pacho Публикувано на Август 20 Report Сподели Публикувано на Август 20 (редактирано) "Сестра Джaки" е мрачна комедия, едновременно и смешна и тъжна, излъчвана по канала Showtime. Джеки Пейтън (Иди Фалко) е волева и талантлива, но и с много недостатъци медицинска сестра в спешното отделение на нюйоркска болница. Отдръпнала се от църквата католичка, Джеки се опитва да налага собствените си идеи за справедливост в болницата. За нея всеки ден е един не лек избор между пациентите, лекарите, останалите сестри и собствените й слабости. Сериалът е шантав, сърцераздирателен и смешен. Редактирано Август 20 от pacho Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 20 Author Report Сподели Публикувано Август 20 Гледа ли го някой, освен мен. За сега съм на 4-ти сезон, в Замунда има качен и 5-ти вече, а 6-ти се снима в момента ще продължи и през 2014 г. Препоръчвам ви го, наистина е шантав и на места доста забавен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Август 20 Report Сподели Публикувано Август 20 Аз го гледам започнах го преди десетина дни, сега съм на втори сезон. Сериала има супер як хумор и интересни герои. По принцип не си падам по медицински сериали, но този е много свеж и едновременно с това драматичен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 1 Author Report Сподели Публикувано Септември 1 Изгледах и 5-ти сезон. Сериалът е жесток прост, след "Приятели" и "Анатомията..." никой не ме е впечатлявал толкова. А Джаки много не ми допада, любимки са ми тези трите - Глория, Зоуи и О'хара с жестокия си акцент. Големи образи са... Хора, гледайте го. Заслужава си времето! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.