип, вип! Вип персона, на ти да захлебиш два три бона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.