Jump to content

xroflx9

Ramaniасs
  • Коментари

    9058
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    24

Всичко публикувано от xroflx9

  1. Коментирахте ли че “Така,така” на Маман както гравитираше почти половин година около второто или третото място в класацията на Спотифай,онзи ден се е сгромолясала с 32 позиции надолу🤭много е смешен,много
  2. Направо ми е цак цак раки так так
  3. xroflx9

    Меди х Селина-Мама миа

    Нито българската,нито албанската версия ми харесва. “Откачила” ми е една от любимите песни за тази година и е далеч по-силна от тази. Най-вероятно все пак ще стане сезонен хит само заради Меди.
  4. Как да е нямало? Нали тогава им бяха забранили да си проведат някакъв концерт,отделно и онзи фирмен концерт на някаква пекарна във Варна също беше провал. Доста слаби години бяха това за жанра. Точно пък Джена и Анелия да са над нея през 2015 абсурд. Тогава Джена тъкмо навлизаше във флоп ерата си и само “Спри да ми досаждаш” й се получи,Анелия имаше само “Генерал” За 2016 мога да се съглася,че не е в ТОП 5,но е в ТОП 10 със сигурност.
  5. Какво значение има селски или не? Има ли фолклорен мегахит? Има. Това дали го слушат лелките в София или лелките в Габрово няма значение. 10-20 човека не се представителна извадка от държава с 6 милиона население. Вече казах за по-възрастния таргет,отделно Въртележка също беше много вайръл заради клипа с онзи наркоман Стоян Колев. Все са я понаучили и от там хората. Иначе да,Яница беше в топ 5 на жените в Пайнер през 2015-2016. А защо не са я канили в други предавания? Може би защото тогава имаше огромна цензура към жанра и бруталното бутане на Тита,Гери Никол и Криско.
  6. И как ще е масово неразпознаваема след като “Мома Яница” е точно хит сред по-възрастния таргет?
  7. Ами като ще тролиш и ще играеш опозиция поне гледай да си фактологически прав. Иначе Яница за 3-4 години в ТОП-а направи много повече от някои изкарвани за топ имена тук. Има един от най-големите самостоятелни хитове за миналото десетилетие,най-големия АВТОРСКИ фолклорен хит от “Бяла роза” насам,който ще я храни доживот,отделно си гледа детето,котката,намерила си е богат мъж. Дреме й на лампиона че 2-3 души,страдащи от липса на работа я иронизират в Рамания.
  8. Оф,пак фантасмагории. Последния по-голям хит на Яница е “Съвършенство”,която беше един от първите тик ток трендове. “Купидон” пък си беше сезонно хитче. Първата е от 2022,а втората от 2023,какви 4 години сънуваш?
  9. Хали-гали,хали-гали,хали-гали ма! добре че е Валдес,че Счета да има такъв ретро хит!
  10. Галин пак чопнал чужда идея. Бях забравил за този тетрахит:
  11. Зариби ме. Поне седмица няма да плюя Маман,защото най-сетне даде ХИТ на Сими❤️❤️
  12. Оф,тая пак с моралните и лигави песни. Искаме палав хит като това!
  13. xroflx9

    Валя - Рана

    Защо в последно време Пайнер слагат звездичка в заглавията на песните?
  14. Честно казано нещо не ме кефи засега😭😭😭
  15. Кубрат не е котенце. Даже се чудя как си е лягала с него когато още беше топ пиче. Иначе на сегашното й “гадже” 100% му плаща.
  16. Не може да й се отрече на македонската истеричка,че само топ лъвчета я блъскат. Евала,друга нейна колежка не може да се похвали с нещо подобно.
  17. И след почти 20 години си е същия турбо хит! По едно време сякаш беше качена в канала на Планета,но сега не я намирам. Както и никъде не ми излезе качена с видеоклип. Жалко че е потънала в такова забвнение като е един от най-големите хитове на Малинажа.
  18. xroflx9

    Лорена - За последен път

    Силен клип,слаба песен. Лорена отдавна изгуби нюха си за качествените проекти,които предлагаше.
  19. Тази с бялата тениска е продавачка на топла точка в един супермаркет във Варна. Винаги съм се чудил защо е вечно крива и намусена,а то било защото не й дават да слуша Гюрга на работното място.
  20. Това ако беше излязло в силните години на Криско стила щеше да е мегахит като песните на Тита и Яката дупара
  21. Кога заряза Диона,кога направи дете 💀 Todor Dimitrov - Torino (@torinolatino) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 11K likes, 129 comments - torinolatino on April 21, 2024: "Мисля, че каквото и да напиша ще е излишно. Благодаря на Бог!❤️🙏🏼".
×
×
  • Create New...