Jump to content

the_new

Ramaniacs
  • Коментари

    49
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от the_new

  1. Около нея няма друго какво да се каже. Ще слушаме пак как е добре без Пайнер, за наградите на Планета, коя колежка какво е заслужила. Все и е по-добре без Пайнер,а все те са й в устата
  2. На "тея" новите песни се приемат по-добре, отколкото новите на Камелия. Няма какво да се учат от нея, след като с изброените песни могат да направят същото, каквото тя с "Луда по тебе". Кво да направи като срутва всичко?-Да държи тавана да не падне. Жива и здрава да е да си пее старите песни. Мисля,че повече хит няма да види (дано греша). Жив и здрав да е Пайнера, за да има какво да коментира в интервютата си.
  3. Така се прави да... така ще направи и Преслава , ако изпее "Дяволско желание" ... Така ще направи и Анелия -"Само мене нямаш" , Мария-"Спомен", Ивана-"Вик" ... това са песни, които всеки знае. Да вземе да излезе с някоя от новите (дори не им знам името) да видим как и какво ще направи. Иначе Пайнер нищо не й бил дал, много зле били нещата ... добре,че сега е по-добре и вади хит след хит.
  4. Явно ефектът, който беше търсен е постигнат - вече си мислите,че вие ще определите победителите.
  5. Ще смени мястото за плащане, но резултатът ще е същият. :1000 (27):
  6. the_new

    VIP Brother 2015

    Защо ли си мисля,че утре Преслава ще отрече за връзка с Богданов...
  7. Ох, тази учи за мед.сестра в Плевен... уникално тъпо същество!
  8. Преинсталирах го...пак същото!Изтеглих новата версия и като го инсталл и всичко е ОК.После като дам отписване и пак вписване и пак неще...
  9. Проблема е,че не мога да виждам някой абонати,които са на линия.Дава ми,че ги няма и трябва да им звънна,за да излезе че са на линия.Те също не ме виждат,но като ми звъннат им излиза "Абонтът е извън линия" а аз съм тук... Някакво решение на проблема?!
  10. Най-лошото е,че има хиляди загинали хора,които с нищо не са навредили!Аз лично си мисля,че всичко е измама.Измама платена с живота на невинни хора! СВЕТЪТ Е СЦЕНА!
×
×
  • Create New...