Jump to content


Българин е дизайнер на Лейди Гага


Препоръчани коментари

0_310_1000_74bd4ab9ce080eccdc1d7ee552442dfd.jpg

Мнозина смятат, че да правиш дрехи за Лейди Гага е като да си неин роб, но за българския дизайнер Ясен Самуилов да обличаш ексцентричната певица те изпълва със свобода. Това споделя Ясен, основател на модната марка "On Auta Tout Vu", в интервю в Мексико Сити, където участва във фестивала "Creamoda Mйxico 2011".

"Интересно е да се работи с нея, защото тя настоява да правим много различни неща, които не влизат в пределите на висшата мода", споделя дизайнерът. "Освобождаващо е. Не е трудно да се работи с нея, защото тя бързо взима решения", казва още българинът.

През 1998 г. Ясен Самуилов създава модната марка, чието име означава "Мислиш ли, че си видял всичко". Идеята му още в самото начало е да прави различни неща, които да зареждат хората с някаква емоция. Дрехите са предназначени за клиенти, които искат да се откроят, които искат да бъдат единствени и обичат необичайното. Изглежда точно това е привлякло Лейди Гага към моделите на Ясен, който е направил за нея гигантско колие от кристали и бяла рокля с ръчен трион, отново покрита цялата с камъни. Въпреки че рядко се срещат очи в очи Ясен и Гага имат добри отношения. Тя дори поканила дизайнера си да присъства на един от нейните концерти в Мексико.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...