Jump to content

Balkandji1

Ramaniacs
  • Коментари

    656
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    8

Коментари публикувано от Balkandji1

  1. преди 5 минути, meleto каза:

    Да, Славка е толкова охранена. Самата тя казва, че никакви пари не е взела от Бяла роза. И колко фолклорни участия има Яница? Ъ? 

     

    0. А Славка скоро я видях на пазара, с една оръфана дамска чанта и от ония плетените жълти обувки. Оплака ми се, че няма пари. Вика "Докторке, най-големия хит в народния фолк имам, пукнат лев нямам". Предписах антидепресанти за подобряване на психологическото състояние.

    - Д-р Хинова

  2. @Willy

    Тук твърдят, че през 2012 "Лудата дойде" беше по-голям хит от "Спри ме", докато аз ти казвам, че беше точно обратното. И това са години, в които още не бях фен на Галена. Тук във форума "Спри ме" беше фаворит пред Преславината песен (пишеха много повече хора). Като гледания "Спри ме" също имаше преднина с тогавашните клипчета. Но нещеш ли след концерта на Пайнер в София феновете на Преслава заявиха, че "Лудата дойде" била по-големия хит понеже имала добър прием. А Галена изобщо не беше концерта!!!

  3. преди 8 минути, Willy каза:

    2013 Режима буквално беше едно нищо, 2014 се наложи с клипа и миналата година с тик ток.

    2018 Преслава има Да гори в любов, Обратно в играта и Богови земльом ходе. Една Феноменален ги слага всичките в джоба, какво остава като добавим и Шефката, Маракеш и ДмЛ.

    2019 са на кантар с еднакви гледания.

    От 2010 насам, когато Галена става Певица на годината, следил ли си всяка година коя какво издава и как се приема? Ти си от наблюдателните, но допускам, че в първите години имаш пропуски. Защото аз твърдя, че от 2010 насам, в която година Галена е по-успешната, Галена е била по-успешна повече години от Преслава.

    • Like 1
  4. Току що, Willy каза:

    Мислех че говориш за дебют на годината като име. Не знам и как с песен която не се върти абсолютно никъде и без да е в Пайнер е била номинирана, ама айде...

    За да запълнят бройката в категорията. В Пайнер са само селяндури.

  5. преди 1 минута, meleto каза:

    Нищо не каза за 2003. Още ли твърдиш, че не е била номинирана за ДЕБЮТ???? Даже някой напомни, че и 2004 е била номинирана. Но тогава не знам кой е спечелил. Очевидно някой друг хаха

    През 2003 е номинирана като "Галя", през 2004 - като Галена. Много моля!

    • Haha 1
  6. преди 1 минута, meleto каза:

    Има значение, защото пренаписва историята. Погледни 99% от клиповете в нета пишат "Можеш ли 2004". Иска й се да е наборка на Преслава. Не стига, че Преса започна след нея официално, но и стана топ звезда веднага, докато Галя трябваше да мине през някои виртуозни изпълнения във ваната, за да види дори награди като Мис Кекси. 

     

     

     

    Screenshot - 2024-05-02T162912.592.png

    Маловажно е за мен. Нима някой от посещаващите клубове седи и брои "едната дебютира три месеца преди другата". Пък реално няма и цяла година отстояние, а буквално 2-3 месеца, не е кой знае какво. Предполагам има някаква връзка с това да е в една година с Преслава, те двете са обсебени една от друга, нещо от сорта, дето ти казваш "Чакай да не излезна по-дърта".

    Тя и да излезе няма как да скрие факта, че преди "Утешителна награда" през есента на 2007 (4 години след дебюта си) беше никоя, а Преслава вече беше номер 1 от две години.

    Галена Е името, което бута най-пеещата - Преслава от върха. И това е така вече толкова години. Смешно е едната с концерт пред 15К човека, а лидерката празнува в клуб пред 100 човека.

    • Like 1
    • Haha 1
  7. Какво значение има дали е дебютирала октомври 2003 или в началото на 2004? Важното е, че правейки 20 години на сцена най-голямата звезда в България НЯМА да го отпразнува/отбележи с концерт в най-голямата зала, в която концерти правят далеч по-малки звезди.

    Срамно е. Защо така? Няма да издържи да пее на живо качествено 2 часа може би? Да си вземе почивка месец-два преди концерта, да се надруса с кокаин, да прави почивки между пеенето - все има начин, но не и за Галена, която показва себе си като страхливка и комплексарка, а е на върха от много години. Какво значи това - че е един студиен образ, създаден с много пари и ефектни клипове. Преслава и Тони Стораро й го зачукаха тая година с техните концерти. Дори Глория прави не знам кой поред концерт в зала 1, дето я имате за забравена.

    • Like 2
  8. Чутата от няколко коли от @DanielPiliov "Мой си мерак" на Симона и Мирела на върха в сряда

    1. Симона и Мирела - Мой си мерак 222К

    2. Константин и Данна - Пуши, пуши 174К

    3. Тони Стораро - Топ, топ, топ 132К

    4. Фики - Чипи, чипи 121К

    5. Азис и Лидия - Лудница 98К

    ------------------------------------------

    Имайки предвид елементът на "хващане" в песента на Мирела и Симона, засега не изглежда Галин да им е купувал гледания. "Мой си мерак" регистрира най-добрия резултат за един ден от дебюта на Преславовата "Да й приседне" насам с 222К.

    В топ 10 традиоционно силни остават Джордан с "Къртиш" и "По, по, по" на Галена и Азис.

    "Улицата" на Преслава, приближавайки уикенда отново напредва към ТОП 10 на 13-то с нови 42К. Песента има шанса да стане най-големия хит на Преслава в ерата на youtube.

    • Like 3
    • Love 1
  9. преди 1 минута, xroflx9 каза:

    Какво значение има селски или не? Има ли фолклорен мегахит? Има. Това дали го слушат лелките в София или лелките в Габрово няма значение.

    10-20 човека не се представителна извадка от държава с 6 милиона население. Вече казах за по-възрастния таргет,отделно Въртележка също беше много вайръл заради клипа с онзи наркоман Стоян Колев. Все са я понаучили и от там хората.

    Иначе да,Яница беше в топ 5 на жените в Пайнер през 2015-2016. А защо не са я канили в други предавания? Може би защото тогава имаше огромна цензура към жанра и бруталното бутане на Тита,Гери Никол и Криско.

    Аз не си спомням да е имало цензура спрямо жанра тогава. Цензура имаше до 2003-2004, когато медиите най-накрая проумяха, че могат да трупат рейтинг, канейки фолк звезди в предавания и пратиха предубежденията си на втори план.

    Няма как Яница да е била в топ 5 на Пайнер в 2015-2016 при наличието на Емилия, Анелия, Теди Александрова, Джена, Преслава и Галена, които бяха по-големи звезди и с по-големи хитове. Ако искаш ще им мерим хитвете от този период да видиш, че не е в топ 5.

    Яница просто блесна с няколко средни хита в средата на кариерата си, които учудващо много се харесаха на потребителите на Рамания. Беше окачествявана като "лидерка". Имаше мания по нея тук. Помня го този период. Пикът му беше с "Въртележката" през 2018 и 2019.

  10. Току що, xroflx9 каза:

    И как ще е масово неразпознаваема след като “Мома Яница” е точно хит сред по-възрастния таргет? 

    Селски такъв при това, които слушат народно. И как е разпознаваема при тях? Като певицата на "Мома Яница", а не като певицата на "Върнах ти го". Кариерата й на попфолк изпълнител е силно ограничена до запаления попфолк потребител.

    Майка ми, баща ми, брат ми, племенницата ми, приятели на майка ми и баща ми изобщо не знаят коя е Яница. Но всички знаят кои са Преслава и Галена. Това е да си в топа.

     

    • Thanks 1
  11. преди 12 минути, xroflx9 каза:

    Ами като ще тролиш и ще играеш опозиция поне гледай да си фактологически прав. Иначе Яница за 3-4 години в ТОП-а направи много повече от някои изкарвани за топ имена тук. Има един от най-големите самостоятелни хитове за миналото десетилетие,най-големия АВТОРСКИ фолклорен хит от “Бяла роза” насам,който ще я храни доживот,отделно си гледа детето,котката,намерила си е богат мъж. Дреме й на лампиона че 2-3 души,страдащи от липса на работа я иронизират в Рамания.

    Бе ти добре ли си, Яница никога не е била в ТОП-а. Това е една второразрядна певица, която миналото десетилетие случи на късмет да направи поредица от средни хитове, които се забелязаха само от върлите потребители на попфолк. Какъв топ, Яница сред обществото е масово неразпознаваема, обикновения българин или не я знае, или би я имал за една от многото. Тия в топа ги канят по предавания и ги излъчват в телевизии, различни от Планета.

     

  12. преди 2 часа , meleto каза:

    Кое трио? За Джорджио се сещам само като го постнете. Като изгради фенска маса ще го коментирам. 

    Оуу, сега пък "като изгради фенска маса". Нали имаш класация за хитове, не забелязваш ли, че Джордан прави трети пореден голям хит. Това вече не е ли фактор? То, ако гледаме кои имат фенски маси, ще ограничим имената до две. Не сме 2004 година, за да има 10 певици с фенска маса. Сега хората консумират хитове.

    • Like 1
    • Thanks 1
  13. преди 8 минути, Stela каза:

    Този ретро хит с новата версия има 2,5 милиона от двете клипчета.

    Дуета с Тони Стораро направи почти 3 милиона. Последната песен Вълк има близо 900к. Не е зле като се има предвид, че съвременни изпълнители правят същите гледания, а даже и по-малко. 

    Вълк е яка, звучи като типичен Глориев хит от например преди 10 или 15-17 години. Вълк, ако беше излезнала през 2010 или 2012 щеше да направи нещо равносилно на днешните 6-7 млн, Глория толкова е загубила от това да не е сред актуалните имена, че сега седи на няма и милион.

    Помниш ли Глория през 2010-2013 все успяваше да провре някакъв сезонен хит - я "Пясъчни кули", я фийта с Илиян "Почти непознати", я "Кралица".

    Тази песен също привлече интерес към себе си, даже беше хит в тукашната класация. Имаше около 1-2 млн. гледания през 2012, но изтриха клипчето. 1-2 млн в 2012 е равно на 7-8 млн. в 2024.

     

    • Like 2
  14. преди 57 минути, meleto каза:

    Милите. Уж голям фурор в Сърбия направиха, та пак увяхнаха на 30к. Ако имаше нова продукция - нямаше да видят и топ 40. Като цяло новите неща се наместват на предни позиции, но не защото са хитове, а защото са премиери. 

     

    Меле, аз на тая песен не бих й дал и 1000 гледания дневно, толкова е тъпа. За мен е истинска изненада, че успява да прави около 40К вече над 10 дни. Мислех Яна за отписана.

    • Like 2
  15. преди 1 час, DanielPiliov каза:

     

    ПС: Симона и Мирела ги чух от няколко коли днес...

    Даниел, моля да спрете да си измисляте. За да се сте чул Симона и Мирела от няколко коли за един ден, трябва да сте обиколил всички пътища на България и късмета все да ви е изпречвал на пътя хора, които са я надули. Разбрахме, че песента много ви харесва, но да лъжем от колко коли сме чули песента, от която сме обсебени is so 2013.

    • Like 2
    • Haha 2
    • Love 1
  16. Току що, Emanuela.Carey каза:

    spacer.png

    Такава е истината и жалко, че поражда поредица от лицемерни коментари, в които се изкарваме Дева Мария, а иначе по цял ден същите хора обиждат и принизяват други хора. Двойни стандарти при лелите от Рамания.

    • Like 1
    • Haha 1
  17. Току що, Andrew Cunanan. каза:

    абе, ако Глора беше умряла, а Рума беше останала жива - всичко ще е ток жица, но Господ обрече Глора жива да бъде забравена, че е съществувала и да няма пукнат хит от 1998-ма насам. Съдба.

    Съдба, в която пишеш лъжи. Първо 1998 била слаба за Глория, сега пък нямала пукнат хит от тогава, когато истината е, че Глория през 2007 прави последния си много голям хит, а в 2025 ще има песен с 10 милиона стрийма, при все, че я погребват от 15 години.

    преди 1 минута, fengergana каза:

    много гнусни коментари,а уж има правила

    Ти да мълчиш и да лягаш да спиш. Никой не се интересува от мнението ти. :1000(31):

    • Love 1
  18. преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

    това не ок коментар. :( 

    Прекрасен е. За Рума самодивата само лошо или нищо. А ти недей да се взимаш за съдник на не ок коментари, като в 70% от твоите оплюваш живи хора. Каква е разликата? Дай, като е умряла, и сакън всеки да е длъжен да я харесва. За живите не важат тия правила.

  19. Константин и Данна набират скорост, утре в челен сблъсък със Симона и Мирела

    1. Константин и Данна - Пуши, пуши 208К

    2. Тони Стораро - Топ, топ, топ 123К

    3. Фики - Чипи, чипи 115К

    4. Симона и Мирела - Мой се мерак 102К

    5. Азис и Лидия - Лудница 92К

    --------------------------

    Симона и Мирела дебютират на №4 в първи непълен ден, утре в битка за върха. Прави впечатление, че дуетът на Константин и Данна в последните дни прави повече гледания от първите няколко, вие наблюдавате ли да става хит?

    Тони Стораро с много голям хит точно преди юбилейния му концерт, измества сина си от №2. Преслава пада на №6 с "Да й приседне" с нови 75К.

    Други неща, които правят впечатление са задържането на Теди Александрова и Саби в топ 10 няколко поредни дни. А също и това, че Яница и Биляниш имат малък хит, вече 11 дни е в топ 20 и прави нови 38К на 15-то място.

    • Like 1
×
×
  • Create New...