Victor Публикувано на Юли 1 Report Сподели Публикувано на Юли 1 🎼 Credits: • Music: Ilia Georgiev • Lyrics: Gergo Milov – @GergoMilov333 • Arrangement: Ilia Georgiev • Mixing and mastering: Redehaka Studio • Label / Producer: Redehaka Studio Ltd. 📌 All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio Ltd. 📝 Текст на песента „Догоре ми сипи“ Като болен ходя без да знам къде и на Бог се моля да ме разбере Остави ме да съществувам да не знам защо ме има и като безпризорен да вървя без път сега Блъскам чупя и не помага Луд ли съм вече или греша Тука отляво нещо ме стяга просто върни ми само съня Давай брат догоре ми сипи да забравя колко ме боли Трезвен няма как да понеса че от мене си отиде тя няма я Давай брат догоре ми сипи да забравя колко ме боли Трезвен няма как да понеса че от мене си отиде тя няма я Като болен ходя искам да умра Колко да я моля за да каже Да Остави ме да съществувам аз и днес без глас да моля като просяк за подслон със сетен стон Блъскам чупя и не помага Луд ли съм вече или греша Тука отляво нещо ме стяга просто върни ми само съня Давай брат догоре ми сипи да забравя колко ме боли Трезвен няма как да понеса че от мене си отиде тя няма я Давай брат догоре ми сипи да забравя колко ме боли Трезвен няма как да понеса че от мене си отиде тя няма я Давай брат догоре ми сипи да забравя колко ме боли Трезвен няма как да понеса че от мене си отиде тя няма я Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.