Jump to content

Препоръчани коментари

преди 23 минути, pacho каза:

Първо Глория ти я намеси, не аз, явно си мислиш за нея. И второ - сигурно аз съм най-големият й хейтър от всичките форумни фенове на Глория тук, ама ти си плямпай колкото искаш, имаш 1 фен, който явно ти се връзва.

Последните 2 поколения не знаят кой е Майкъл Джексън сигурно, това какъв фактор е и за какво?

Темата е за Милана, която е яко привързана към чалгата, щом вади вече 5-6-ти проект с такава тематика. Ама нека да е "осмиване", те възвишените попаджии така му викат.

Прочети отново, за да си припомниш кой спомена глория първи, това няма как да е друг освен теб в разговор с който и да е човек цялостно

За Майкъл - това е едно от най-малоумните неща писани някога, честно. Имам усещането че затъпявам, продължавайки разговора с теб.

• Отговори 58
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Да, аз бях, споменах чалга песните, които Милана е пяла, без да има осмиване, което ти каза, че тя прави и Азис също присъства в поста ми.

Тъпо ти е за Майкъл, щото не знаеш как да си защитиш казаното. Масово не го знаят и може и да не разберат кой е, което не омаловажава изпълнителят, което дефакто ти даде за пример с български изпълнител.

преди 2 часа , pacho каза:

Е, поредната заучена реплика, поради дефицити и липса на доводи.

А да кажеш, че една Глория е никоя в музиката на България е не малоумно, а дълбоко извратено.  Живей си в собствения свят и си слушай репликата на Шаная Туейн, дето виси на аватара ти, щото явно за БГ музика не те бива.

По кърищата може и да е някоя - не знаем, не сме селяндури. В музиката обективно за последните 20 години успешните ѝ неща се броят на пръстите на едната ми ръка, е избълвала сигурно над 100 песни, което прави оспеваемостта приблизително минимална.

И Българската музика е тотално дъно. Глория с нищо не е допринесла за развитието на истинската българска музика - фоклора. В чалгата, дето е пълно със заемки на сръбски, гръцки и турски фоклор - не може да се твърди, че това е кореняшка българска музика.

Народните песни на Гюра са песни за маса и не са фоклорни дори, тя не пее с автентична фоклорна постановка, а сръбска такава. Тя никога не е могла да пее фоклор в истинския смисъл на думата фоклор. 

преди 1 час , pacho каза:

Първо Глория ти я намеси, не аз, явно си мислиш за нея. И второ - сигурно аз съм най-големият й хейтър от всичките форумни фенове на Глория тук, ама ти си плямпай колкото искаш, имаш 1 фен, който явно ти се връзва.

Последните 2 поколения не знаят кой е Майкъл Джексън сигурно, това какъв фактор е и за какво?

Темата е за Милана, която е яко привързана към чалгата, щом вади вече 5-6-ти проект с такава тематика. Ама нека да е "осмиване", те възвишените попаджии така му викат.

Сериозно ли сравни приносът на МЖ за музиката с този на Глора?! :roll1:
Delusional at best.

преди 1 час , swiftiebe каза:

Прочети отново, за да си припомниш кой спомена глория първи, това няма как да е друг освен теб в разговор с който и да е човек цялостно

За Майкъл - това е едно от най-малоумните неща писани някога, честно. Имам усещането че затъпявам, продължавайки разговора с теб.

Единственият хит, който описва мненията на Глориеви във форума:

преди 1 час, pacho каза:

Да, аз бях, споменах чалга песните, които Милана е пяла, без да има осмиване, което ти каза, че тя прави и Азис също присъства в поста ми.

Тъпо ти е за Майкъл, щото не знаеш как да си защитиш казаното. Масово не го знаят и може и да не разберат кой е, което не омаловажава изпълнителят, което дефакто ти даде за пример с български изпълнител.

Няма човек на планетата, независимо от възрастта, който да не знае кой е Майкъл, да не е слушал Thriller и Billie Jean, примерно. Това че ти си в поп фолк балона и нямаш наблюденията, не значи че масово не го знаят. Това е абсурдно дори музикален инвалид като теб да го каже. Притеснително е, честно. Образовай се спешно.

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Сериозно ли сравни приносът на МЖ за музиката с този на Глора?! :roll1:
Delusional at best.

Само не се прави на тъпак. Сравних глупавият пример!

преди 1 минута, pacho каза:

Само не се прави на тъпак. Сравних глупавият пример!

Трудно мога да се престоря на фен на Гюргул! 😘 

Коя е тая? Пайнер са забранили на Милица да ползва стария си псевдоним? ПогрознЕла е, а кфо парче беше!

преди 7 минути, swiftiebe каза:

Няма човек на планетата, независимо от възрастта, който да не знае кой е Майкъл, да не е слушал Thriller и Billie Jean, примерно. Това че ти си в поп фолк балона и нямаш наблюденията, не значи че масово не го знаят. Това е абсурдно дори музикален инвалид като теб да го каже. Притеснително е, честно. Образовай се спешно.

Боже, ти 10-ти клас ли си, защото отговорите ти са такива? Аз съм бил във фолк балона... аз преди да слушам фолк, съм въртял Майкъл и Джанет нон-стоп. Как си позволяваш да даваш квалификации без дори да ме познаваш? :mf_surrender:

И да, 10-15 годишните в България не знаят масово кой е, най-много да са чули една негова песен в радиото. Ама ти явно нямаш наблюдения къде са в днешно време децата - пред тик-ток и ютуб, а не пред VH1 или MTV, както бяха децата от моето поколение. 

И айде сега модераторите да се размърдат, за дето си позволи да ме обидиш!

Явно наистина имаш проблем в четенето с разбиране и то на отговори на твои изказвания. Такова е нивото, малко повече книжки и може да прогресираш!

преди 4 минути, swiftiebe каза:

Глупавия пример го даде ти като намеси Майкъл, тъпак. Тотална малоумщина.

аз бих му цитирал Теди Александрова:
"Да те обидя даже няма грам, 
ти плю върху себе си и сам!"

преди 2 минути, pacho каза:

Боже, ти 10-ти клас ли си, защото отговорите ти са такива? Аз съм бил във фолк балона... аз преди да слушам фолк, съм въртял Майкъл и Джанет нон-стоп. Как си позволяваш да даваш квалификации без дори да ме познаваш? :mf_surrender:

И да, 10-15 годишните в България не знаят масово кой е, най-много да са чули една негова песен в радиото. Ама ти явно нямаш наблюдения къде са в днешно време децата - пред тик-ток и ютуб, а не пред VH1 или MTV, както бяха децата от моето поколение. 

И айде сега модераторите да се размърдат, за дето си позволи да ме обидиш!

MTV не е музикална телевизия от поне 25 години.💀

Току що, pacho каза:

Не, в 8-ми съм. Ще си позволявам каквото си искам, първо, второ - правя го на база малоумните ти расъждения. Въртял си Сашка Васева по-скоро, отколкото Майкъл така както гледам.

Повярвай ми - знаят. Точно от ТТК и Ютуб си правя този извод, просто твоя fyp е чалгарски и нямаш реални наблюдения. Както казах - балон.

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

аз бих му цитирал Теди Александрова:
"Да те обидя даже няма грам, 
ти плю върху себе си и сам!"

MTV не е музикална телевизия от поне 25 години.💀

Оф, добре че си ти да ми кажеш.... ама нищо че имат 3-4 канала, по които въртят музика.

преди 5 минути, asylum каза:

Коя е тая? Пайнер са забранили на Милица да ползва стария си псевдоним? ПогрознЕла е, а кфо парче беше!

Затуй ли Гюргул толкова рехаво се пласира - с*ксът ѝ куца?

Току що, pacho каза:

Оф, добре че си ти да ми кажеш.... ама нищо че имат 3-4 канала, по които въртят музика.

Забрави да си оцветиш поста. 😘 

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Забрави да си оцветиш поста. 😘 

Тя забравя последните няколко да си оцветява, жегна се като казах, че така си придава важност като Гло в мутренските години.

преди 5 минути, swiftiebe каза:

Тя забравя последните няколко да си оцветява, жегна се като казах, че така си придава важност като Гло в мутренските години.

Тя ще викаш на баща си! Мога да си позволя да си оцветявам и да не си оцветявам, когато си искам.

Току що, pacho каза:

Тя ще викаш на баща си! Мога да си позволя да си оцветявам и да не си оцветявам когато си искам.

Спокойно, скъпа, лягай вече за бюти слип, че ти е нужен.

Току що, pacho каза:

Тя ще викаш на баща си! Мога да си позволя да си оцветявам и да не си оцветявам когато си искам.

“na majka ti” ❤️

asylum, и аз съм изумен какви индивиди имало в тоя форум, че чак взеха да изплуват от тинята.

Поне стана малко скандал, че откакто Зайка е с новия си ник и Фокси не е активен беше скучно.

Току що, pacho каза:

asylum, и аз съм изумен какви индивиди имало в тоя форум, че чак взеха да изплуват от тинята.

Поне стана малко скандал, че откакто Зайка е с новия си ник и Фокси не е активен беше скучно.

Миличка, радвам се, че те изкефих в такъв случай. Отиди да направиш няколко гледания на някой сингъл на Гло, че все някой трябва.

Ооо, такова чувство за хумор направо заслужава Златен глобус.... къде го намери, на магистралата ли?

преди 5 минути, pacho каза:

Ооо, такова чувство за хумор направо заслужава Златен глобус.... къде го намери, на магистралата ли?

Златния глобус се получава в кино и телевизия не за личностни качества, ама не се изненадвам. Тя и вероятно любимката ти Рени беше казала в ББ, че някой от къщата заслужава Нобелова награда в подобен контекст. Колкото повече си отваряш устичката, толкова повече затвърждаваш мнението, че мозъка ти струва 2 стотинки (или е по-правилно да кажа цента вече?). 

Опита за затапка с магистралата също е толкова out of time, че се усещам прашно само като го прочетох. Миличката.

преди 6 минути, pacho каза:

преди 16 минути, pacho каза:

asylum, и аз съм изумен какви индивиди слушат Гюра и как я сравняват с Майкъл ДЖ в тоя форум, че чак взеха да изплуват от тинята.

Поправка!

преди 27 минути, swiftiebe каза:

Нека си слушат там Драгойки и другите селскостопански сръбски плескавици и не коментират.

Мутрата на Глория я гръмнаха и кариерата ѝ приключи - толкова за приноса ѝ в "българската музика". Ако беше толкоз устойчив - нямаше Иваня да я натика в ъгъла да си стиска силиконовите цицi след като тамън заприлича на човек, макар и тоя човек да е сръбската военнопрестъпница Цаца.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...