Victor Публикувано на Юли 15 Report Сподели Публикувано на Юли 15 © & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ Digital Distributed by: DistroKid Producer: Redehaka Studio Ltd. All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio 🎼 Музика: Илия Георгиев ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Илия Георгиев 🎤 🎵 Tupalka! Persiana & Kyllo Prod. by Redehaka Studio Видя ли те – искам да те взема, по-си яка даже и от Беба. Искали я половин страна, тебе иска те света. Може само да ме разведеш, докато говориш ми във кеш. Щом краката ми за теб са хит – два часа път с език. Майко мила, к’ва походка – на газела и на котка! Ще си скъсам ризата, да ти стигна мизата. Ту, ту, ту, ту – тупалка! Бръм, бръм, бръм, бръм – бръмчалка! Ту, ту, ту, ту – тупалка! Ше ти редиме свалка. Ту, ту, ту, ту – ту мач си! Бръм, бръм, бръм, бръм – бръмчач си! Ту, ту, ту, ту – ту мач си! Да те видя ли как си? Все с отворени ченета тебе гледат те мъжете, а пък техните жени ти завиждат отстрани. Гледайте и се молете да не сте ми във ръцете, че където мина аз, не остава даже храст. Майко мила, к’ва походка – на газела и на котка! Ще си скъсам ризата, да ти стигна мизата. Ту, ту, ту, ту – тупалка! Бръм, бръм, бръм, бръм – бръмчалка! Ту, ту, ту, ту – тупалка! Ше ти редиме свалка. Ту, ту, ту, ту – ту мач си! Бръм, бръм, бръм, бръм – бръмчач си! Ту, ту, ту, ту – ту мач си! Да те видя ли как си? Ту, ту, ту, ту – тупалка! Бръм, бръм, бръм, бръм – бръмчалка! Ту, ту, ту, ту – тупалка! Ше ти редиме свалка. Ту, ту, ту, ту – ту мач си! Бръм, бръм, бръм, бръм – бръмчач си! Ту, ту, ту, ту – ту мач си! Да те видя ли как си. Персияна и Кайло са първите български AI изпълнители! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.