Victor Публикувано на Юли 14 Report Сподели Публикувано на Юли 14 © & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ Digital Distributed by: DistroKid Producer: Redehaka Studio Ltd. All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio 🎼 Музика: Герго Милов, Илия Георгиев ✍️ Текст: Герго Милов - @GergoMilov333 🎛 Аранжимент: Илия Георгиев 🎤 🎵 Мачкай - Club Version! Persiana & Kyllo Prod. by Redehaka Studio Мачкай! Кой е на върха на хранителната верига? Кой каквото иска – без проблеми го постига? Кой отвява конкуренция от раз? Ти ли си, или съм аз? Кой си прави с другите каквото си поиска? Че е номер едно – го казва и му стиска! Давай да го кажем на глас: Няма по-добри от нас! 🧨 Припев: Мачкай! Мачкай, да те уважават! Мачкай! И нещата стават! Мачкай! Както мачка влака – няма аналог на Редехака! Кой ви гледа и си прави с вас пинизи? Кой върви нагоре, без да има кризи? Кой расте със всеки следващ час? Ти ли си, или съм аз? Кой намаля, за да може да го стигнете? После дърпа и не може да го видите? Давай да го кажем на глас: Няма по-добри от нас! 🧨 Припев: Мачкай! Мачкай, да те уважават! Мачкай! И нещата стават! Мачкай! Както мачка влака – няма аналог на Редехака! 🧨 Финален припев: Мачкай! Мачкай, да те уважават! Мачкай! И нещата стават! Мачкай! Както мачка влака – няма аналог на Редехака! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 намери си друга работа 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix_GLO Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 Продавам домашни яйца 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.