Marin Публикувано на Март 12 Report Share Публикувано на Март 12 Музика и Аранжимент: Даниел Димитров Текст: Антоанета Линкова - Роксана & Анастасия Мавродиева 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Не е лоша. Даже е най-яката песен на Роксана от "Намерете го" и "Звъня му" насам. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Противно ми е. Уж най-големите гласове пък направили песен, която и Диона може скалъпи. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Очаквах някаква ТУРБО БОЗА, но не е зле. Само аранжимента ми е малко постен. Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Абе в махалите ще им се кефът, друго от тая песен няма да излезе! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Това бас държа, че няма да го пускат по дискотеките 😄 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Абе от някакво време насам се опитвам да дам шанс на таз' песня, 'ма не става, бе! Роксана долната кръчмарка доста тежко експлоатира синът си да ѝ пише боза след боза и пак не виждам да има файда от цялата тая бутафория, 'щото участия - йок или поне аз не мяркам такива. И честно ли двама човека са мислили този феноменален текст? Аз докато сера в кенефа ще напиша по-добра чи*ия от това за 10 минути и ще стане мега хит! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.