Jump to content

Nurse Jackie

Препоръчани коментари

max1336818641-front-cover.jpg

"Сестра Джaки" е мрачна комедия, едновременно и смешна и тъжна, излъчвана по канала Showtime. Джеки Пейтън (Иди Фалко) е волева и талантлива,
но и с много недостатъци медицинска сестра в спешното отделение на нюйоркска болница.
Отдръпнала се от църквата католичка, Джеки се опитва да налага собствените си идеи за справедливост в болницата.
За нея всеки ден е един не лек избор между пациентите, лекарите, останалите сестри и собствените й слабости.

Сериалът е шантав, сърцераздирателен и смешен.
Редактирано от pacho
Сподели в други сайтове

Гледа ли го някой, освен мен. :lol:

За сега съм на 4-ти сезон, в Замунда има качен и 5-ти вече, а 6-ти се снима в момента ще продължи и през 2014 г.

Препоръчвам ви го, наистина е шантав и на места доста забавен.

Сподели в други сайтове

Аз го гледам :) започнах го преди десетина дни, сега съм на втори сезон. Сериала има супер як хумор и интересни герои. По принцип не си падам по медицински сериали, но този е много свеж и едновременно с това драматичен.

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Изгледах и 5-ти сезон. Сериалът е жесток прост, след "Приятели" и "Анатомията..." никой не ме е впечатлявал толкова.

А Джаки много не ми допада, любимки са ми тези трите - Глория, Зоуи и О'хара с жестокия си акцент. Големи образи са...

PDVD_030_resize.jpg

tumblr_lirqe6suhE1qgs4hjo1_500.jpg

tumblr_lvobauxwH91qeaq31o1_500.png

Хора, гледайте го. Заслужава си времето! :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...