Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
4055 теми в раздела
-
- 0 отговора
- 51 преглеждания
Last reply by asylum, -
Kyllo - Kralyat na noshta / Кайло - Кралят на нощта (2025 Remix Version) | Official Video 2025
by Victor- 0 отговора
- 51 преглеждания
Част от 🔥 KING OF THE WORLD – LIMITED MAXI-SINGLE 2025! 🔥 „KING OF THE WORLD (2025 MAXI-SINGLE)” е ексклузивното колекционерско издание на Kyllo – първият български AI поп фолк / K-pop артист. Изданието отбелязва 1 година от дебюта му с хита „Кралят на нощта (King Of The Night)”, който излезе в края на 2024 г. и постави началото на неговия глобален проект. Този LIMITED CD + BOOKLET е специално подготвен за най-големите фенове и включва всички международни версии на песента – адаптирани и преаранжирани за различните държави и пазари. Всяка версия носи традиционни музикални мотиви, вдъхновени от съответната култура (Корея, Турция, Китай, Сърбия, Гърция, Испания, Браз…
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 50 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 50 преглеждания
ЧАЛГА МИКС 2025 🎵 ПОП ФОЛК ХИТ МИКС 2025 🆕 CHALGA HIT MIX 2025
Last reply by KrasyoZlobarQ, -
- 1 отговор
- 50 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ V TUMNOTO" автор: Герго Милов В тъмното избухват страсти, в тъмното сме с теб опасни. В тъмното ще стане нещо, в тъмното ще е горещо. Светлото не е за нас, в светлото с теб сме пас. Светлото е за сухари, щото в тъмното им пари. Пожелай ме, пожелах те, наиграй ме, наиграх те. Съблечи ме, остави ме, гола да мълвя: "Люби ме." (x2) В тъмното ще бъдем диви, в тъмното ще сме щастливи. В тъм…
Last reply by DevilWish, -
- 1 отговор
- 49 преглеждания
- 0 отговора
- 49 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 1 отговор
- 49 преглеждания
- 0 отговора
- 49 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 48 преглеждания
Last reply by borisslav1, -
- 0 отговора
- 48 преглеждания
ЧАЛГА МИКС 2025 🆕 ПОП ФОЛК ХИТОВЕ 2025
Last reply by KrasyoZlobarQ, -
- 0 отговора
- 48 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 48 преглеждания
🎼 Музикални кредити Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music © & ℗ Redehaka Studio, Bulgaria. All rights reserved. 🎤 🎵 PEPELYANKA Ако се прехапеш — ще ли се отровиш? Дама или миска с тази поза змийска? Името ти е Пепи — май език разцепи. Клъвнат ли — си хепи, после яко трепи! Припев: Мале, мале, ква си, пе-пе-пепелянка! Нова мода — пе-пе-пепелянка! Едновременно по двама ги кълвеш, но не тровиш — теглиш кеш! Мале, мале, ква си, пе-пе-пепелянка! Нова мода — пе-пе-пепелянка! Едновременно по двама ги кълвеш…
Last reply by Victor, -
- 2 отговора
- 47 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев Текст: Герго Милов Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © & ℗ Redehaka Studio, Bulgaria. All rights reserved. 🎤 ТЕКСТ – “SPOMENUT" Старите снимки шептят ми от крина; вече ги чувам, докато спя. Техният глас направо ме срина и ме превърна в развалина. Гледам ги, плача и после се стягам, за да покажа, че се държа. Искам отчаяно аз да избягам, дето ще чувствам по-малко вина. Споменът — споменът е като камшик, и след него — само вик, сам в бедите си зарит. Спомен…
Last reply by Karma93, -
- 0 отговора
- 46 преглеждания
https://youtu.be/qM2bT-yMN0A?si=mtDzTxPUM0kAtJon
Last reply by asylum,