Jump to content

Препоръчани коментари

Няма смисъл от подобна, една тема би била достатъчна.

Дамммм безсмилсена както Ambient, Chill out, Lounge, Ретро, Аз бях там....' МНООООГО' посещавани папки, но ги има нали?

Мхм, те са съвсем безмислени и смятам да ги обединя, а не да ги умножавам.

И язе сакам. :1000 (19):

Евровизия се нуждае от популяризиране в българското виртуално пространство.

И язе сакам. :1000 (19):

Евровизия се нуждае от популяризиране в българското виртуално пространство.

И колко теми ще има в тая подпапка?И колко време ще се пише в тях?

Всичко ще трае около месец и после цяла година затишие.Прав е момо, че една тема е достатъчна.

И колко теми ще има в тая подпапка?И колко време ще се пише в тях?

Всичко ще трае около месец и после цяла година затишие.Прав е момо, че една тема е достатъчна.

Нямаш си и на представа колко теми могат да се направят - Евровизията съществува от 1956 - и в този форум има много повече почитатели на този конкурс отколкото си мислите.

Не мене, момо трябва да убедиш :)От 2006 година съм във форума и съм виждал много ентусиасти.Поискат нещо и момо се съгласява.Няколко месеца(понякога и по малко) има активност и после всичко замира.По няколко поста на месец.Затова съм и песимист, но изненадай ме и първи ще те поздравя за това.

ПОДпапка Евровизия е много по различно нещо от например - Графичния дизайн, Образователния раздел (лол),сещайте се сами защо - а във форумите хората се бият да правят форума интересен с раздели и теми, а тука хората от мързел не искат дори и да чуят мнението на потребителите - каква загуба ще е да се направи такъв ПОДраздел?! Отнема 2 мин да се направи - но какво лошо има и в раздели в които не се пише много? Вие пък очаквате всяка една папка да се пръска по шевовете?... е ако така мислите живеете в един сън!

вог

Има раздел Поп музика, използвайте него, няма да правя нови раздели.

ПОДпапка Евровизия е много по различно нещо от например - Графичния дизайн, Образователния раздел (лол),сещайте се сами защо - а във форумите хората се бият да правят форума интересен с раздели и теми, а тука хората от мързел не искат дори и да чуят мнението на потребителите - каква загуба ще е да се направи такъв ПОДраздел?! Отнема 2 мин да се направи - но какво лошо има и в раздели в които не се пише много? Вие пък очаквате всяка една папка да се пръска по шевовете?... е ако така мислите живеете в един сън!

вог

Май не си свикнала да ти отказват :)

И аз бих искал да има такъв раздел,защото съм голям фен на Евровизия и виждам,че има и други хора,които я харесват и ще може да си обсъждаме всичко около любимия ни конкурс! :Vishenka_05:
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...