petrohancho Публикувано Декември 14 Report Сподели Публикувано Декември 14 В София леко е забелило само Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
madwoman85 Публикувано Декември 14 Report Сподели Публикувано Декември 14 Пак закуската а? madwomen как да не вали бре тука е чудо при нас Ми не вали Малко е побеляло...уж че валяло Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 14 Report Сподели Публикувано Декември 14 Е то още нее стигнало до вас.Хаха следобед трябва да почне Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
madwoman85 Публикувано Декември 14 Report Сподели Публикувано Декември 14 Еее следобед аз неща да вали Ама карай ще го преживея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bamby Публикувано Декември 14 Report Сподели Публикувано Декември 14 В София леко е забелило само и малко се е заледило Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 14 Report Сподели Публикувано Декември 14 Айде аз се махам че отивам на Урок Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 14 Report Сподели Публикувано Декември 14 Чао Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
madwoman85 Публикувано Декември 14 Report Сподели Публикувано Декември 14 Айде аз се махам че отивам на Урок Чао Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 14 Report Сподели Публикувано Декември 14 Привет отново.Какво правите бре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bamby Публикувано Декември 14 Report Сподели Публикувано Декември 14 ти на какви уроци ходиш всяка сутрин? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 14 Report Сподели Публикувано Декември 14 висша математика че наближи изпита Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bamby Публикувано Декември 14 Report Сподели Публикувано Декември 14 хъх, браво тая математика хич не я обичам за съжаление стискам ти палци да си вземеш изпита ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 14 Report Сподели Публикувано Декември 14 Абе първа и втора взех ама сега 3-та ще се озоря Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 14 Author Report Сподели Публикувано Декември 14 Добро утро...днес трябва да пътувам,а така не искааааааааааам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 14 Report Сподели Публикувано Декември 14 Къде ще пътуваш в тоя сняг бре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
danzel54 Публикувано Декември 14 Report Сподели Публикувано Декември 14 (редактирано) Как сте всички днес... Да ви питам.. около колко градуса е през деня в този период на годината (именно в София)... щото планирам да идвам при вас в края на 2008. Редактирано Декември 14 от danzel54 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 14 Report Сподели Публикувано Декември 14 Как сте всички днес... Да ви питам.. около колко градуса е през деня в този период на годината (именно в София)... щото планирам да идвам при вас в края на 2008. Ами днес в цялата страна температурите са минусови Така, че си направи сметката най-добре ела лятото Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
danzel54 Публикувано Декември 14 Report Сподели Публикувано Декември 14 Ами днес в цялата страна температурите са минусови Така, че си направи сметката най-добре ела лятото Ами и аз искам в лято 09... но тогава ще са ми започнали курсовете в университета, така че... Няма лошо да видя как е в Европа в зимата. Тук пък не е по-студено от 10 градуса през деня в зима... а не пада под 2-3 градуса в сутринта. Тук е лято през цялата година почти... и малко ми омръзна от жега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 14 Report Сподели Публикувано Декември 14 Ами и аз искам в лято 09... но тогава ще са ми започнали курсовете в университета, така че... Няма лошо да видя как е в Европа в зимата. Тук пък не е по-студено от 10 градуса през деня в зима... а не пада под 2-3 градуса в сутринта. Тук е лято през цялата година почти... и малко ми омръзна от жега. Aми ела да по мръзнеш малко тук аз ще отида в Австралия на твое място Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
danzel54 Публикувано Декември 14 Report Сподели Публикувано Декември 14 Съвсем скоро очаквайте снимки от мен в фотогалерията на форумците с новите ми очила... трябва да пристигнат в Понеделник. Поръчах ги от нета.... нямам търпение, толкова ми харесват, че... няма накъде без тях Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 14 Report Сподели Публикувано Декември 14 Хай, как сте? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djdjorjo Публикувано Декември 14 Report Сподели Публикувано Декември 14 Тази вече нещо много слабо! Защо така? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 14 Report Сподели Публикувано Декември 14 Тази вече нещо много слабо! Защо така? Незнам Жоре всеки е на някъде забил навярно, или стоят до печките и се топлят Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 14 Report Сподели Публикувано Декември 14 И кво сега ... само аз съм тук Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 14 Report Сподели Публикувано Декември 14 те ме и мене Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари