fengergana Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 ку рвата му е взела телефона и ни е видяла чата!!!!!!!! аз печеля!!!!!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 преди 6 часа , Sunlight каза: Да, още не ми е добре. Постоянно ми се спи, отпаднало ми е и ме боли корема. Да видим как ще спа и ще работя. Какъв четвъртък, ставай и заминавай на болницата! Или кажи къде да ти викам линейка още от сега? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 Успах се. Станах в 6:30 и хукнах за работа както не му е добре. Ники явно спи, както не ми е добре. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 Записах си час за четвъртък в 11:00 ч. Всичко е заето сутринта. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 преди 7 часа , fengergana каза: ку рвата му е взела телефона и ни е видяла чата!!!!!!!! аз печеля!!!!!!! Дали ще е класна дама и ще те игнорира или ще те обижда на хомо, ще те заплашва и ще ти каже да спре да покваряваш “хетеро“ мъжо й? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 преди 13 минути, Karma93 каза: Дали ще е класна дама и ще те игнорира или ще те обижда на хомо, ще те заплашва и ще ти каже да спре да покваряваш “хетеро“ мъжо й? ще я оскубя за парцалите!!! аз съм в софия и се прибирам от друг!!!!!!!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 Цитат Успах се. Станах в 6:30 и хукнах за работа както не му е добре. Ники явно спи, както не ми е добре. "Човек само когато знае к’во му е, само аз си знам к’во ми е." В. Божинов 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 преди 4 часа , Sunlight каза: Успах се. Станах в 6:30 и хукнах за работа както не му е добре. Ники явно спи, както не ми е добре. Каква работа, както не ти е добре? Работа ще си намериш по дяволите, гледай си здравето първо! Явно ти се лежи пак на болницата от четвъртък ..... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 @Emanuela.Carey 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 преди 14 минути, xroflx9 каза: @Emanuela.Carey Пак си лапала на поразия само и само да се снимаш с букет А тая празна кутия от Луи Витон я премяташ още от зимата на 2020 когато си чистех апартамента и ти я подарих да се радваш 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Пак си лапала на поразия само и само да се снимаш с букет А тая празна кутия от Луи Витон я премяташ още от зимата на 2020 когато си чистех апартамента и ти я подарих да се радваш Внимавай да не ти загорят манджите докато ме плюеш от завист и безсилие! Довечера мъжа ти пак ще те ползва за боксова круша като се напие и нищо не си сготвила цял ден!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 преди 12 минути, xroflx9 каза: Внимавай да не ти загорят манджите докато ме плюеш от завист и безсилие! Довечера мъжа ти пак ще те ползва за боксова круша като се напие и нищо не си сготвила цял ден!!!! Пуснах ти дело за клевета и в петък ще се видим в съда. А утре съм при Венета Райкова и ще разкажа на кои политици си била ескорт! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 преди 12 минути, Emanuela.Carey каза: Пуснах ти дело за клевета и в петък ще се видим в съда. А утре съм при Венета Райкова и ще разкажа на кои политици си била ескорт! И с Жоро Игнатов да дойдеш пак си оставаш една миячка и доячка!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 преди 3 часа , Lelqtian каза: Каква работа, както не ти е добре? Работа ще си намериш по дяволите, гледай си здравето първо! Явно ти се лежи пак на болницата от четвъртък ..... Може да се окаже пак бъбреците щото ме боли корема, отстрани кръста и една болка вдясно ребрата. Болката от бъбреци я знам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 преди 25 минути, xroflx9 каза: И с Жоро Игнатов да дойдеш пак си оставаш една миячка и доячка!!!! Дам, затова по цял ден се занимавам с крави като теб 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 преди 10 минути, Emanuela.Carey каза: Дам, затова по цял ден се занимавам с крави като теб Още не си ме издоила за днес! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 преди 58 минути, Sunlight каза: Може да се окаже пак бъбреците щото ме боли корема, отстрани кръста и една болка вдясно ребрата. Болката от бъбреци я знам. Заминавай на някъв преглед и да се оправяш бърже, на възраст сме дето не е добре да чакаш ча до четвъртък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 преди 24 минути, Lelqtian каза: Заминавай на някъв преглед и да се оправяш бърже, на възраст сме дето не е добре да чакаш ча до четвъртък. Каквото е писано. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 @Emanuela.Carey някоя песен на Андреа ли си надула?😍 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 преди 42 минути, xroflx9 каза: @Emanuela.Carey някоя песен на Андреа ли си надула?😍 Защо си качила снимка на @fengergana? Аз нямам ромски корени! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 Готови ли сте за извънреден труд? @xroflx9 @Emanuela.Carey @fengergana 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 преди 5 минути, FikLena каза: Готови ли сте за извънреден труд? @xroflx9 @Emanuela.Carey @fengergana Аз вече си го купих🫡 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 преди 2 часа , FikLena каза: Готови ли сте за извънреден труд? @xroflx9 @Emanuela.Carey @fengergana Дизайнът е грозен и няма да ми отива 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Септември 10 Report Сподели Публикувано Септември 10 Тая година я започнах с преглед при невроложката, после хапчета от нея 1 месец- аварон и мигренон, които скоро пак от време на време започнах при голяма болка в главата, след това минах очен преглед, сложих и очила за близко виждане и сега пак на лекар утре... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Септември 10 Report Сподели Публикувано Септември 10 Гадно е да ти растат мъдреци... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.