Victor Публикувано на Август 11 Report Сподели Публикувано на Август 11 (редактирано) 🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “Паднал ангел" автор: Герго Милов Да имах право на молба към Бога, бих дала всичко за единствен звук – в прегръдките си майчини да мога да чуя просто: „Мамо, аз съм тук!“. Да имам право на една усмивка и после да остана без очи, тогава бих била щастливка, усмихнатият ако беше ти. Няма по-голяма празнота – майка щом погребе сина. Бог те взе, но с теб и мене взе, този свят без тебе мъртъв е. Паднал ангел на небето, моят ангел ще си ти и до гроба ми сърцето безутешно ще кърви. Паднал ангел, моят ангел, със пречупени крила, де да можех във замяна аз със теб да се сменя… Да имах право на едничка дума, изречена от твоите уста, бих искала да чуя само: „Мамо!“ и после да настъпи тишина. Да можех някак времето да върна и по-добрата майка да съм аз, безкрайно силно пак да те прегърна, но нямам вече, нямам тази власт. Няма по-голяма празнота – майка щом погребе сина. Бог те взе, но с теб и мене взе, този свят без тебе мъртъв е. Паднал ангел на небето, моят ангел ще си ти и до гроба ми сърцето безутешно ще кърви. Паднал ангел, моят ангел, със пречупени крила, де да можех във замяна аз със теб да се сменя… Паднал ангел на небето, моят ангел ще си ти и до гроба ми сърцето безутешно ще кърви. Паднал ангел, моят ангел, със пречупени крила, де да можех във замяна аз със теб да се сменя… Редактирано Август 11 от Victor правописна грешка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 Текста е много силен, поздравления. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 Анна Дардаман - Аман. аман! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.