Victor Публикувано на Юли 1 Report Сподели Публикувано на Юли 1 • Music: Gergo Milov, Ilia Georgiev • Lyrics: Gergo Milov • Arrangement: Ilia Georgiev • Mixing and mastering: Redehaka Studio • Label / Producer: Redehaka Studio Ltd. 📌 All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio Ltd. 📝 Текст на песента „Зависим“ Искам да съм зависим. Докосвай ме със устни, докосвай ме с ръце. Целувките ти вкусни – навсякъде по мен. Изгаряй ме със поглед, побърквай ме от страст. Без тебе да не мога да съществувам аз. Зависим, зависим – от теб да съм зависим и всяка частица в мен да бъде в твоя плен. Зависим, зависим – от теб да съм зависим. Най-сладката присъда – едно със теб да бъда. В очите ми потъвай и следвай моя пулс. Пред нас не съществува друг различен курс. Любов е като карма, любов като от филм. И сякаш, че е дарба да сме като един. Зависим, зависим – от теб да съм зависим и всяка частица в мен да бъде в твоя плен. Зависим, зависим – от теб да съм зависим. Най-сладката присъда – едно със теб да бъда. Искам да съм зависим. Зависим, зависим – от теб да съм зависим и всяка частица в мен да бъде в твоя плен. Зависим, зависим – от теб да съм зависим. Най-сладката присъда – едно със теб да бъда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.