Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3838 теми в раздела
-
- 0 отговора
- 249 преглеждания
Last reply by Western, -
- 0 отговора
- 99 преглеждания
Last reply by Lelqtian, -
- 0 отговора
- 153 преглеждания
музика: Ilia Georgiev текст: Ilia Georgiev, Ani Petrova аранжимент: Ilia Georgiev режисьор: Ангел Петров сценарист: Redehaka Studio contributors: LOHAS GAMES PTE LTD., Leonardo Interactive Pty Ltd., Cottonbro Studio. Текст: "Назад, назад Калино" Тъмнината шепти твоето име, Калино, звездите мълчат, а сърцето ми кърви. Тежестта на любовта ни е като верига, но дори болката не може да ме спре. Назад, назад, мила Калино, не тръгвай след мен в тази тъма. Там, където съм, е гора висока, място без надежда, без светлина. Не идвай, там сърцето гасне, а вятърът шепти за вечна тъга. Препев x2: Но ще стана птица в бурята силна, …
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 37 преглеждания
🎼 Музикални кредити Музика: Илия Георгив, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music 🎤 ТЕКСТ – "VINKELO" Винкело, винкело Музика пускай, И кючеци друскай, Хич не се скатавай, Яко се раздавай. Имаме си схема, Щото сме големи. Който не избухва, От токати рухва. Кое е най-якото парче? Парче винкел. Винкело, винкело, Да не земеш винкело? Винкело, винкело, Ща ти стане готино. Аре бе, отворен, Не мъчи се зорлем. В Перник, в дискотека, Няма ти е леко. Имаме си схема, Щото сме големи. Който не избухва, …
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 207 преглеждания
Last reply by DevilWish, -
- 0 отговора
- 78 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Герго Милов Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎬 Видео екип Режисьор: Илия Георгиев Сценарий: Redehaka Studio Монтаж, цветови корекции, постпродукция: Redehaka Studio Продукция: Redehaka Studio © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “Карма" автор: Герго Милов Обичах те, а ти не забеляза. Остави ме – и думичка не каза. При другата отиде да градиш, бъдещето наше да рушиш. Ще стана сянка, за да те забравя. Не знам – след теб дали ще се изправя... Обичах те, но нещо в нас се скъса. Н…
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 318 преглеждания
Last reply by Роско, -
- 0 отговора
- 221 преглеждания
Първият хит за това лято
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 0 отговора
- 202 преглеждания
ВИЖ/ЧУЙ ------------
Last reply by Charlie, -
- 0 отговора
- 13 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ Big Problem" автор: Герго Милов Забрави ме, но не щеш. Остави ме да съм скреж. Ще ми липсваш в други ден. Ти си прикачен за мен. Мале, ква сме излагация! С теб сме като на пробация. Искаме се, не съвсем. Имаме със теб проблем. Проблем, проблем, имаме проблем! Най когато сме сами, влюбени сме до уши. Проблем, проблем, имаме със теб проблем! Щом наред е между нас, търсиш драми, търся …
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 222 преглеждания
Last reply by Сцената обичам лудо, -
- 0 отговора
- 231 преглеждания
Last reply by stereoto_, -
- 0 отговора
- 224 преглеждания
https://www.facebook.com/MusicLive2019/videos/380330949494726/
Last reply by mrezata, -
- 0 отговора
- 217 преглеждания
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2228701350551556&id=2036695586634936
Last reply by mrezata, -
- 0 отговора
- 287 преглеждания
FREE DOWNLOAD MP3
Last reply by ANGEL,