Jump to content

Препоръчани коментари

Проблема е,че не мога да виждам някой абонати,които са на линия.Дава ми,че ги няма и трябва да им звънна,за да излезе че са на линия.Те също не ме виждат,но като ми звъннат им излиза "Абонтът е извън линия" а аз съм тук...

Някакво решение на проблема?!

Преинсталирах го...пак същото!Изтеглих новата версия и като го инсталл и всичко е ОК.После като дам отписване и пак вписване и пак неще... :feminist_en:

И аз имам тоя проблем от месец и нещо.Като пусна търсачката намирам абоната, но иначе не го виждам.Изтрих го и наново го намерих и пак същото.

• 1 month later...

Скайп се бъгва понякога. Пробвайте да изтриете абоната и той да Ви изтрие и след това му пратете искане за пълномощно. Така се получава.

Аз забелязах, че само абонатите които са си направили настройки за прехвърляне на телефон не виждам.Когато си промени настройките се показа в листата.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...