Jump to content

Препоръчани коментари

гледал съм гиииии

Ми включи се и ти с някой там де,ако се сещаш

• Отговори 6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Ами ще пускам линк... но не мога все още да влизам в раздел "Линкове"... така че, питам дали някой от модовете ще могат да преместят темата в "Links" като направя тема в "Поп-Фолк"..Дано ме разбра :lol:
:D Разбрах те :huh:
И къде са всички :unsure:
На разходка бях :rolleyes:
Това на някой да мусе е появявало http://www.prikachi.com/files/59801k.jpg

не ми е излизало , но днес колкото пъти реша да влизам във форума все се логвах :(

не ми е излизало , но днес колкото пъти реша да влизам във форума все се логвах :(

E тотова ясно, на мен още отначало ми беше така :unsure:

Е на мен винаги ми е така :huh:

че на кой не му е така ма :D

Мелискеееее

ше гледа ме ли пълна промяна маааааааааааааааааааааааааааааааааа :D

E тотова ясно, на мен още отначало ми беше така :unsure:

как от начало бе , до сега от както съм регистрирана не ми е било така ,днес забелязах че при всяко влизане трябва да влизам с парола и т.н :unsure:

как от начало бе , до сега от както съм регистрирана не ми е било така ,днес забелязах че при всяко влизане трябва да влизам с парола и т.н :unsure:

На мен пък винаги ми иска :blink:

Бивам :rolleyes: При теб как мина даскалото :unsure:

Зле :( Правих контролно по Алгебра.Изложих се яко :mellow: И да се прибирам и паднах пред блока.Така си натъртих задните части .Абе въобще днес не ми беше ден :) А при теб как мина?

Зле :( Правих контролно по Алгебра.Изложих се яко :mellow: И да се прибирам и паднах пред блока.Така си натъртих задните части .Абе въобще днес не ми беше ден :) А при теб как мина?

Aлгебрата ми беше любима, обаче мразих Геометрията :huh: И аз съм спаната :lol: случва се по-някога....Ами на разходка бях, купих си пуловерче от Теранова :rolleyes: и се прибрах и така :rolleyes:

Aлгебрата ми беше любима, обаче мразих Геометрията :huh: И аз съм спаната :lol: случва се по-някога....Ами на разходка бях, купих си пуловерче от Теранова :rolleyes: и се прибрах и така :rolleyes:

Работиш ли?

Еми по принцип Математиката като изцяло ми върви ама незнам днес ко ми стана ......

Работиш ли?

Еми по принцип Математиката като изцяло ми върви ама незнам днес ко ми стана ......

Aми сега съм в почивка :unsure:

Споко ще се оправиш, като удариш 3-4 шестици :rolleyes:

Ехе дай боже по-принцип съм отличничка.СЕГА ТАЗ ГОДИНА НЕЗНАМ.аМА ТРЯБВА Д АХВАНА УСПЕХ НАД 5 И 50 :)

Днес в тетевен времето беше много приятно,а във варна?

Ехе дай боже по-принцип съм отличничка.СЕГА ТАЗ ГОДИНА НЕЗНАМ.аМА ТРЯБВА Д АХВАНА УСПЕХ НАД 5 И 50 :)

Днес в тетевен времето беше много приятно,а във варна?

Супер беше обрисахме морската градина и центъра :D :rolleyes:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...