Jump to content

Препоръчани коментари

Честит Рожден Ден и нека всичко което си пожелаеш ти се сбъдне!

здраве, щастие, любов, късмет :happybday:

Благодаря на двамата си фена! Да ви се връща стократно. :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Аз и пожелавам най- вече здраве и дано тази година ме повишат на Помощник готвач! :mf_surrender: :gun_bandana: :1000 (29):

Благодаря на двамата си фена! Да ви се връща стократно. :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Аз и пожелавам най- вече здраве и дано тази година ме повишат на Помощник готвач! :mf_surrender: :gun_bandana: :1000 (29):

Ако не ламтеше много щях да те вэема за гл готвач на цаца и пържени картови с бира в кк Шкорпиловци :1000 (29):

Ако не ламтеше много щях да те вэема за гл готвач на цаца и пържени картови с бира в кк Шкорпиловци :1000 (29):

Цца не мога да пържа, че се умирисвам. Виж Сьомга по всякакъв начин, Ризото, пасти, лазаня.... Ей такива работи

Честит рожден ден! Пожелавам ти да спреш да се забъркваш в интриги и да станеш по-добър човек.

Здраве, късмет, интересни сексуални преживявания, повечко Ванча и така до 100! :whistling:

Здраве, късмет, интересни сексуални преживявания, повечко Ванча и така до 100! :whistling:

От твоята клавиатура в Божийте уши! АМИН :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...