Victor Публикувано на Юли 1 Report Сподели Публикувано на Юли 1 🎼 Музика: Gulsen Bayraktar ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Илия Георгиев 🎤 Текст: Погледът ми пали и не спира, искаш ме, нали? На колене ще си пред мен – само гледай какво ще ти сервирам. Кукла без сърце – на колене ще си пред мен. Ледена кралица, много ми е драго! Аз не съм за всеки – ти дали разбра го? Идвам и помитам смелите играчи, после ги превръщам в неможачи. Ледена кралица, много ми е драго! Аз не съм за всеки – как ли не разбра го? Идвам и помитам смелите играчи, после ги превръщам в неможачи. Всички алфи сте на колене, и пред мене всички сте пас. Давам ви от себе си време – вашата алфа да бъда аз. Всички алфи сте на колене, и пред мене всички сте пас. Давам ви от себе си време – вашата алфа да бъда аз. Не разбрахте ли всички вие – мойта плячка сте. Големите мъже... мъже... Кой каквато свалка да забие – кукла без сърце. На колене ще сте пред мен! Ледена кралица, много ми е драго! Аз не съм за всеки – ти дали разбра го? Идвам и помитам смелите играчи, после ги превръщам в неможачи. Ледена кралица, много ми е драго! Аз не съм за всеки – как ли не разбра го? Идвам и помитам смелите играчи, после ги превръщам в неможачи. Всички алфи сте на колене, и пред мене всички сте пас. Давам ви от себе си време – вашата алфа да бъда аз. Всички алфи сте на колене, и пред мене всички сте пас. Давам ви от себе си време – вашата алфа да бъда аз. Всички алфи сте на колене, и пред мене всички сте пас. Давам ви от себе си време – вашата алфа да бъда аз. Всички алфи сте на колене, и пред мене всички сте пас. Давам ви от себе си време – вашата алфа да бъда аз. © & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ Digital Distributed by: DistroKid Producer: Redehaka Studio Ltd. All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 3 Report Сподели Публикувано Юли 3 Аман от тебе/тая 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.