Jump to content


Феноменът Царичина


Препоръчани коментари

http://vbox7.com/play:945cf7af

http://vbox7.com/play:b4bd3de9

 

"Феноменът Царичина" или "Царичината дупка" е галерия-тунел копан от 6.Декември 1990 година в продължение на около две години от военните под напътствията на екстрасенси.

 

Търсено е същество, двуполово, за което екстрасенсите твърдят, че е първото разумно създание на Земята. Малко преди посоченият от екстрасенсите край на операцията, работата бива прекратена и засекретена. Всички материали отиват в архивите на Армията, откъдето безследно изчезват. Любопитно е, че и Ванга също е потвърдила съществуването на гробницата. Подземния тунел е с дълбочина 180 метра. Счита се,че е имало срещи с 3-я вид(извънземни същества).В интервю с един от екстрасенсите участвали в операцията се споменава за огромни огнени кълба,които преминават над селцето.Интересни факти са и посещението на Хитлер,на когото било предвидено от гледачка,че ще влдее света ако притежава копието,с което е промушен Исус и папирусите от Царичине.

Пенсиониран летец в селото сънува редовно сънища за съкровището на цар Самуил.След дълги безсънни нощи човекът започва да се рови в различни исторически и други данни за селото.Оказва се,че там е била древна прабългарска монетарницас голямо златно находище.Когато разбира това човекът се обажда на бившия си ръководател,който в момонта работи за военните власти.Когато чува историята субектът на когото се обажда съобщава на по-високопоставени личности и се подхваща интересът към Царичине.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Адски интересно ми стана за този феномен още преди години когато по БНТ даваха филм именно за него.

Склонен съм да вярвам ,че наистина съществува или съществувало подобно нещо щом и Ванга е потвърдила.

Интересното е ,че американците и тук са си навряли мазния задник ,за да докопат информацията и може би нещо много по-важно.Тетрадките също е ясно ,че те са ги взели ..

Link to comment
Сподели в други сайтове

Книгите на Стандарт са много интересни ,четох за Царичина има доста интересни неща.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...