Karma93 Публикувано на Април 7 Report Share Публикувано на Април 7 Практикувате ли йога, медитация или други подобни неща? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Да, водена медитация - винаги си отделям по 20 минути. Понякога обичам само на релаксираща музика и свещ. Мантри и утвърждения, но не мога да кажа, че съм супер постоянен в това. Случвало се е. Тратака. За Тратака можете да прочетете повече тук. Тратака и невероятните ползи от взирането в свещ | NewAge.bg NEWAGE.BG Практикуването на взиране в свещ има множество чудесни предимства, включително отваряне на третото око, подобряване на зрението, концентрацията, фокуса и много други. Тази проста техника е отлично въведение към изкуството и науката на медитацията. Хор П.С. Йога не, не съм опитвал. Аз съм от по-мързеливите хора. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Април 7 Author Report Share Публикувано Април 7 Аз пък гледам поне веднъж в седмицата да правя йога - разтяга ме, успокоява ме, раздвижва ми кръвчицата Някак си като се опитвам да медитирам не мога да си изключа главата 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Току що, Karma93 каза: Аз пък гледам поне веднъж в седмицата да правя йога - разтяга ме, успокоява ме, раздвижва ми кръвчицата Някак си като се опитвам да медитирам не мога да си изключа главата О, трудно е, но в никакъв случай не трябва да се настройваш, че спираш да мислиш.... Когато медитацията е водена, просто мислиш за това което правиш или трябва да си представиш... Тратака - гледането на свещ е много приятна практика, там когато ти се появят сълзи, по този начин чистиш негативната енергия и най-приятното е когато си се взирал в пламъка и затвориш очи и виждаш пламъка как пулсира.... 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Това изобщо не беше темата, която очаквах под това заглавие .... 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 В началото помислих, че темата е направена от @xroflx9 и @fengergana относно "духови практики" 4 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 10 минути, Bunn каза: В началото помислих, че темата е направена от @xroflx9 и @fengergana относно "духови практики" Не,ние не практикуваме йога,а само подобни “духови практики” 1 3 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 1 час, Bunn каза: В началото помислих, че темата е направена от @xroflx9 и @fengergana относно "духови практики" предписано е по 3 пъти дневно!!! ако имам късмет - 5!!! 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Виждам духове понякога. Друг път ми духат. Брои ли се? 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 36 минути, LuydmilGenov каза: Виждам духове понякога. Друг път ми духат. Брои ли се? Духовете ли ти духат?? 😂 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Здрав дух се поддържа със здраво духане. 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 52 минути, LuydmilGenov каза: Виждам духове понякога. Друг път ми духат. Брои ли се? Кейн ти ли си? 2 Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Април 8 Author Report Share Публикувано Април 8 преди 4 часа , LuydmilGenov каза: Виждам духове понякога. Друг път ми духат. Брои ли се? Разкажи ни за някоя случка с духове Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Заглавието на темата да смени на "Практика с духове".. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 8 часа , Karma93 каза: Разкажи ни за някоя случка с духове Без зъби е най-прекрасно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.