Jump to content

Препоръчани коментари

Хм ;) Абе утре ще го покажа на Момо да видя кво ще каже Специалиста :unsure:Имаш ли някакъв сайт да ми покажеш случайно :unsure:

Досега се опитжах да влезна в сайта на техномаркет,защото съм го купувала оттам,обаче ми дава само няква игра за някво име на няква емблема :blink:

• Отговори 6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Мирето още ли се топли под климатика :unsure:

Мерси Тони :rolleyes:
Мирето още ли се топли под климатика :unsure:Мерси Тони :rolleyes:

Да,и със всичката си наглост яде семки на дивана под климатика,разпльокала се гола и сега ходих да си взема кола-кола и й се развиках,че прави боклуци,а днес чистачката за главата се хвана като дойде и 6 часа чисти жената къщата,а Мира сега пак прави мизерии :angry:

:D Ако мръднем, какво ще ни направиш :huh: :lol:

ша ви праа аз на ва с малки красодилчета :D

ша ви праа аз на ва с малки красодилчета :D

Или колкодилчета :blink: :lol:

Дали да не си пуснеме една тема Чичо Доктор

Аз май се разболявам и май затова ми е лошо :please:

Да,и със всичката си наглост яде семки на дивана под климатика,разпльокала се гола и сега ходих да си взема кола-кола и й се развиках,че прави боклуци,а днес чистачката за главата се хвана като дойде и 6 часа чисти жената къщата,а Мира сега пак прави мизерии :angry:
:huh: Вие и чистачка ли си имате :unsure:Тя за това така цапа, щото знае, че има кой да го изчисти после :lol:
Дали да не си пуснеме една тема Чичо Доктор Аз май се разболявам и май затова ми е лошо :please:
:unsure: За идеята добра, ама да не те хваща грип :o
Дали да не си пуснеме една тема Чичо Доктор

Аз май се разболявам и май затова ми е лошо :please:

е,я стига си падала де кажи един път че ти е супер

Имаме чистачка да,идва или събота,или неделя.В тоя огромен апартамент с 2 кучета и ние тримата-става мазало.Достатъчно ми е че мия чинии всеки ден и че готвя,за да имам време да ходя след всички да им чистя :angry:

Имаме чистачка да,идва или събота,или неделя.В тоя огромен апартамент с 2 кучета и ние тримата-става мазало.Достатъчно ми е че мия чинии всеки ден и че готвя,за да имам време да ходя след всички да им чистя :angry:

Ахъм :unsure: я да ги строяваш всички в редичка и да се мятат да чистят, да не се опъват по-диваните :D

Краси,ти всяка вечер ли пиеш бе мило? :huh:

да, по едно две задължително то на мен тва ми е лекарството по рецепта го взимам и на час :D

да, по едно две задължително то на мен тва ми е лекарството по рецепта го взимам и на час :D

Олееле,аз като се напия веднъж в седмицата и после 3 дни поватрям само:Няма да пия повече :unsure:

Краси помагай отново :huh:

Можеш ли да ми пратиш на пощата Скайпе да си го дръпна, сега не мога да си пусна скайп, грешка ми дава ужас, днес цял ден тоя комп си играе със мен :o нещо откача тотално :angry:

Олееле,аз като се напия веднъж в седмицата и после 3 дни поватрям само:Няма да пия повече :unsure:

то тоя занаят е за професионалисти,аз си пием от 2ри клас ;)

Краси помагай отново :huh:

Можеш ли да ми пратиш на пощата Скайпе да си го дръпна, сега не мога да си пусна скайп, грешка ми дава ужас, днес цял ден тоя комп си играе със мен :o нещо откача тотално :angry:

а подаръци ша има ли

а подаръци ша има ли

:D Аз си го изтеглих, че и инсталирах даже, ама че съм бърза :lol:

Тони новия ми скайп не го ли виждаш, и на стария също ще съм, но и тоя ще ползвам :rolleyes:

:D Аз си го изтеглих, че и инсталирах даже, ама че съм бърза :lol:

Тони новия ми скайп не го ли виждаш, и на стария също ще съм, но и тоя ще ползвам :rolleyes:

а обнови ли го а?

а обнови ли го а?

Естествено :unsure: още когато ми помогна със плеъра :rolleyes:

Искам товааааааааааааааа :girl_cry2:

Lancome Nail lacquer star design - 49 лв.

- Разработен само в един цвят, тъмно бургундско - последен писък на модата. Полага се както всеки друг лак, но още докато е прясно нанесен се доближава до магнитната плочка на флакончето, изчаква се малко и... се появява звезда.

laklankome12.jpg

Искам товааааааааааааааа :girl_cry2:

laklankome12.jpg

Aй стигабе това къде се продава :huh:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...