Jump to content

Fast

Rеspеct
  • Коментари

    12934
  • Регистриран

  • Победи

    7

Всичко публикувано от Fast

  1. Fast

    Кали - Нещастник

    В случая не знам какво смешно има. Сравнимо е показване на нацистки флаг. Представите да ви изкарват на нивата всеки ден да обирате памучна реколта против волята ви, без да ви се заплаща за това, като в същото време постоянно ви шибат в гърба с камшик. Да не говоря за недохранването, ужасните условия на живот, изнасилванията. Ето това символизира този флаг, изродщини върху афроамериканци. Потрес. Ако има неща от американската култура, които не трябва да се гламоризират, това е едно от тях. Собствениците на този бар трябва да се скрият от срам.
  2. Fast

    Кали - Нещастник

    Не съм слушал песента и нямам намерение, но сега видях на стори, че се е снимала до флага на Конфедерацията, свързан с движението по запазване на робовладелството в САЩ през 19 век. WTF?
  3. Тя ако ще да запише как пърди в банята за три минути, пак ще се издигне до първата позиция. Преди не пускаше чак толкова депресарска музика, но в последните години се сдуши с продуцента който прави песните на Лана Дел Рей, и ето го резултата.
  4. Албума на Dua Lipa е meh. Имах по-големи очаквания. Whatcha Doing се очертава да бъде следващия сингъл.
  5. На запад отдавна са го решили този въпрос, като броят месеците от септември до ноември за началото на следващата година, в зависимост от контекста.
  6. Люси е бил и при Тото.
  7. Става дума за символиката и подтекста.
  8. Малко е тъпо че му е подливала вода така, само защото не й е осигурил някаква си награда. Това не е държание на професионалист. Next level pettiness. Сякаш някой от форума я управлявал с джойстик. Камелия поне имаше финансови мотиви.
  9. Преслава се отърка чак накрая когато видя че може да си докара допълнителни участия където Жени не толкова добре свързана и играе на двата лагера. Мисля че Галена отиде при нея, когато все още се занимаваше само с Камелия (също важен детайл) за да му прави сечено. Наградата определено беше ключва за разпадането на отношенията им, и това се забелязва от тогавашните й интервюта, където гласът и изражението й ставаха монотонни, когато стане въпрос за това. Спомням си едно нейно интервю в Папараци с Патрашкова, където на въпрос защо са скарани с Преслава въртеше локуми че тя, Пайнера и Преслава имали собствени версии за случилото се на церемонията.
  10. Никой не отрича успехите й през 2015, но се опита да намекне колко неповторима и невиждана и принадлежаща само на нея е въпросната година, съответно Пайнера едва ли не длъжен да й връчи най-големия приз. Та тя дори захвърли двудесетилетно приятелство с жената, с която са споделяли бельо, климатик и хладилник задето й "взе" наградата. Мисля че това е грандоманското в случая. При обикновените хора дори когато стигнат даден връх, остава частица самосъмнение. Да не говорим че докато чакаше да изтече договора й, не пропускаше възможност с която да го подразни. Направи песен с Оцко и буташе антуража си в компанията му в момент, в който той и Пайнера не се дишаха, пя песен извън фирмата на общ концерт и го принуди да я излъчи, без нищо да е подписвано, за разлика Константин с Алисия които си бяха изчистили всичко преди това, и за капак се заигра със Сашка.
  11. Може да прозвучи парадоксално но работохолизма й е най-токсичното й качество, защото както пролича от онези награди е от този тип хора, които мислят, щом работят и влагат автоматично им се полагат позитивни резенции и успехи. С други думи, усилието идва на преден план, а субстанцията (какво представляват тези проекти в действителност) остава без значение. Например почти никой не обръща внимание на творческия й запек в момента, с това непрекъснато бълване на балади. Мислите ли че с албума ще се поразчупи отново?
  12. В тази тема формално е разрешено да ги нареждате. Това е идеята (поп фолк скандали), жлъчта да бъде изолирана на едно място. Проблемно е когато се случва в други части на форума (напр. онлайн темите, тези на изпълнителите и тн.), или замесвате техни роднини. Аз лично бих забранил само обидите въз основа на защитени категории (като етнос, сексуалност, полова идентичност) Гей/транс шегичките са безвкусица.
  13. Тя не пуска кавъри принципно.
  14. Fast

    Hidden gems

    2012-14 периода е някакъв златен фонд за скрити хитове. Не знаех че тази песен на Мелиса е от Ганев.
  15. Все пак говорим за човека, който изхвърли драг персона, благодарение на която държи най-гледания български клип за едни изкуствени косми, които даже не му отиват.
  16. Не си спомням точно. Май не беше дошъл за снимки, и е трябвало да се търси друг режисьор в последната минута, или това е друг случай?
  17. Ютуб ми препоръча странно интервю на Андреа отпреди години, където е говорила на английски. На който му се занимава да извади бисери.
×
×
  • Create New...