Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3838 теми в раздела
-
- 0 отговора
- 288 преглеждания
Last reply by pechenko, -
- 0 отговора
- 279 преглеждания
Как така сте пропуснали да пуснете тема!?
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 355 преглеждания
музика: Теди Александрова и Деян Асенов текст: Теди Александрова и Росен Димитров аранжимент: Деян Асенов режисьор, сценарист и оператор: Исидор
Last reply by DevilWish, -
- 0 отговора
- 222 преглеждания
Last reply by mitak_94, -
- 0 отговора
- 34 преглеждания
🎼 Музикални кредити Музика: Ilia Georgiev Текст: Gergo Milov Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music 🐾 Labubu е култова колекционерска играчка, създадена от хонконгския дизайнер Kasing Lung и популяризирана от Pop Mart. Това мистично и забавно същество носи изненада във всяка „blind box“ кутия и има милиони фенове по света. Kyllobubu е музикалният герой на Kyllo, вдъхновен от Labubu – уникална и игрива персона, която оживява в песента и официалното видео. С Labubu и Kyllobubu светът на музиката и поп-културата се срещат в един енергичен, клубен и визуално атрактивен свят. 🔥 Пот…
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 46 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Shterka na Pirina " Там, де Пирин гордо се изправя, и хладните потоци с бързеи текат, там една мома с дух жарава разцъфнала е в благодат. В косите ѝ си вятърът играе, във очите ѝ небе блести. Там и старите чукари знаят – тя носи ген от своите деди. Щерка на Пирина, слиза от Балкана, с красота омайна – българка незнайна. Щерка на Пирина, слиза от Балкана, с красота омайна – българка незнайна. Чанове звъ…
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 350 преглеждания
Студио Х - Не ме моли - Френската гимназия - По ръба - Лудо младо - Кога зашумят шумите - Сватба - Ах, къде е мойто либе - Магьосница - Кажи на майка си - Време за глупости - Оборотна си - Няма не искам - И да пандем, и да бием - Комбайнеро интелигентска - Нема такава държава - Национален химн - Детска планета - Вземи огин, запали ме - Ад и рай - Моя си - Ела, ела - Жива рана - Само мен - Цвете мое - Моя страна, моя България -
Last reply by milesto, -
- 0 отговора
- 36 преглеждания
🎼 Музика: Ронела Хаяти, Илия Георгиев ✍️ Текст: Ронела Хаяти, Илия Георгиев 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio 🎤 🎵 TSAK TSAK Цак-цак-цак Хайде, ела при мен, любими... Аман, амани, аман, аман, амани, губя се в очите ти. Амане, аман, аман, амане, аман, не мога без тях аз. Света обиколих, за секунди те видях, полудявам от мъка, че не съм до теб сега. Душата ми гори да те видя, бейби. Та-та-та. Та-та, та-та-та, та-та, та-та. Та-та, та-та-та, та-та-та-та. Та-та, та-та-та, ta-та, та-та. Та-та, та-та-та, та-та-та-та. Километр…
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 966 преглеждания
Last reply by PHILIPP PLEIN, -
- 0 отговора
- 264 преглеждания
Last reply by D&G, -
- 0 отговора
- 1,7k преглеждания
Last reply by mrezata, -
- 0 отговора
- 743 преглеждания