Bunn Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 преди 59 минути, fengergana каза: последвал е още 3 женски ку рви, тогава защо пожела и мен в нощта в созопол на 16ти юли от 01:17 до 06:30 докато приятелката му ставала за работа като сервитьорка и да разходи кучето им?!?!?!? Извинявам се, че се намесвам 😄 Тя е била нощна смяна ли? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 преди 9 часа , fengergana каза: последвал е още 3 женски ку рви, тогава защо пожела и мен в нощта в созопол на 16ти юли от 01:17 до 06:30 докато приятелката му ставала за работа като сервитьорка и да разходи кучето им?!?!?!? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 преди 9 часа , fengergana каза: последвал е още 3 женски ку рви, тогава защо пожела и мен в нощта в созопол на 16ти юли от 01:17 до 06:30 докато приятелката му ставала за работа като сервитьорка и да разходи кучето им?!?!?!? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 преди 19 минути, -A. каза: ДА,ИНАЧЕ НЯМАШЕ ДА СЪМ ТАКА ПОЛУДЯЛА!!!! преди 8 часа , Bunn каза: Извинявам се, че се намесвам 😄 Тя е била нощна смяна ли? НЕ,СПИ ПРОСТАКЕСАТА!!!!! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 преди 1 минута, fengergana каза: ДА,ИНАЧЕ НЯМАШЕ ДА СЪМ ТАКА ПОЛУДЯЛА!!!! НЕ,СПИ ПРОСТАКЕСАТА!!!!! Ама защо си губиш времето с мъже дето са във връзка ? Скандализирай и признай - била ли си с политик или бизнесмен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 Току що, -A. каза: Ама защо си губиш времето с мъже дето са във връзка ? Скандализирай и признай - била ли си с политик или бизнесмен? не,аз не съм xroflx9!!!!! не е загуба на време,а игра!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 преди 2 минути, fengergana каза: не,аз не съм xroflx9!!!!! не е загуба на време,а игра!!! Ти си обичаш батки, браво! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 преди 1 час , fengergana каза: ДА,ИНАЧЕ НЯМАШЕ ДА СЪМ ТАКА ПОЛУДЯЛА!!!! НЕ,СПИ ПРОСТАКЕСАТА!!!!! Бил съм в същата ситуация близо година и накрая завърши зле само за мен. Ако ще и с най-голямата простакеса да е, няма да я махне, за да не си развали имиджа 😕 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 преди 3 часа , fengergana каза: ДА,ИНАЧЕ НЯМАШЕ ДА СЪМ ТАКА ПОЛУДЯЛА!!!! НЕ,СПИ ПРОСТАКЕСАТА!!!!! Ама мило,така кажи,че заради размера го търпиш!!! Имам доста познати и с по голям размер,така че по добре да страдаш за този двуметров батко отколкото заради някакъв 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 преди 54 минути, xroflx9 каза: Ама мило,така кажи,че заради размера го търпиш!!! Имам доста познати и с по голям размер,така че по добре да страдаш за този двуметров батко отколкото заради някакъв не изглежда като да спи с мъже, за разлика от моя скрит пдрст,но бих го пробвала!!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 преди 2 часа , Bunn каза: Бил съм в същата ситуация близо година и накрая завърши зле само за мен. Ако ще и с най-голямата простакеса да е, няма да я махне, за да не си развали имиджа 😕 той е мой, таро гледачка ми каза че ще че употреби жестоко още веднъж!!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 преди 24 минути, fengergana каза: не изглежда като да спи с мъже, за разлика от моя скрит пдрст,но бих го пробвала!!!! За теб ще го уредя!!!!!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 22 Report Сподели Публикувано Август 22 @fengergana Още ли цивриш по батката? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 22 Report Сподели Публикувано Август 22 преди 1 час , Karma93 каза: @fengergana Още ли цивриш по батката? сийнала съм го от 24часа и не сме си писали!!!!!!!! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Август 23 Report Сподели Публикувано Август 23 преди 2 часа , fengergana каза: сийнала съм го от 24часа и не сме си писали!!!!!!!! Пише ли ти, че те иска, или се прави на луд?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 23 Report Сподели Публикувано Август 23 преди 6 часа , fengergana каза: сийнала съм го от 24часа и не сме си писали!!!!!!!! снощи ми писа "кп" ИСКА МЕ!!!! преди 4 часа , Bunn каза: Пише ли ти, че те иска, или се прави на луд?? вече не, защото като сме се изтряскали му минал мерака за мъжко, но щом ме търси не мисля така!!!!! просто съм добра с устата!!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 23 Report Сподели Публикувано Август 23 @xroflx9 нали го беше блокирала, изтрила номерата и забравила за него вовеки? Отново си просила за вниманието му в 2 през нощта! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 23 Report Сподели Публикувано Август 23 преди 31 минути, Emanuela.Carey каза: @xroflx9 нали го беше блокирала, изтрила номерата и забравила за него вовеки? Отново си просила за вниманието му в 2 през нощта! Аз в DM's съобщенията на @DarkChild. Да, долен миндил съм. 😘 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 23 Report Сподели Публикувано Август 23 Брат ми останал много доволен от концерта на Любо Киров снощи. Дори си взел кртички с автограф и бил и на афтърпартито.. Любо всичко е продал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 23 Report Сподели Публикувано Август 23 @Emanuela.Carey не те е срам!!! А ми се пишеш приятелка!!!!! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 23 Report Сподели Публикувано Август 23 преди 1 минута, xroflx9 каза: @Emanuela.Carey не те е срам!!! А ми се пишеш приятелка!!!!! Ти мъже нямаш, имаш само клиенти! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 23 Report Сподели Публикувано Август 23 Току що, Emanuela.Carey каза: Ти мъже нямаш, имаш само клиенти! Ще ти се!!!! Ето тук съм с мъжа ми,няма нито мускули,нито пари,веднага си личи че съм с него по любов!!!!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 23 Report Сподели Публикувано Август 23 преди 1 час, xroflx9 каза: Супер си мило!!! Кога е сватбата? Поканена ли съм????? Разбира се, че не! Такива разпоретини на сватби не се викат! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 23 Report Сподели Публикувано Август 23 @Emanuela.Carey❤️❤️❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 25 Report Сподели Публикувано Август 25 Гледате ли Диви и Красиви? Наско от Плевен Без Чефо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари