Victor Публикувано на Август 1 Report Сподели Публикувано на Август 1 🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Герго Милов Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎬 Видео екип Режисьор: Илия Георгиев Сценарий: Redehaka Studio Монтаж, цветови корекции, постпродукция: Redehaka Studio Продукция: Redehaka Studio © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “Карма" автор: Герго Милов Обичах те, а ти не забеляза. Остави ме – и думичка не каза. При другата отиде да градиш, бъдещето наше да рушиш. Ще стана сянка, за да те забравя. Не знам – след теб дали ще се изправя... Обичах те, но нещо в нас се скъса. Не зная – ти какво си търсил? Припев: Обречени на тази карма, не чухме тихата аларма – че може би не сме един за друг и пътят свършва ни дотук. Обречени на тази карма, сега нещастни ще прекарваме. С другите, с които се събрахме – ще бъдем никой. И разбрахме. Сънуваш ли отново моя поглед? И чувстваш ли се – все едно си в полет? Жадуваш ли за нежната прегръдка – отново да заспиш в нея кротко? Мълвя на сън отново твоето име. Събуждам се в сълзи. И боли ме. Не знам какво успяваше да ми дадеш – но знам, че липсва ми да съм до теб. Припев: Обречени на тази карма, не чухме тихата аларма – че може би не сме един за друг и пътят свършва ни дотук. Обречени на тази карма, сега нещастни ще прекарваме. С другите, с които се събрахме – ще бъдем никой. И разбрахме. (повторение на припева) Обречени на тази карма, не чухме тихата аларма – че може би не сме един за друг и пътят свършва ни дотук. Обречени на тази карма, сега нещастни ще прекарваме. С другите, с които се събрахме – ще бъдем никой. И разбрахме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.