Jump to content

devotioner

Ramaniacs
  • Коментари

    392
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от devotioner

  1. След почти 2 дни, още ми е странно като слушам песента(въпреки че не съм я спрял). Уникален клип, брутална песен, много зарибяваща, но…. във всяка част от текста се замислям за Денис и ми става гадно. Когато я пуснах за първи път ми се напълниха очите като запя…

    Гледания, харесвания, рекорди - никакво значение нямат, радвайте се на последните заснети моменти на това момче, защото няма да имаме повече☹️

  2. преди 6 часа , DarkChild каза:

    Да и това как променя казаното? А и вече си представих как Путин идва тук. Не Полша, например, най-русофобската страна в Европа, а точно тук. Забрави да споменеш и освобождението. Да сме признателни на руснаците, нищо, че повечето войници са били всъщност украинци.

    Никой не говори за Освобождението.  Крайнито мнение по която и да е тема е вредно.

    Полша е подкрепяна от Германия, НАТО, и са в пъти по-единен народ от нас и няма място за сравнение.

    Ако Вова активира ядрените сили, всички ще се надупят като к*рви, но въпреки всичко се надявам да е запазил малко разум и да види, че не е 1941г. и няма как да излезе победитл в подобна война. Да му дадат Динецк и Луганск и да се свършва с ужаса

  3. Путин е тотално откачил, дори познати русофили се отричат от действията му, за съжаление очаквам дори да вкара ядрено оръжие в сила, защото крахът май е неизбежен....Силно се надявам днес преговорите да доведат до нещо, както и Лукашенко да не се включи във войната, че тогава....

    Обаче не ми харесва позицията на Петков, твърде, твърде краен е с класифицкациите, Русия може да е всичко, но не е "бензиностанция с ракети". Путин ако реши може да ни прик;ючи за 6 часа, а в момента от губеща позиция не му остава много. Можеше да излезе с много по-обрано изказване, в което осъжда военните действия и настоява за прекратяването им.

    • Like 1
  4. Сутрин съм много енергичен(ако не съм препил) и на 80% се определям като чучулига. След 16ч. съм адски неородуктивен, мога всичко, но никак не ми се занимава и съм разконцентриран. Иначе и аз трудно заспивам, затова се опитвам максимално да се изцедя през деня, за да си взема 6-до-8-те часа сън.

  5. След 6 години Самсунг и Андроид мога да кажа само едно - никога повече. От година съм с айфон 12 про, не е мръднал, батерията държи на целия товар, който понася, взех си и часовник и слушалки и просто работят безотказно. 

  6. Ау, тука Прес ме спечели. Обожавам сръбската версия, само като чух началото и настръхнах. Текста много ме спечели, (защото ми описва последната година :D без есента, obv.). един от малкото сполучливи на Петя Радева. Май ще е първата песен след ВНЛ, която ще слушам всеки ден. 

    • Like 2
  7. За първи път следях "Гласът" редовно, очевидно заради Галена, но като формат е много зле. Имаш 3 епизода да се запознаеш с участниците и да изградиш фаворит. "Мюзик айдъл" и "Х-фактор" са в пъти по-интересни, но и иазискват осезаемо по-голям бюджет. Все пак бях за Жоро или Петя и много се зарадвах като останаха накрая.

    Галена най-накрая получава заслуженото масово одобрение след толкова години непрестанна работа и себеусъвършенстване. Супер представяне, много познати в началото подходиха с недоверие към нея, но тя ги опроверга и сега бяха за тийм Г. Перфектна черешка на тортата за 2021, а ВНЛ-то тепърва ще се разгръщааа....

    • Love 2
  8. Най-доброто, не съм я спрял. Владо Пенев и Силвия Лулчева в началото не ги очаквах, но и техните гласове допринасят за цялостното чувство, което носи песента. Май само мен не ме дразни Азис :D Шапка й свалям на Галена, че не спира, а натиска педала още и още. Затова най-накрая получава успеха, който си заслужи през последните години. 

    • Like 3
  9. Какъв алкохол пиете, ако изобщо употребявяте, че гледам се отвори темата? От твърдите пия уиски и водка, лятото и джин, като от уискитата предпочитам ирландските.

    Препоръчайте нещо, което не е толкова масово. Monkey Shoulder е много приятно, но то си е сравнително популярно. 

    • Love 1
  10. "Южен вятър" си е мини-феномен, нещо като "Под прикритие", но за Балканите. Имам приятели сърби и направо са луднали. Гледал съм първия филм, после и сериала, доста добро ниво, наистина има взаимствани неща от "Под Прикритие", но играта на Бикович е брутална, не като Иво Захариев. Според мен Ускорението ще има успех и в България, все пак каста на "Под прикритие" е в него. Галена и Криско ще намажат във всички случаи.

  11. Силно се надявам да има възмездие срещу Цеци "дижейчито". Мръсен селяндур, псевдо-мутра, долен наркоман. Благодаря на @FolkEmpire за клиповете, които изпрати, за да ми затвърди мнението. Съмнявам се да влезе в затвора или да понесе някаква наказателна отговорност, но се надявам все някой от обкръжението на Денис да има позиции, за да го поставят на място.

    • Like 3
  12. преди 11 минути, FolkEmpire каза:

    На тоя келеш няма ли кой да му среже LAN кабела?

    Screenshot_3.png.ee35d920550ca99c1f0879a5efce3f09.png

    Бих му един репорт, както и на боклуците от News24 вчера. Това са същите, които реагират на статиите за 300 починали със смеещо се... дано не им дойде до главата, въпреки че го заслужават.

    • Like 5
    • Love 1
  13. Направих грешката да изгледам повече от 3 минути от клипчето горе, обаче след 13-тото брат се отказах. Който го издържи получава награда за търпение. Наистина ги съжалявам последователите на такива отрепки, включвам и "бияча" и "приятелката". 

    • Like 3
  14. От българските ютубъри (за мен) 95% са негледаеми. Алпер Чочев е единственият, който гледам без да се изнервям, позитивно момче, което не се превзема. Любо Жечев имаше попадения, но и той нагази лука. Не знам как Мъцита, Конради и подобни генерират такъв интерес. На тая утайка Кристиян не съм му гледал и клип, явно за добро, след видеото, което сте качили.

    • Like 3
  15. От 29.10.2021 г. от 23:34, Danger. каза:

    Куп известни личности си отидоха за последните години, но само този случай не мога да го прежаля и го мисля всеки ден, не знам дали само при мен е така…

    Абсолютно същото чувство изпитвам, в съзнателния ни живот наистина губим човек, който всеки ден слушаме, за пръв път(когато е починала Румяна съм бил на 3). За Честър от ЛП също ми беше тъжно, но Денис съм го виждал на живо няколко пъти и е просто отвратително, още повече и с нещата, които излизат.

    • Sad 5
  16. Ужас, наистина пожелавам на Цеци долната пача да й резнат крилата и с ПродуцентЪТ Пашев да си понесат последствията, въпреки че се съмнявам, но след всичко, което се изписа, остава малко надежда в мен. 

    Четвърти ден не искам и не мога да приема, че загубихме едно 21-годишно момче, което ще се превърне в легенда и адски ще ни липсва, мамка му!

    По ирония на съдбата третият им дует с Емилия ще стане най-гледаната песен, но какво от това…

    • Like 5
    • Sad 3
  17. Нямам ваксина все още(имам огромно количество(доказани с тест) антитела), но подкрепям мерките. Разчистих много хора във фейсбук в последните дни, изключително прости хора има. Не може да сме най-умни в цяла Европа и да сме с по 150 смъртни случая на ден.

    Не подкрепям сляпо проваксъри, но завиждам на антиваксърите - кой е умрял за теб, бе, “ааланколу”. Бил Грйтс, Илън Мъск и Зукънбуърг се събират, за да ти имплантират чип, с който да си диктатор на Новия Световен Ред. 

    • Like 6
×
×
  • Create New...