Jump to content


Рики Мартин: „Мислих, че хомосексуалността е зло”


Препоръчани коментари

ricky-martin-gay.jpg

Рики Мартин си признал, че смятал хомосексуалността за зло, докато се борил с мисълта, че е такъв. Латино поп звездата се разкри през 2010 г. след като години наред спекулираха за неговата ориентация. В шоуто на Джон Ленън Рики обяснил под какво напрежение е подложен като идол за гей тийнейджърите.

„В миналото бях звезда и не можех да бъда себе си, бях секс символ и трябваше да танцувам, трябваше да подлудявам момичетата и не трябваше да признавам ориентацията си. Беше много изтощително”, казва Рики.

Пуерториканската звезда чувствал, че страховете му се задълбочавали. „Ако прибавим, както искате го наречете: култура, религия, общество, към това, което чувствах и което знаех, това ми се струваше зло”, казва той. "Но съм щастлив, че вече мисля само за любов.”
Link to comment
Сподели в други сайтове

Стара новина отпреди месец. Както винаги, нашите медии копират всичко от чуждите сайтове. Нищо ново. Няма да напишат нашите медии,че турнето му в момента във всеки град върви с голям успех и че е номиниран в 7 категории на наградите Premios Juventud,където е номиниран за пореден път за най-добър албум,най-добър клип,най-добра песен,най-добър танцьор,най-добър изпълнител и т.н.ами само глупости пишат.

ами като не им пука на хората ? призна си, че е педал, за да вземат да му обърнат малко внимание, че отдавна не го получава ;х

Link to comment
Сподели в други сайтове

Това,че ти не се интересуваш за него, както и нашата тъпа България, през годините, в които тука нищо не се знаеше за него, Рики всяка година от кариерата си е вземал доста награди включително и в годините 2005,2006,2007,2008,2009 и 2010. 2011 също ще вземе. Внимание винаги е имал Рики през всичките години от 1991 до 2011. Още малко ще кажеш и че си плаща на феновете,които ходят на концертите му на турнето му в момента,и те ли са насила там,а? Рики си е изградил приятели навсякъде и водещите от предаванията му са приятели,и известните актьори са му фенове,както и актрисите и затова го канят навсякъде в предавания да гостува и къде ли не. И последния пример е,че в Лос Анджелис преди месец,когато Рики имаше 2 концерта там,на концерта беше Ева Лонгория,която е фенка на Рики от години,както и актьорът David Zepeda беше на концерта на Рики в Мексико преди седмица,даже се снимаха заедно. А Ева Лонгория след концерта на Рики в Ел Ей, беше написала в нейния си профил в Туитър,че е направо в рая. Такава емоция,такава енергия е Рики.Това беше написала тя,не можеше да спи от преживяното,толкова беше очарована от поредния концерт на Рики. И истината е,че след толкова години,където и да се появи Рики,предизвиква истерия,това е да си обичан 21 години вече. Тази любов никой не може да му я отнеме,защото той си я спечелил с много труд и затова хората го обичат и уважават и новия му албум вече почти 4 месеца е сред най-продаваните в Билборд, пилотния сингъл беше 7 пъти номер едно, 2-я сингъл също се харесва и турнето върви с пълен успех. За България може да е "залязъл", но по света-няма значение Америка ли е, Латинска Америка ли е и т.н. той е все така обичан и хората пеят песните му и до днес.

ми като беше в Турция, Хулия Авшар го плесна по задника :girl_witch:

Link to comment
Сподели в други сайтове

ми като беше в Турция, Хулия Авшар го плесна по задника :girl_witch:

 

1000%20(29).gif

 

 

Е,за тези неща,които е написала Таня е права,но те си го харесват в неговата си страна,а тук други изпълнители от световните се харесват явно!1000%20(19).gif

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не само в неговата страна е харесван.На 19 и 20 юни, Рики ще включи в турнето си за първи път Турция,като ще има 2 концерта в Истанбул и Бурса. И е факт,че на турнето му,което върви в момента вече почти 2 месеца, бях изненадана как хората пеят песните му и то песни от 1991 година и ги пеят така,ще кажеш,че са нови песни,песни, но се вижда,че са останали във времето и до днес. А много малко знаят,че Рики през 1993 година има награда от Билборд за най-добър нов латино изпълнител-награда,която не всеки изпълнител има. И както каза Енрике Иглесиас преди ден: Латиномузиката и латиноизпълнитлеите са тук,за да останат,няма значение дали пеят на испански,английски или сменят стиловете. И че няма правила за музиката вече.Можеш да си пуснеш Top 40 radio и да слушаш латино изпълнитлеи,можеш да пуснеш латино радио и да слушаш американски изпълнители.

това е най-престижната награда.. толкова трудно се достига до нея :helpsmilie:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...