Jump to content

Препоръчани коментари

преди 7 минути, meleto каза:

Потресаваща Естония, както се очакваше.

Супер си е Естония. 

С тая откриваща графика, Йост е автоматичен дискуолифайър. 

Слабичък полуфинал, някак всички песни се бият една с друга и изпъкна само... Франция.

Предполагам финалистите са:

1. Гърция 2. Швейцария 3. Австрия 4. Армения 5. Грузия 6. Белгия 7. Израел 8. Норвегия 9. Холандия 10. Чехия

Може и да е Естония вместо Чехия.

Ако зависи от мен, пращам Малта и Дания на финал за сметка на Армения и Чехия.

• Like 1

Холандия, Швейцария  и Франция - топ

Хърватия, Ирландия и  Швеция от първи

Ха, даже заглушителя за освирквания отказа да кооперира. За Израел на финалата това. 

• Like 1
преди 27 минути, Blueberry каза:

Слабичък полуфинал, някак всички песни се бият една с друга и изпъкна само... Франция.

Предполагам финалистите са:

1. Гърция 2. Швейцария 3. Австрия 4. Армения 5. Грузия 6. Белгия 7. Израел 8. Норвегия 9. Холандия 10. Чехия

Може и да е Естония вместо Чехия.

Ако зависи от мен, пращам Малта и Дания на финал за сметка на Армения и Чехия.

Е реално само 2 съм сбъркала, можеше и 7 да са :roll1: 

• Love 1

Латвия с 15% шанс да минат (от букитата това) ... минават.  Това резултати от коя точно паралелна вселена са ... 

• Like 1

Супер зле

Холандия се класира макар липсата на рекап

Белгия отпадна заради фалшивото пеене

Всички скандинавски и балтийски на финал

Ето защо е тъпотия да има само телевот.

преди 11 часа , Lelqtian каза:

image.png.ca366574790d47298b69623676dbe9c0.png

И кой виждам да се класира 

И аз 8 от 10. Искам да знам кой има пряка връзка с Ванга да е познал Латвия. Латвия оф ол пийпъл!11111111!!!!1111111111!

Нищо против набора, компетентно си изпя песента, но кой 300 гявола да го вземат е пускал смс за него? 

• Like 1
преди 1 минута, Lelqtian каза:

Латвия с 15% шанс да минат (от букитата това) ... минават.  Това резултати от коя точно паралелна вселена са ... 

За мен дъното бяха Естония - фалшиви, кресливи, за нищо не стават. 

Испанката явно има локален хит... бива такова пеене в залата.

Французинът беше супер натурален. Музика и пеене, това е.

За мен Швейцария е най-стабилна - хем има интересен стейджинг, идеално пеене, жанрово разнообразна. Симпатичен изпълнител. Запомнящ се припев.

Хърватия я слагам за победител, заради хайпа, но за мен е твърде преувеличено. Надявам се журитата да го порежат.

Холандия вероятно ще е фаворит на публиката по телевот.

преди 2 минути, Lelqtian каза:

И аз 8 от 10. Искам да знам кой има пряка връзка с Ванга да е познал Латвия. Латвия оф ол пийпъл!11111111!!!!1111111111!

Нищо против набора, компетентно си изпя песента, но кой 300 гявола да го вземат е пускал смс за него? 

Не е ли ясно, че тия под 8мо място са с малки разлики и съседският вот ги е класирал. 

преди 1 минута, meleto каза:

За мен дъното бяха Естония - фалшиви, кресливи, за нищо не стават. 

Испанката явно има локален хит... бива такова пеене в залата.

Французинът беше супер натурален. Музика и пеене, това е.

За мен Швейцария е най-стабилна - хем има интересен стейджинг, идеално пеене, жанрово разнообразна. Симпатичен изпълнител. Запомнящ се припев.

Хърватия я слагам за победител, заради хайпа, но за мен е твърде преувеличено. Надявам се журитата да го порежат.

Холандия вероятно ще е фаворит на публиката по телевот.

Естония викаш за нищо не стават ...

Испанците имат хит. Няма как да е локален, не са в техния си вилает. Залите, изобщо всички пеят с нея още от Бенидорм. 

преди 4 минути, meleto каза:

Не е ли ясно, че тия под 8мо място са с малки разлики и съседският вот ги е класирал. 

Впредвид резултатите миналата година, не виждам кое му е ясното, но в неделя може да се върнем на темата когато излязат резултатите. 

преди 20 минути, meleto каза:

Супер зле

Холандия се класира макар липсата на рекап

Белгия отпадна заради фалшивото пеене

Всички скандинавски и балтийски на финал

Ето защо е тъпотия да има само телевот.

Скандинавските не са всички, Дания отсъства (за пореден път).

Знам едно - ще има изненадващи резултати в събота. Изобщо нямам идея кой ще печели, 4 държави за мен имат равни шансове (Швейцария, Украйна, Хърватия и изненадващо - Франция).

Телевота е сигурен при Хърватия... журитата ще решават развоя.

• Like 1

иииии Имаме цифри от италианския вот. 

Тенкю РАИ, не не искаме да хоствате отново, благодарим! 

Малта - 2.19%

Албания - 6.68%

Гърция - 5.29%

Швейцария 6.03%

Чехия 2.48%

Австрия 2.84%

Дания 2.93%

Армения 5.83%

Латвия 2.91%

Сан Марино 3.54%

Грузия 6.64%

Белгия 1.68%

Естония 2.8%

Израел 39.31%

Норвегия 1.55%

Холандия 7.32% 

• Like 1
преди 1 минута, Blueberry каза:

Скандинавските не са всички, Дания отсъства (за пореден път).

Знам едно - ще има изненадващи резултати в събота. Изобщо нямам идея кой ще печели.

Израел. Изненадващо и скандално - Израел. Въпреки освиркванията като нищо може и да спечелят, като гледаме колко напред са в италианските резултати. 

• Like 2

Еми чудесно, ще си починем от Евровизия 2-3 години при такъв сценарий. Дотогава може Кошлука да се е оттеглил (съмнително) и да участва и България.

• Love 1

Гърция - първа половина

Австрия, Норвегия,  - втора половина 

Швейцария, Армения, Латвия, Грузия, Естония, Холандия - избор на продуцента 

Нещо не виждам Израел, но ще да са в първата половина също. 

• Like 1

Ох, вярно, Кошлуков още не са го изчегъркали от БНТ. Явно чакат липсата му на мандат да свърши посмъртно. Ениуей, някой меценат може да се навие да спонсорира ... музата си ;) Или може да отворим дарителска сметка и да се отървем от 6 Тройници. ако ще спечелят и хостват Израел, колко са 40 хиляди евро ли беше таксата ... 

• Like 1

То вече първата половина е по-благоприятна. 

Йост като нищо да го сложат пак да закрива. 

Между другото много странни решения за рекап на Малта, Холандия и Ирландия... 2 от тях имат шанс да си ги променят във финала.

Току що, Blueberry каза:

То вече първата половина е по-благоприятна. 

Йост като нищо да го сложат пак да закрива. 

Между другото много странни решения за рекап на Малта, Холандия и Ирландия... 2 от тях имат шанс да си ги променят във финала.

На Холандия не е странно, иска да разсее човека идеята че е пародията, на която бие останалата част от песента. 

• Like 1
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...