DevilWish Публикувано на Април 29 Report Share Публикувано на Април 29 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 29 Author Report Share Публикувано Април 29 Имам чувството, че съм слушал и гръцката версия. Получила се е много готина песничка. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 3a cebe ci /\u nee 😅 Ta/\aHm/\/uBa e, Ho maq neceH He Me GpabHa He6mo. npegHume ú ca no-qku. KoMeHmap: 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 30 Author Report Share Публикувано Април 30 преди 10 часа , asylum каза: 3a cebe ci /\u nee 😅 Ta/\aHm/\/uBa e, Ho maq neceH He Me GpabHa He6mo. npegHume ú ca no-qku. KoMeHmap: АХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХААХАХАХАХА , това 100000% е АДАМ под прикритие ! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 26 минути, DevilWish каза: АХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХААХАХАХАХА , това 100000% е АДАМ под прикритие ! uMa Go nog MHoGo k/\unoBe B noc/\egHo BpeMe 🤣 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 30 Author Report Share Публикувано Април 30 преди 4 минути, asylum каза: uMa Go nog MHoGo k/\unoBe B noc/\egHo BpeMe 🤣 Извратено Ясен е, Адам е. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Това заглавие интерпретация за мангасарите ли е? Сами се обиждат пхахаха Оууу готина китарка. Ии..... виещо цигле неее... Готини барабани. И пендарките са готини. Готина музика, но тая много мангалски вие... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Пълна боза, не знам тази защо продължава да се пъне! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.