Jump to content


Членовете на Deep Zone пуснаха индивидуални парчета


Препоръчани коментари

13 май 2009 /

На промоция в клуб Ликьор Deep Zone обявиха старта на петото си национално турне, което ще бъде и най-мащабното им до момента.

То стартира на 14 май и ще съдържа близо 80 концерта в 40 различни града в цялата страна. Концертите ще се провеждат на специално конструирана камион сцена и в най-големите клубове по места. Освен старта на турнето, Deep Zone представиха и първите си солови проекти. Членовете на групата са записали индивидуални парчета и са заснели атрактивни видео версии към тях. Един от любимите диджеи на Дани Теналия – Роско е заложил на изискан клубен саунд, подкрепен от соулфул вокалите на самия Майк Джонсън в парчето Rossko feat. Mike Johnson – “I Remember”.Един от най-нестандартните дуети в историята на българската музика е Jura Tone feat. Lady B – “Chance To Love You”. Маестро Савов (Jura Tone) представя китарните си умения в характерен фънки-соул стил. Вокалите на Lady B пък я представят в съвсем ново амплоа. Саундът на парчето е в популярния напоследък “Vintage” соул-поп от 70-те г. Първото солово парче в кариерата на певицата Йоанна е денс изпълнение с лека носталгия, красиви вокални партии и грабващ бийт. Автор на българския текст е Миро. До броени дни се очаква и Дидо да представи своя дебютен сингъл “One More Time”. Песента е в изключително популярния “реге денс” стил и е обвързана с глобална екологична кауза. Около Deep Zone има и много интересни други новини – съвсем скоро те ще издадат и новия си летен сингъл със загравие „Лятото Дойде”, който има потенциала да се превърне в големия хит на горещия сезон у нас. До месец групата ще бъде готова и с новия си албум, в който ще бъдат включени индивидуалните парчета. Място в него ще намерят и ексклузивни ремикси на най-големите световни диджеи.

 

http://vbox7.com/play:4e4823f5

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...