Jump to content

ЛИДИЯ Х МИРЕЛА - ЦЕЛУВКА С TEQUILA

Препоръчани коментари

• Отговори 33
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 16 часа , lucellent каза:

Честно казано по-добре с тия крадени песни и хубави аранжименти, отколкото Асеновите бози които бълваха всеки месец

За Деян Асенов съм съгласен, наистина е наи-слабия от всички....страхотни бози прави. Този Павел определено е много добър в бийта.  Но песента пак е крадена, така или иначе. Пише ли Галин като автор е крадено.... не иска да плаща права и прави глупости. 

Сподели в други сайтове

Къв е тоя машъп? Тия наистина ни взимат за егати баламите.... 

Очудваме темпото, с което крадат. Светкавични са, тази песен е направена за не повече от 10 минути според мен. 

Това с водката също е 1:1 изкопирано от тук:  

Сподели в други сайтове

На мен пък ми харесва, защото текста е по-различно структуриран от на типичните песни. Просто аз предпочитам да е така.

Видеото не ми харесва, наистина самите те не са особено ентусиазирани в собственото си видео.

Мирела все повече я "употребяват", все повече се "изтърква", все по-безинтересна, безлична и скучна става, не защото не може. На мен ми изглежда, че се преуморява, да не говорим за възрастта ѝ. Това, че е станала "hit" не значеше Галин да я използва на максимум докато всеки не се отегчи от постоянното бълване на заглавия с "Мирела" в името. 

Не е толкова лесно да намира нови такива изпълнители, че да похабява възможността, която е получил, в лицето на Мирела. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...