Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3838 теми в раздела
-
- 0 отговора
- 48 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Shterka na Pirina " Там, де Пирин гордо се изправя, и хладните потоци с бързеи текат, там една мома с дух жарава разцъфнала е в благодат. В косите ѝ си вятърът играе, във очите ѝ небе блести. Там и старите чукари знаят – тя носи ген от своите деди. Щерка на Пирина, слиза от Балкана, с красота омайна – българка незнайна. Щерка на Пирина, слиза от Балкана, с красота омайна – българка незнайна. Чанове звъ…
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 47 преглеждания
• Music: Gergo Milov, Ilia Georgiev • Lyrics: Gergo Milov • Arrangement: Ilia Georgiev • Mixing and mastering: Redehaka Studio • Label / Producer: Redehaka Studio Ltd. 📌 All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio Ltd. 📝 Текст на песента „Зависим“ Искам да съм зависим. Докосвай ме със устни, докосвай ме с ръце. Целувките ти вкусни – навсякъде по мен. Изгаряй ме със поглед, побърквай ме от страст. Без тебе да не мога да съществувам аз. Зависим, зависим – от теб да съм зависим и всяка частица в мен да бъде в твоя плен. Зависим, зависим – от теб да съм зависим. Най-сладката присъда – едно със теб да бъд…
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 47 преглеждания
© & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ Digital Distributed by: DistroKid Producer: Redehaka Studio Ltd. All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio 🎼 Музика: Илия Георгиев ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Илия Георгиев 🎤 🎵 Tupalka! Persiana & Kyllo Prod. by Redehaka Studio Видя ли те – искам да те взема, по-си яка даже и от Беба. Искали я половин страна, тебе иска те света. Може само да ме разведеш, докато говориш ми във кеш. Щом краката ми за теб са хит – два часа път с език. Майко мила, к’ва походка – на газела и на котка! Ще си скъсам ризата, да ти стигна мизата. Ту, ту, ту, ту – тупалка! Бръм, б…
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 46 преглеждания
ЧАЛГА МИКС 2025 🍉 ПОП ФОЛК ХИТ МИКС 2025 🆕 НОВИ ПЕСНИ 2025
Last reply by KrasyoZlobarQ, -
- 0 отговора
- 46 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 46 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 45 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 44 преглеждания
ЧАЛГА МИКС 2025 🎶 ПОП ФОЛК ПЕСНИ 2025 🆕 ЧАЛГА ХИТОВЕ 2025
Last reply by KrasyoZlobarQ, -
- 1 отговор
- 44 преглеждания
🎼 Музика: Димитрис Контопулос (Dimitris Kontopoulos) ✍️ Текст: Ивайло Вълчев (Ivaylo Valchev) 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio 🎤 🎵 Greshish totalno Грешиш тотално... Грешиш тотално... Грешиш тотално... Грешиш тотално – не ме наричай малка. Грешиш тотално – това е много жалко. Аз вече зная, аз вече се научих какво желая и как да го получа. Грешиш тотално... Грешиш фатално... Не ме познаваш – ще съжаляваш! Объркал си тотално! Грешиш тотално, че нищо не разбирам. Грешиш тотално, а любовта умира. Грешиш тотално и губиш нощи цели, …
Last reply by DevilWish, -
- 0 отговора
- 42 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 42 преглеждания
Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Yorgomania" Да запалиме България с кючека Йоргомания. Вдигайте ръцете – горе, горе двете! Чашите да плискат, барманите искат. Да запалиме България с кючека Йоргомания. Да си махнеме главите, както правят най-добрите. Да запалиме България с кючека Йоргомания. Да си махнеме главите, както правят най-добрите. Трошиме парите, късаме жените. Няма нищо свято – бройката е злато. С кючека Йоргомания …
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 41 преглеждания
🎼 Музика: Ilia Georgiev ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio © & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ Digital Distributed by: DistroKid 🎤 🎵 VIP Карам S-класа с Кен за украса. Имам кеш фул, скача като питбул. Само ме изпробвай, първо се назобвай, за да бягаш с двеста, аре, прай место! Вип, вип! Вип персона, на, излъскай моята корона! Вип, вип! Вип персона, на ти да захлебиш два три бона. Вип, вип! Вип персона, на, излъскай моята корона! Вип, вип! Вип персона, на ти да захлебиш два три бона. Нямам скрупули, кой не …
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 40 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 39 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 1 отговор
- 38 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Berkan Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “SULZI " На прага пред вратата съм, аз гостенин неканен съм и никой ме не чака днес, но аз дойдох във ваша чест. И вятърът проплаква с мен, от болката ми натъжен, и всеки спомен на света ми връща вашите лица. Припев: Здравейте, майко, татко, днес синът ви се прибра. Оставил си душата на пътната врата. Гледам ви щастливи, все едно сте живи. Моля ви, простете ми за греховете. Сълзи по снимките течът, аз…
Last reply by DevilWish,