DevilWish Публикувано на Април 3 Report Сподели Публикувано на Април 3 🎵 Музика: Росен Йорданов, Денислав Динчев 📜 Текст: Денислав Динчев 🎼 Аранжимент: Росен Йорданов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 3 Author Report Сподели Публикувано Април 3 Работили са с нови автори, а песента звучи като някакво демо от 2010-та година. Поне да се бяха събрали за някой хит заедно. Публиката се вълнува от ретрото, а не от такъв тип несполучливи песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 3 Report Сподели Публикувано Април 3 Интрото малко ми бие като на Джена - Чуй ме и после... постен аранжимент (само пуц пуц пуц) и странно изпяване Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Април 3 Report Сподели Публикувано Април 3 защо са взели швестерката Иван за модел навсякъде се бута това цига не Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 3 Report Сподели Публикувано Април 3 преди 20 минути, fengergana каза: защо са взели швестерката Иван за модел навсякъде се бута това цига не Налииии тва ми беше първата мисъл 😂 Пък и да бяха взели някой мъж, а не този прикрит г.... 😄 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Април 3 Report Сподели Публикувано Април 3 Неслушаемо и незапеваемо. Съжалявам, не става! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 3 Report Сподели Публикувано Април 3 Скука и много текст, даже не запомних за какво се пее. А в припева заради Теодора - Боева пее много високо и се получава двойно скимтене. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Април 3 Report Сподели Публикувано Април 3 "В скъсан джоб го сложи и стъпка в пътя си" Ако джобът е преден на панталони, сърцето е минало през долните гащи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.