Jump to content


Елена, Константин


Препоръчани коментари

Константин пристига и се снима, и се лигави с "фенчетата". После седна на сепаре...Елена излезе. Пя...супер...изцяло на живо. Изпя 4 песни и почивка. Дежурно за нея "Айде, мацки", "Дай, дай"... После Константин пя 4 песни на плейбек и общо взето все едно го нямаше...Постоянно търсеше мъже и подвикваше "айде мъжете". После поздравява всички гейове...а малко по-късно се изказа иронично спрямо гейовете. Беше или пиян, или друсан. Нещо спомена Райна, ама не го слушах задълбочено, защото умрях от скука. Пацо от ББ му беше озвучител.
После след 4те песни на Коцио, 20 минути почиваха. Константин започна продължението...обикаляше масите...и учудващо е около 1.73...доста нисък. Пя супер стари и до болка писнали песни, но хората се забавляваха...Елена и тя горката нямаше какво да пее и пуснаха "новата ти" на Преслава. Интересно,че след почивката Елена и Кокаина пяха още по един път "Още", "Първата-последната" и "А-у". Супер тъпа работа.Елена се обясняваше,че циците й не били силиконови и вика,че имали спор с Коцио...и той вика "Откога чакам да ги барна". Иначе Кокаина бая се отпусна и няколко пъти ползва "да еба", "чукате", "Обарвайте се" и някви псувни. Честно казано, доста разочарован останах и видях колко малко хитове имат чалга звИздИтИ!
Иначе Елена е супер на живо. Много яка..даже на клипове е в пъти по-грозна.
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Тц,тц...Трябваше и аз да го видя това,макар че аз историята я знам още отпреди да я напишеш тук - няма как,с привилегии съм,хахах...Другият път като ще ходим на диското,се надявам пак да е толкова забавно,както тука.

 

Ами...какво да кажа - той Константин винаги си е бил такъв - и аз не мога да го определя,ама нещата му са все в стил хумор,макар че и хумора му не е като на хората.А Елена със силиконовите гърди - смях!Ама що бе - вас може да ви интересува в 2 през нощта дали са й силиконови,хахах..

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...