Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Препоръчани коментари

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Аз си мислех, че визира цялото ново поколение певици-певци. Не знаех че птицечовката прави простотии само ми е достатъчно да й видя гадната мутра за да не я харесам :D Имам нюх май от преди скандала да разбера кой какъв човек е :D 

А като питаха Петя за момент където е харчила много за безмислено нещо и я хвана срам и не искаше да отговаря защото дъщеря й е там и спомена за някакъв период от живота й който не е искала да го има. Да не е с дрогата? :D И сестра й веднага започна да говори въжното е, че си го осъзнала или нещо от осрта все едно бях на секта на анонимните наркомани :D

• Like 2
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, FolkEmpire каза:

Аз си мислех, че визира цялото ново поколение певици-певци. Не знаех че птицечовката прави простотии само ми е достатъчно да й видя гадната мутра за да не я харесам :D Имам нюх май от преди скандала да разбера кой какъв човек е :D 

А като питаха Петя за момент където е харчила много за безмислено нещо и я хвана срам и не искаше да отговаря защото дъщеря й е там и спомена за някакъв период от живота й който не е искала да го има. Да не е с дрогата? :D

Мисля, че намеква за Бирмата. Даже поради тази причина мисля, че не е включвала някои от песните си в албуми.... като цяло иска да махне този период от живота си.... Но всички имаме такива периоди... нормално е.

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DevilWish каза:

Мисля, че намеква за Бирмата. Даже поради тази причина мисля, че не е включвала някои от песните си в албуми.... като цяло иска да махне този период от живота си.... Но всички имаме такива периоди... нормално е.

Сега написах Бирмата в гуглето и ми излезе снимка с Ася, и с нея ли е бил тоя :D 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, FolkEmpire каза:

Сега написах Бирмата в гуглето и ми излезе снимка с Ася, и с нея ли е бил тоя :D 

Да, след Преслава е бил и с Алисия. Той 2023-та ли почина, че не мога да се сетя.

• Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Да, след Преслава е бил и с Алисия. Той 2023-та ли почина, че не мога да се сетя.

Не знаех, че е починал. 

Сега се замислих, дали не си е клъцнала носа защото да речем е обичам да я целува по него? :D И тя да се оттърве макар и малко от това чувство, да си го префасонира :D

• Haha 5
Сподели в други сайтове

Току що, FolkEmpire каза:

Не знаех, че е починал. 

Сега се замислих, дали не си е клъцнала носа защото да речем е обичам да я целува по него? :D И тя да се оттърве макар и малко от това чувство, да си го префасонира :D

Просто не си е харесвала носът и е решила да си направи корекция. :D 
Иначе спомена, че даже алкохол не пие, но за сметка на това много обича да си хапва.

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, DevilWish каза:

Ариа вече каквото и да направи Селина я задмина с 300. Няма коя да й се опре 😁

• Like 2
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

Току що, Stela каза:

Ариа вече каквото и да направи Селина я задмина с 300. Няма коя да й се опре 😁

Факт :D По-интересното е дали Села ще продължи с това след забележката на Меди. :D 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Факт :D По-интересното е дали Села ще продължи с това след забележката на Меди. :D 

Предстои да разберем. 😁

Аз я харесвах иначе, има някакъв талант, ноо с това просташко поведение ме отблъсква. Прекалено е. Явно мисли, че така ще блесне, но като гледам доста я хейтят в коментарите под клипчетата. Не мисля, че Меди ще я търпи още дълго, защото тя посрамва и него като продуцент.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Stela каза:

Предстои да разберем. 😁

Аз я харесвах иначе, има някакъв талант, ноо с това просташко поведение ме отблъсква. Прекалено е. Явно мисли, че така ще блесне, но като гледам доста я хейтят в коментарите под клипчетата. Не мисля, че Меди ще я търпи още дълго, защото тя посрамва и него като продуцент.

И на мен ми хареса когато пусна дебютната си песен, но поведението й е отблъскващо.
Явно, че са имали разговор с Меди, но от веднъж не се е разбрала.... На нея иначе песните й се получават в повечето случаи. Ще видим как ще е за напред. Добре дебютира в поп-фолка. Оказва се, че тя е била част от оркестъра на бащата на Цветелина Янева. Явно, че си има талант - пее, но не знае как да се държи. 

Сподели в други сайтове

преди 30 минути, DevilWish каза:

А от какво почина? Нещо от наркотици ми се върти в главата.. 

Преслава беше доста влюбена в него и много трудно го преживя. Добре, че се затвори тази страница за нея, защото щеше да я завлече на дъното.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Току що, Stela каза:

Преслава беше доста влюбена в него и много трудно го преживя. Добре, че се затвори тази страница за нея, защото щеше да я завлече на дъното.

Мисля, че от катастрофа беше писал някой.... @Emanuela.Carey май ти беше написал, когато почина? Върти ми се смътен спомен..... ?

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Stela каза:

преди 3 минути, DevilWish каза:

Мисля, че от катастрофа беше писал някой.... @Emanuela.Carey май ти беше написал, когато почина? Върти ми се смътен спомен..... ?

Множествена склероза

WWW.FLAGMAN.BG

32-годишният Георги Станоев-Малката Бирма е загубил живота си след продължителна борба с коварно заболяване – множествена склероза. Мнозина се чудиха къде изчезна в...
  • Like 1
  • Thanks 2
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Emanuela.Carey каза:

Множествена склероза

WWW.FLAGMAN.BG

32-годишният Георги Станоев-Малката Бирма е загубил живота си след продължителна борба с коварно заболяване – множествена склероза. Мнозина се чудиха къде изчезна в...

Благодаря. Значи 2022 е починал....

Сподели в други сайтове

Много млад на 32 години.... и тази ужасна болест. Изобщо не предполагах, че е от нещо такова. Дали са му повлияли и наркотиците да я отключи не е ясно, но не е невъзможно. 

Преслава беше при Венета гост и тогава много и личеше, че преживява тежко раздялата с него. Помните ли? Даже се беше разплакала тогава.

• Like 2
Сподели в други сайтове

@Ergeni Графа първа абзац втори, бил повтарял като папагал базови въпроси в Гласът от слушалката. Само Михаела Филева от треньорите в сезона на тази, обръщала внимание на участницие си извън снимки. Всичко било правено за рейтинг и музиката била на заден план. Едно време Графа и Мара Илиева не си давали инструменталите за да им пеят песните деца :D

• Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , DevilWish каза:

Псолютен фейк нюз. мАриа няма как да свали нещо, което не е слагала изобщо през живота си! 

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , FolkEmpire каза:

@Ergeni Графа първа абзац втори, бил повтарял като папагал базови въпроси в Гласът от слушалката. Само Михаела Филева от треньорите в сезона на тази, обръщала внимание на участницие си извън снимки. Всичко било правено за рейтинг и музиката била на заден план. Едно време Графа и Мара Илиева не си давали инструменталите за да им пеят песните деца :D

То това се знае от години. Не казва нищо ново. Най-вероятно не са давали инструментали, защото правата не са уредени. А и тя не беше категорична дали не ги дават или защото липсват връзки.

Какво й има на пивка бейбе - изглежда супер зле на постера?

ПП Слушах интервюто, не погледнах и за миг картината.

• Like 2
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...