Jump to content

Препоръчани коментари

Има ли купонджии?

С кой кючек на Мира да се поздравим?

Аз викам с "Любов-капия"! Страхотна. :1000 (29):

Как ще слушаш Мира? :gun_bandana: :1000 (34):

Много ми е смешно как тръгвате да намесвате Андреа и че била залязла,а като ви се кажат неоспорими факти млъквате. Точно така ви искам,котета. :1000 (6):

Заниманията с теб просто си имат лимит, не си мисли, че си казал някакви неоспорими факти, не ми се занимава просто.

Олиии, не думай! Треперим!!! 1000%20(35).gif

В последните месеци три мои предсказания се сбъднаха. Сега правя четвърто: Превратът ви ще замине в тоалетната, няма смисъл да си хабите силите напразно.

Цял форум срещу максимум 5 човека..ще видим.Да не се спукат нечии устни и в Ловеч. :mf_surrender:

Заниманията с теб просто си имат лимит, не си мисли, че си казал някакви неоспорими факти, не ми се занимава просто.

Бла,бла..можеше и да ти повярвам ако не ме беше цитирал дори в разговора ми със Стела,но уви.

Галена още е голямо име, но не може да се отрече че интересът към нея спадна драстично през последните 2 години.

Преслава е голямо име, но не може да се отрече,че песните й омръзват след 4-5 дни слушане.

Кой са Вашите любими ТОП 3 парчета от вашата музика? И кой са Ви ТОП 3 любими песни на вашите колеги?

Кои са Топ 3 парчетата ми…”Хищна хиена”, „Командира” и „Обич. Това е от моя репертоар, а на колегите ми…Аз не гледам Планета ТВ- харесвам Тита с „Антилопа”, Гери-Никол с последното й парче и „Мотел” на Азис.

http://folkplus.bg/retro-leksikon/

Втората снимка е удивителна.

413d042c3c_441x500.jpg

:girl_witch:

Цял форум срещу максимум 5 човека..ще видим.Да не се спукат нечии устни и в Ловеч. :mf_surrender:

Побързайте, че идва неделя отново. Литургия пак ще има, кой ще се занимава.

Стефимире, не каза "По навик" какъв трафик прави към днешна дата. Имаш ли наблюдения?

Побързайте, че идва неделя отново. Литургия пак ще има, кой ще се занимава.

Аз се моля за теб всеки ден. :Vishenka_05: Да си ми жива и здрава.

Как ще слушаш Мира? :gun_bandana: :1000 (34):

Има изключителни класически композиции. :1000 (29):

Все пак не забравяй, че и аз като Ивана съм Водолей и обичам ч*кии. :roll1: Но 5 минути след това слушам песни за житейски несгоди.

Бла,бла..можеше и да ти повярвам ако не ме беше цитирал дори в разговора ми със Стела,но уви.

Казах, че заниманията с теб имат лимит. С онзи пост, след който спрях да ти отговарям, лимитът беше превишен. Кое не разбра?

Стефимире, не каза "По навик" какъв трафик прави към днешна дата. Имаш ли наблюдения?

Моля, влез и виж, защото аз не разбирам от тия работи. :roll1:

Има изключителни класически композиции. :1000 (29):

Все пак не забравяй, че и аз като Ивана съм Водолей и обичам ч*кии. :roll1: Но 5 минути след това слушам песни за житейски несгоди.

Ти не забравяй, че съм лъв, няма да тормозя кралските си уши с подобни неща. :3fdb8960598fa63e:

Казах, че заниманията с теб имат лимит. С онзи пост, след който спрях да ти отговарям, лимитът беше превишен. Кое не разбра?

"Достатъчно изчерпателна ли бях?"

"Нещо против дъщеря ми ли имате? Свиквайте!"

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Ти не забравяй, че съм лъв, няма да тормозя кралските си уши с подобни неща. :3fdb8960598fa63e:

Айде, ти все Шопен си слушала. :1000 (29):

Като дойдеш, специално ще те посрещна с "Искам го, стискам го" и с нов плакат на Лухче. :1000 (29):

Целия форум се е включил в преврата срещу мен, а ти още стоиш тук и слушаш Мира.. засрами се! :3fdb8960598fa63e:

Има ли купонджии?

С кой кючек на Мира да се поздравим?

Аз викам с "Любов-капия"! Страхотна. :1000 (29):

Браво и за този пост! 1000%20(29).gif

Никога не съм разбирал еуфорията по "Не сме безгрешни".

На Азис не му отиват позитивни и социални послания

Целия форум се е включил в преврата срещу мен, а ти още стоиш тук и слушаш Мира.. засрами се! :3fdb8960598fa63e:

Аз казах на Митко Димитров, че повече няма да участвам на наградите.

Правя си буукинг за Нова Зеландия. Идваш ли, или ще ми губиш времето с излишни неща? :1000 (29):

:roll1: :roll1: С еднакви Асценденти сме все пак. Ти, ако знаеш как респектирам хората - такива, които не ми знаят шегаджийската природа. В последно време ми се наложи да срещам често нови хора, има такива, които направо им трепери гласът, като разговаряме. :mf_surrender:

А значи не си забелязал колко гледания прави на ден/седмица или месец да речем? Щото в тубата може да се види само общия тотал, натрупан до момента.

Айде, ти все Шопен си слушала. :1000 (29):

Като дойдеш, специално ще те посрещна с "Искам го, стискам го" и с нов плакат на Лухче. :1000 (29):

Поздрав за Шефката!

Аз казах на Митко Димитров, че повече няма да участвам на наградите.

Правя си буукинг за Нова Зеландия. Идваш ли, или ще ми губиш времето с излишни неща? :1000 (29):

Като гледам как вървят нещата май ще ми се наложи да дойда. :1000 (29):

:roll1: :roll1: С еднакви Асценденти сме все пак. Ти, ако знаеш как респектирам хората - такива, които не ми знаят шегаджийската природа. В последно време ми се наложи да срещам често нови хора, има такива, които направо им трепери гласът, като разговаряме. :mf_surrender:

А значи не си забелязал колко гледания прави на ден/седмица или месец да речем? Щото в тубата може да се види само общия тотал, натрупан до момента.

Ами спомням си, че нещо рязко скочи, защото в началото на годината беше 800 000, да кажем. След което стана милион и го мина и уж зацикли, а отскоро гледам, минала два милиона. Глория не купува гледания на никоя песен, камо ли на стари. Но освен да седне да се замисли какви песни генерират гледания и да се усети какво искат хората от нея...

Аз с моя асцедент е изключено да респектирам някого. По-скоро мога да го разплача... ама от умиление. :roll1:

На Азис не му отиват позитивни и социални послания

Това се видя и от последната песен, след която е доста тих.

Като гледам как вървят нещата май ще ми се наложи да дойда. :1000 (29):

Смятам един Открит микрофон да ти направя, за да те разпитам по наболелите форумски въпроси.

Ще търся само фуста от пазара, бабешки токчета "Флавия" и червило "Ален мак 1989" и съм готов да съм новата версия на Еми Стоянова.

Може и някой треторазряден лаптоп да ми докараш да ти чета въпросите, а и очилас подходящ диоптър. :1000 (29):

Мале, бахти спама, банирай ме. :1000 (29):

Ами спомням си, че нещо рязко скочи, защото в началото на годината беше 800 000, да кажем. След което стана милион и го мина и уж зацикли, а отскоро гледам, минала два милиона. Глория не купува гледания на никоя песен, камо ли на стари. Но освен да седне да се замисли какви песни генерират гледания и да се усети какво искат хората от нея...

Аз с моя асцедент е изключено да респектирам някого. По-скоро мога да го разплача... ама от умиление. :roll1:

Пил ли си тази вечер? :3fdb8960598fa63e:

А видя ли ми базика от преди ден-два, че сме те гласели за зет на Глория, но е дошло новото време и нещата са пропаднали? 1000%20(29).gif

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...