Jump to content


Аз бях на участие на Елена


Препоръчани коментари

Здравейте! Искам да ви разкажа за участието на Елена на 21.02 в клуб "Amor" - София, където присъствах. :) Значи Елена пристигна с една розова къса рокличка - мисля, че беше роклята от този концерт но не съм сигурен. Започна с "Под прикритие". Останалите нейни песни, които изпълни, са: "Не ме лъжи", "Първата - последната", "Тук и сега", "Стой на място", "Безумна лудост", "Достатъчно", "Кой ще сложи края", "Не на мене тия". Изпълни и нещо като китка с чужди песни: "Новата ти" на Преслава, "Обичаш другата" на Бони, "Скасе, скасе", "Очи, очи" и др. Мисля, че не пя всичко на живо (от нейните) но не може на всяко участие да пее на живо. В началото не чу желанието за поздрав на един човек и му каза "Извинявам се, но нали съм руса и трябва да ми се повтаря по два пъти"1000%20(29).gif Въобще много се бъзикаше с русата си коса, например в песента на Бони пя "Обичаш другата, русата, чуждата...", също и спомена, че се е изрусила, защото русо гладно няма, дори май пя и песента на Ерик. Тя допускаше хора на сцената при нея, слезе и долу на сцената. Хората много се забавляваха и харесаха новата песен. Аз си бях донесъл обложката на "Elena Best Selection" за автограф, и го дадох в паузата между първите песни. Тя ме попита: "Как се казваш, приятелю?", аз казах "Иван" и тя взе обложката и каза, че по - късно ще я разпише. Когато свърши участието, отидох при нея и тя ми я разписа, исках и да се снимам с нея, но нещо стана проблем с телефона - 2 пъти опитахме и не стана, на мен ми стана много неудобно - не толкова защото не се снимахме, а заради самата ситуация.

На мен лично много ми хареса, определено бих отишъл отново на нейно участие! :yahoo1:

 

Направих няколко записа на изпълненията, но са с лошо качество. Във формат AMR са. Ето линк:

 

Elena LIVE (4storing.com)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ей на това му викам участие! Предразполага публиката и дава автографи! Браво Елена! :Vishenka_05: Вале, чакай ме пред "Версай" на 11 март :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ей на това му викам участие! Предразполага публиката и дава автографи! Браво Елена! :Vishenka_05: Вале, чакай ме пред "Версай" на 11 март :)

Няма проблеми :Vishenka_05: аз вчера бях на Преслава на Участие супер мина, по-късно и линкчета и снимки от Представянето и в Клуб Версай Варна :baaasmiley:

Редактирано от valennceto
Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...