Lelqtian Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 15 минути, DevilWish каза: Това ft. Татяна ли ще бъде? Може да има едно мощно пръц, а Села да се полива с боб чорба от своят идол Тоти. Какво общо има хитовата мамасита на всички южни софийски квартали с бездарна безличница като Селина за да правят дует? Тоти дори да хване перманентен запек от тук до края на живота си, никому неизвестната магистралка от народа пак не може да изсере толкова да я настигне! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 14 минути, Victor каза: Ужас тая не вижда ли колко нелепа е тая снимка Дори ужас ужас ужас, но пак е по-малко нелепа от твойте произведения 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Между другото наистина не се получи... Преслава губи високите си тонове от години. Емилия по принцип е доста добра като певица, бих казал топ 5 в чалгата заедно с Деса, Преса, Глория. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 топ 5 на чалгата - счетоводителка, баничарка, инцтаграмерка и тракторист. Искаме ли да знам кой завършва тая текезесарска петица? 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 6 Author Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 9 минути, Lelqtian каза: Какво общо има хитовата мамасита на всички южни софийски квартали с бездарна безличница като Селина за да правят дует? Тоти дори да хване перманентен запек от тук до края на живота си, никому неизвестната магистралка от народа пак не може да изсере толкова да я настигне! Села ако ще сто бутилки да си подлее никога няма да има хит като ХИТ: ТАТЯНА👈 МАЛУМНИЦАТА Села може само да лиже дупето на Тоца! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Victor Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 5 минути, Jake каза: Между другото наистина не се получи... Преслава губи високите си тонове от години. Емилия по принцип е доста добра като певица, бих казал топ 5 в чалгата заедно с Деса, Преса, Глория. Нормално всяка вечер пеят, не си пазят гласовете, алкохола и цигарите и това че се преуморяват оказва влияние. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 6 Author Report Сподели Публикувано Юли 6 Дженка с една от най-яките песни това лято! 😘 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 25 минути, Lelqtian каза: топ 5 на чалгата - счетоводителка, баничарка, инцтаграмерка и тракторист. Искаме ли да знам кой завършва тая текезесарска петица? Аз, простата колхозничка! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Изумен съм, че си запознат с провисналите полови органи, при все, че твоят е доста твърд и изпъкнал, а и се интересуваш в сексуален аспект от жени (за жалост) 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 1 час, Jake каза: Между другото наистина не се получи... Преслава губи високите си тонове от години. Емилия по принцип е доста добра като певица, бих казал топ 5 в чалгата заедно с Деса, Преса, Глория. Подмилия пя неочаквано добре въпросната вечер. Обикновено е прегракнала и фалшива. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 1 минута, DarkChild каза: Подмилия пя неочаквано добре въпросната вечер. Обикновено е прегракнала и фалшива. Абсолютно невярно. Трябва да си музикален индивид, че Емилия е една от най-вярно пеещите в бранша... Последните години наистина дразгав глас на моменти, но това е от друго. Знам, че винаги искаш да избълваш нещо негативно, но да кажеш, че Емилия е фалшива... 🤡 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Victor Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 1 час, Jake каза: Между другото наистина не се получи... Преслава губи високите си тонове от години. Емилия по принцип е доста добра като певица, бих казал топ 5 в чалгата заедно с Деса, Преса, Глория. Нормално всяка вечер пеят, не си пазят гласовете, алкохола и цигарите и това че се преуморяват оказва влияние. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 6 минути, Jake каза: Абсолютно невярно. Трябва да си музикален индивид, че Емилия е една от най-вярно пеещите в бранша... Последните години наистина дразгав глас на моменти, но това е от друго. Знам, че винаги искаш да избълваш нещо негативно, но да кажеш, че Емилия е фалшива... 🤡 Да, в последните години е дрезгава, гласът не й достига и е фалшива. От каквото ще да е, фактите са факти. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 Пропя и на испански: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 6 минути, Sunlight каза: Пропя и на испански: Само Коцето още не е. Какво чака? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MizerMusic Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 (редактирано) Хора знаете ли тази песен кавър ли е, освен началото, което е чопнато от Queen? Направих си кавър на нея и не знам, дали няма да ми я свалят ако я кача? 🙄 Макар, че звучи различно, но си е еднакво. 😄 Редактирано Юли 6 от MizerMusic Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 3 минути, MizerMusic каза: https://youtu.be/9G31N47i3e8 Хора знаете ли тази песен кавър ли е, освен началото, което е чопнато от Queen? Направих си кавър на нея и не знам, дали няма да ми я свалят ако я кача? 🙄 Макар, че звучи различно, но си е еднакво. 😄 Вероника–Folk You Arranged By – Димитър Петров Lyrics By – Мариета Ангелова Music By – S. Vuco* 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 51 минути, Jake каза: Абсолютно невярно. Трябва да си музикален индивид, че Емилия е една от най-вярно пеещите в бранша... Последните години наистина дразгав глас на моменти, но това е от друго. Знам, че винаги искаш да избълваш нещо негативно, но да кажеш, че Емилия е фалшива... 🤡 oсвен фалшива, е грозна, изкуствена и долна материалистка без и един вечен хит. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 Аз не се сещам Преслава, Десислава или Глория да са имали такова фалшиво изпълнение като това тук. Ако намерите ме поправете. Да Емилия винаги е имала вокални качества, но дори само като я слушаш как говори последните години, се усеща че е загубила сила в гласа си. Не бих я подредил при най-добрите вокалисти в жанра. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 Вокалистката е една и няма друга ! 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 Giorgios Livanis в момента на живо в Тик Ток. Утре излиза новия му албум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 1 час, DarkChild каза: Да, в последните години е дрезгава, гласът не й достига и е фалшива. От каквото ще да е, фактите са факти. преди 22 минути, Emanuela.Carey каза: Аз не се сещам Преслава, Десислава или Глория да са имали такова фалшиво изпълнение като това тук. Ако намерите ме поправете. Да Емилия винаги е имала вокални качества, но дори само като я слушаш как говори последните години, се усеща че е загубила сила в гласа си. Не бих я подредил при най-добрите вокалисти в жанра. Тук е очевадно, че има някакъв технически проблем и звука е ужасен. Ако Емилия не може да пее, то 80% от жанра са за боклука... Какво да кажем, за живите изпъленния на Камелия, Анелия, Галена.....които са абсолютно непоносими за ухото. Говорим за пика на вокалите им, към днешна дата всички са с изморени и увредени гласове, то е ясно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 Реално поколението от 2000-те вече са над 40. Нормално е да не звучат като на 25. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 https://www.instagram.com/reel/DLcV1LFqwCP/?igsh=cXB6OXRwNmlvOHA3 Диона пак ли е крадвала... 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 53 минути, Emanuela.Carey каза: Аз не се сещам Преслава, Десислава или Глория да са имали такова фалшиво изпълнение като това тук. Ако намерите ме поправете. Да Емилия винаги е имала вокални качества, но дори само като я слушаш как говори последните години, се усеща че е загубила сила в гласа си. Не бих я подредил при най-добрите вокалисти в жанра. Да,мило,когато видя нещо очернящо Счета от теб дрехите ми сами падат😛 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари