Jump to content


Lady Gaga спечели $100 милиона


Препоръчани коментари

de5656616d127117d5e79e779a221ebc.jpg

“Едно наперено момиче влезе в офиса ми през 2007 година. Беше с чорапогащи на рибена кост, големи тъмни очила и с ултра самочувствие. Влезе като супер звезда, а беше дебютантка. Каза ми, че ако подпишем договор, ще бъде най-лоялният артист.

 

“Искам да стана най-голямата попзвезда в света и да продам 10 милиона албума”, категорично заяви момичето. Веднага надуших, че тя ще стане новият Майкъл Джeксън”.

 

Тези думи са на продуцента Винсънт Хърбърт. Казани са за Лейди Гага. Преди нея той е работил със Стиви Уондър, Бионсе, Майкъл Джeксън и Тони Бракстън.

 

100 МИЛИОНА долара е спечелила за кратката си кариера Лейди Гага. Тя е продала 23 милиона албума и 63 милиона сингъла. За последната година и половина е пяла пред 2,4 милиона души на 202 концерта в 28 страни. 44,5 милиона потребители я харесват във Фейсбук, а в Туитър има 15 милиона последователи.

 

“В началото не беше лесна за продаване”, спомня си мениджърът на Гага Трой Картър. На първо слушане в началото на 2008 г. повечето радиостанции отказваха да я въртят, понеже им била много денс.

 

Певицата обаче не искала да се откаже от мечтата си.

 

Днес Гага е най-голямата попзвезда в света, макар да е само на 25 години. Нейният дом е в Ню Йорк, където отраства в семейство на италиански емигрант.

 

Апартаментът е приятно жилище в престижната част Ъпър Уестсайд на Манхатън. Именно в това жилище Стефани Джоан Анджелина Джерманота, позната на света като Гага, се учи да свири на пиано, всяка сутрин облича училищната си униформа, за да отиде в манастирското училище, което е завършила.

 

Когато се върне у дома след поредното турне, тя обича да легне на матрак направо върху земята. Не може да се наприказва с майка си Синтия Джерманота. Двете заедно готвят спагети или лазаня, като специалитет на Гага е доматеният сос, към който прибавя подправки по мечтание и вдъхновение, пишат от slava.bg

 

“Когато взеха апартамента, родителите ми направиха много добра сделка”, разказва певицата, която се нанася в престижния имот, когато е на 7. И наистина, жилище на три етажа – триплекс, както се нарича по света, струва цяло състояние в Манхатън. По всяко време си струва милионите, колкото и “добра сделка” да му се вика.

 

Тя е отраснала в щастливо семейство с повече от 30 години брак. Дете е на любовта. Поради тази причина Гага е силно привързана към родителите си и прекарва всяка свободна минута с тях. “тaка няма да си хвана мъж”, шегува се мултимилионерката.

 

От майка си Синтия – руса красавица от Западна Вирджиния, тя е наследила култа към модата. Даже у дома си певицата носи малка черна рокля на Шанел и обувки на висок ток от Лобутен.

 

Майката е по-спортна, изглежда поне 10 години по-млада от своите около 50 по преценка на Вeнити феър. Учителката по стил на Гага е убедена, че липсата на пластични операции е причината да й дават десетелетие по-малко от възрастта й. Тя отдавна била предупредила дъщерите си да не прибягват да услугите на хирург, защото това няма да им помогне и винаги ще си личи.

 

Таткото Джо Джерманота пък е от Ню Джърси и има заслугата Гага да се посвети на музиката. Той е голям фен на Брус Спрингстийн. На най-видно място в хола е сложил снимка на щерка си със своя идол. До фотото са други уловени мигове на Гага със звезди като Елтън Джон и Стинг, които са любимци на родителите й.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...