Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
4055 теми в раздела
-
- 0 отговора
- 69 преглеждания
🎼 Credits: • Music: Ilia Georgiev • Lyrics: Gergo Milov – @GergoMilov333 • Arrangement: Ilia Georgiev • Mixing and mastering: Redehaka Studio • Label / Producer: Redehaka Studio Ltd. 📌 All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio Ltd. 📝 Текст на песента „Догоре ми сипи“ Като болен ходя без да знам къде и на Бог се моля да ме разбере Остави ме да съществувам да не знам защо ме има и като безпризорен да вървя без път сега Блъскам чупя и не помага Луд ли съм вече или греша Тука отляво нещо ме стяга просто върни ми само съня Давай брат догоре ми сипи да забравя колко ме боли Трезвен няма как да понеса …
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 146 преглеждания
Music: Ilia Georgiev Lyrics: Ilia Georgiev Arrangement: Ilia Georgiev Текст: Yo, it's Кайло ... on the rise, Pharaoh vibes, no disguise. Gold in my hands, dreams in my eyes, The throne is mine – watch me thrive! В пустинята се нося, златото ми блести, Силата в мене – ще те изгоря. Бързи коли, носят ме към върха, Моята корона , Game-changer. Припев x2: Фараон съм, брат – власт и мечти, Злато по ръцете, кинти троша всяка нощ, всяка иска пачки, раздавам само по стотачки! На трона съм king, за теб съм бог Game strong – не чакам, влизам и всичко взимам, Dream big – надминавам всяка ваша мечта. С мен са моите хора – …
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 48 преглеждания
🎼 Музикални кредити Музика: Андон Събев Текст: Андон Събев, Илия Георгиев Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music 🎤 ТЕКСТ – "KAMUNITE PADAT 2025" Камъните падат, падат от небето. Ленче, шепни ми тихо на ушенце... Помниш ли, Ленче, първата ни среща? Помниш ли, Ленче, първата целувка? Помниш ли, Ленче — в клуб „Трийсет и четири“? Помниш ли, Ленче, първата ни среща? Помниш ли, Ленче, първата целувка? Помниш ли, Ленче — в клуб „Трийсет и четири“? Помниш ли, Ленче, първата ни целувка? Камъните падат, падат от небето. Камъните падат, падат от небето. Капка …
Last reply by Victor, -
- 8 отговора
- 407 преглеждания
Музика: Ilia Georgiev Текст: Ilia Georgiev Аранжимент: Ilia Georgiev Digital Distributed by: DistroKid Producer: Redehaka Studio Ltd. Нова музикална комапания с AI изпълнител!
Last reply by Lelqtian, -
Kyllo - Kralyat na noshta / Кайло - Кралят на нощта (2025 Remix Version) | Official Video 2025
by Victor- 0 отговора
- 53 преглеждания
Част от 🔥 KING OF THE WORLD – LIMITED MAXI-SINGLE 2025! 🔥 „KING OF THE WORLD (2025 MAXI-SINGLE)” е ексклузивното колекционерско издание на Kyllo – първият български AI поп фолк / K-pop артист. Изданието отбелязва 1 година от дебюта му с хита „Кралят на нощта (King Of The Night)”, който излезе в края на 2024 г. и постави началото на неговия глобален проект. Този LIMITED CD + BOOKLET е специално подготвен за най-големите фенове и включва всички международни версии на песента – адаптирани и преаранжирани за различните държави и пазари. Всяка версия носи традиционни музикални мотиви, вдъхновени от съответната култура (Корея, Турция, Китай, Сърбия, Гърция, Испания, Браз…
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 54 преглеждания
🎼 Музикални кредити Музика: Ilia Georgiev Текст: Gergo Milov Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music 🐾 Labubu е култова колекционерска играчка, създадена от хонконгския дизайнер Kasing Lung и популяризирана от Pop Mart. Това мистично и забавно същество носи изненада във всяка „blind box“ кутия и има милиони фенове по света. Kyllobubu е музикалният герой на Kyllo, вдъхновен от Labubu – уникална и игрива персона, която оживява в песента и официалното видео. С Labubu и Kyllobubu светът на музиката и поп-културата се срещат в един енергичен, клубен и визуално атрактивен свят. 🔥 Пот…
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 34 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Iliya Georgiev Текст: Iliya Georgiev Аранжимент: Iliya Georgiev Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – "MAGIYA" От теб само стрес събрах, всеки път проклинам онзи миг, в който те видях. Напразно чаках, напразно себе си виних. Колко пъти се пропих, колко пъти други нараних. Заради теб увяхвам, губя се, а ти се правиш, че не ме виждаш. Не поглеждаш в очите ми, и ми става толкова тъжно. С магия отрови кръвта ми, с магия уби любовта ни, с магия разби радостта ни. Ти — красиво проклятие, ти демон опас…
Last reply by Victor, -
- 1 отговор
- 80 преглеждания
Музика: Traditional Текст: Pavel Gregoriev Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music 📩 Контакт: redehakastudio@yahoo.com © & ℗ Redehaka Studio, Bulgaria. All rights reserved. 🎤 ТЕКСТ – "Marathon" Ах, любовта ми е маратон, аз съм първи на финала. Ах, другият не те заслужава – как да спра този огън във мен? Ден и нощ вървя след теб, с поглед ме гледаш ти царски. Аз като маратон бягам все, без почивка, без граници. Маратон в любовта, аз загубих, ти спечели. Маратон без награда, друг открадна моята мечта. Ах, ден и нощ те гоних аз, ти си студена и надмен…
Last reply by DevilWish, -
- 3 отговора
- 110 преглеждания
🎼 Музикални кредити Музика: Илия Георгиев Текст: Герго Милов Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music 🎤 ТЕКСТ – "Mazno " автор: Герго Милов Искаме го мазно! (Искаме го мазно!) Айде, да къртим! Върти го, върти! Пускай от нащо! Партито частно и безобразно. Давай го мазно! Викайте полиция! Дреме ми на шлифера. Днеска сме вървели, куките са спрели. Мазно, мазно, мазно! Тука е заразно и е безобразно. Мазно, мазно, мазно! Гледай к'во ти пее TikTok-а, бе! Лудница, бате! Пълна, егати! Куп откачалки, другите – жалки. И безобразно, давай го м…
Last reply by DevilWish, -
- 5 отговора
- 479 преглеждания
музика: Ilia Georgiev текст: Ilia Georgiev аранжимент: Ilia Georgiev режисьор: Redehaka Studio сценарист: Redehaka Studio Текст: Интро: Дзън Дзън Кралят е тук Ще са прая мармалад, брат Всяка втора иска бийта да гърми, Коледа е тук – звезди и мечти. Маси по маси, танцувам без страх, Снежанка до мен, празник е, брат! Влизам в клуба – светят елхи, снежинки валят, бийтът шепти. "Мери Кристмас!" – наздравица пак, всяка втора вика: "Изяж ме пак !" Маси след маси – златен парад, в ръцете ми чаша, правя се мармалад. Събличам те със поглед, вечерта съм пожар, Снежанка до мене, яко е брат . Припев x2: Вся…
Last reply by Сцената обичам лудо, -
- 0 отговора
- 183 преглеждания
музика: Ilia Georgiev текст: Ilia Georgiev, Ani Petrova аранжимент: Ilia Georgiev режисьор: Ангел Петров сценарист: Redehaka Studio contributors: LOHAS GAMES PTE LTD., Leonardo Interactive Pty Ltd., Cottonbro Studio. Текст: "Назад, назад Калино" Тъмнината шепти твоето име, Калино, звездите мълчат, а сърцето ми кърви. Тежестта на любовта ни е като верига, но дори болката не може да ме спре. Назад, назад, мила Калино, не тръгвай след мен в тази тъма. Там, където съм, е гора висока, място без надежда, без светлина. Не идвай, там сърцето гасне, а вятърът шепти за вечна тъга. Препев x2: Но ще стана птица в бурята силна, …
Last reply by Victor, -
- 2 отговора
- 108 преглеждания
🎼 Музикални кредити Музика: Ани Петрова Текст: Ани Петрова Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music 🎤 ТЕКСТ – "PARANOIA " Виждам сенки в тъмното, човече, шепнат ми какво да не забравя. Дишам — уж съм жив, а в мене някой влачи ме надолу, бавно. Всички казват: „Стига, дръж се!“, а аз мълча — не знаят що е. Вътре в мен крещи гласът ми, който нощем идва да ме вземе. И бягам, бягам — няма път назад. И пак се връща — този страх, този ад. Не мога да се скрия, не мога да избягам, от себе си не мога да избягам… Параноя — влиза, викам, плача. Параноя — шепне ми…
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 52 преглеждания
🎼 Музикални кредити Музика: Илия Георгив, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music 🎤 ТЕКСТ – "VINKELO" Винкело, винкело Музика пускай, И кючеци друскай, Хич не се скатавай, Яко се раздавай. Имаме си схема, Щото сме големи. Който не избухва, От токати рухва. Кое е най-якото парче? Парче винкел. Винкело, винкело, Да не земеш винкело? Винкело, винкело, Ща ти стане готино. Аре бе, отворен, Не мъчи се зорлем. В Перник, в дискотека, Няма ти е леко. Имаме си схема, Щото сме големи. Който не избухва, …
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 60 преглеждания
• Music: Gergo Milov, Ilia Georgiev • Lyrics: Gergo Milov • Arrangement: Ilia Georgiev • Mixing and mastering: Redehaka Studio • Label / Producer: Redehaka Studio Ltd. 📌 All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio Ltd. 📝 Текст на песента „Зависим“ Искам да съм зависим. Докосвай ме със устни, докосвай ме с ръце. Целувките ти вкусни – навсякъде по мен. Изгаряй ме със поглед, побърквай ме от страст. Без тебе да не мога да съществувам аз. Зависим, зависим – от теб да съм зависим и всяка частица в мен да бъде в твоя плен. Зависим, зависим – от теб да съм зависим. Най-сладката присъда – едно със теб да бъд…
Last reply by Victor, -
Kyllo feat. Persiana - Ventilatora / Кайло feat. Персияна - Вентилатора | Official Audio 2025
by Victor- 0 отговора
- 58 преглеждания
🎼 Музикални кредити Музика: Красимир Брежнев Текст: Герго Милов Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music © & ℗ Redehaka Studio, Bulgaria. All rights reserved. Inspired by ORK. ROMANIEI x ALPEN MINUNE KOCEK HUGO BOSS 🎤 🎵 Вентилатора (върти, върти) върти вентилатора! (върти, върти) върти вентилатора! Общото на всички мацки с вентилатора китайски: първо спират да връткат, после спират да духат, и накрая — ласки йок, а бучат и харчат ток. А токът е скъп! Върти, върти, върти вентилатора! Жега е на гладиатора, и без друго манджи не въртиш — върти, че ще изго…
Last reply by Victor,