Jump to content



.::Вritney Forever::.


Препоръчани коментари

Правя тази тема за моята поп принцеса, с цел в тази тема да поместваме всякаква информация и коментари относно професионалния и личен живот на Бритни!!! Нека заедно я подкрепим и отдадем някаква съпричастност с трагедиите, които я сполетяха напоследък! Коментирайте всичко, няма проблем...слагайте линкове към видеоклипове, абе абсолютно всичко квото ви дойде като мисъл за Бритни...

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Като за страт на темата давам линк към новия албум на Бритни, озаглавен "Blackout" , с него тя се завърна на музикалната сцена!

 

56073k.jpg

 

56091C.gif

 

eто и песните в него:

 

Britney Spears - Gimme More

Britney Spears - Piece Of Me

Britney Spears - Radar

Britney Spears - Break The Ice

Britney Spears - Heaven On Earth

Britney Spears - Get Naked (I Got A Plan)

Britney Spears - Freakshow

Britney Spears - Toy Soldier

Britney Spears - Hot As Ice

Britney Spears - Ooh Ooh Baby

Britney Spears - Perfect Lover

Britney Spears - Why Should I Be Sad

Britney Spears - Get Back [bonus]

Britney Spears - Everybody [bonus]

Britney Spears - Gimme More (Remix) [bonus]

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 64
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Споделете коя е вашата любима песен от албума... и коя песен очаквате за следващ сингъл след супер успешния втори сингъл "Piece Of Me"... доколко знам за трети сингъл и клип се стяга песента "Radar", която според мен бледнее на фона на другите парчета в албума!

 

Сега ви предлагам една прясна новинка около Бритни, която ми дава някаква надежда, че лошото е на път да напусне живота на Брит!

 

britney-adnan-1a.jpg

 

Бритни: Грижим се един за друг

 

Грижим се един за друг, коментира Бритни отношенията си с фотографа Аднан Галиб, писа Hello.

 

Тези дни ще бъде изслушването, в което ще се реши дали Бритни ще може да вижда синовете си- Шон Престън (2 г.) и Джейдън Джеймс (1 г.). В този период до звездата ще бъде новото й гадже Аднан Галиб. Фотографът Аднан е на 35 години и е роден в Бирнингам. През последните две седмици той е най-близкият приятел на Бритни, която минава през труден период.

 

Грижим се един за друг. Той е единственият, който ме разбира, сподели звездата. В момента новият сингъл на певицата Piece Of Me е на второ място в UK чартове. За сега Бритни изглежда убедена, че е открила човека, на когото може да разчита.

 

автор: СЛАВА

 

 

КАКВО Е ВАШЕТО МНЕНИЕ???

Link to comment
Сподели в други сайтове

ето още едно топло инфо около Брит, което ще оставя да коментирате...

 

Бритни отново не получи право да посещава децата си...

 

Американската поп певица Бритни Спиърс пропусна да се яви в съда в Лос Анджелис, а съдията реши да не й дава все още право да посещава децата си, съобщи местният телевизионен канал KCAL9.

26-гадишната Спиърс все пак се появи в съда, но с повече от 4 часа закъснение, и си тръгна оттам няколко минути по-късно без въобще да влезе в съдебната зала, явно ужасена от папараците. Телевизията показа как тя напуска сградата на съда с голям джип, каран от шофьор, отива на църква, а след това в ресторант в предградие на Лос Анджелис, като през цялото време е преследвана от папараци. Тя и съпругът й Кевин Фъдърлайн започнаха съдебна битка за родителски права на двегодишния Шон Престън и едногодишния Джейдън Джеймс. На 4 януари певицата, която до неотдавна бе най-високоплатената в света, отново загуби правото за посещения на децата си. На следващия ден тя влезе в разгорещен спор с бодигардовете на бившия си съпруг, при което се наложи намеса на полицията и хоспитализирането на поп звездата. 19 февруари е новата дата за явяване в съда, на която съдията ще реши дали да продължи мярката или ще даде право на Бритни да вижда момчетата си.

 

аз съм в потрес...

Link to comment
Сподели в други сайтове

ето вище една фотосесия с сладурите на Бритни...

 

ok01.jpg

 

ok02.jpg

 

ok03.jpg

 

ok04.jpg

 

ok05.jpg

 

ok06.jpg

 

ok07.jpg

 

снимките достигнаха до вас благодарение на ™JorDaNiS™

Link to comment
Сподели в други сайтове

Изпуснахме началото - Личността Бритни , малко Хистори за нея ;)

10714.jpg

 

Рождена дата:

02 декември 1981 САЩ

Стрелец

 

 

 

Britney Spears

Кариерата й обхваща топ рекорди в класациите, скъпоплатени участия в реклами и опити в киното. <H3 class=lbl id=h_biography>Биография</H3>Britney Jean Spears (Бритни Джийн Спиърс) е американска поп-певица. Кариерата й обхваща топ рекорди в класациите, скъпоплатени участия в реклами и опити в киното. Смята се за американска икона, разпознавана по целия свят, но често е обект на спорове относно мястото на сексуалността в нейната музика и в нейния образ.

Родена в McComb, Мисисипи и израстнала в Кентууд, Луизиана, тя става известна с участието си в детския New Mickey Mouse Club в сезоните му от 1993 и 1994г. сред „колегите й там са Justin Timberlake, Joshua Chasez (които по-късно стават членове на поп-бандата NSYNC), Keri Russell, Christina Aguilera и Ryan Gosling.

 

Дебютният й албум, издаден от Jive Records, ...Baby One More Time в началото на 1999г. веднага влиза в музикалните класации в САЩ и оглавява тези във Великобритания. Сингълът, носещ същото име също става номер 1 в много страни и е придружен от виеоклип.

Spears чупи рекорда за най-млад изпълнител, когато на 17 години дебютира със сингъл на първо място в класацията Топ 100. Освен това албумът и сингълът едновременно заемат първа позиция в Billboard класациите. Певицата все още държи този рекорд. До този момент ...Baby One More Time е албумът, продал най-много копия за тийнейджър – 14 млн.

 

През 2000г. Spears е номинирана за две награди Грами – за най-добра певица за сингъла ...Baby One More Time и за най-добър млад артист. Не печели нито едната от двете.

 

Следващият й албум Oops!... I Did It Again, издаден на 16 май 2000г. също директно излиза на първо място и подобно на първия е голям хит. Продава повече от 1,3 млн. копия през първата седмица в САЩ, което го прави най-бързо продавания албум на жена-изпълнител. Албумът продава 10 млн. копия в САЩ и 20 млн. в целия свят. Следвайки успеха на първите й два албума, кариерата на Spears придобива шеметна скорост – музика за милиони долари, филм, реклами, концерти и др. През 2001г. тя отново е номинирана за две награди Грами – за най-добър поп-албум за Oops!... I Did It Again и за най-добро изпълнение за сингъла със същото име.

 

Следващият й албум Britney излиза на пазара на 6 ноември 2001г. и директно превзема първото място в класациите. Това я прави първата певица в историята на звукозаписната индустрия, която заема първо място с трите си първи албума.

През 2002г. Spears участва във филма Crossroads, който заема второ място в бокс офис класацията. Песните от албума Britney са включени в него. Участието на певицата е оценено от критиците като слабо и тя получава „Златна Малина за най-лошо представяне през 2002г.

 

През септември 2002г. Spears си взема почивка от сцената, а през 2003г. много критици предричат, че това ще е краят на кариерата й. Предишните й албуми са продадени в 54 млн. копия в целия свят. През 2003г. тя е номинирана за две награди Грами – за най-добро изпълнение за песента Overprotected и за най-добър поп албум. Не печели нито едната от двете.

Четвъртият й албум In the Zone излиза на 18 ноември 2003г. в него участват по-малко известни продуценти като RedZone, а също и добре познати имена като Moby и R. Kelly. Тя участва в написването на 11 от 13-те песни в албума. И този албум заема челното място през първата седмица, което я прави единствената певица с 4 поредни албума, заемащи първото място. Мадона участва в първата песен от албума Me Against the Music. Сингълът достига едва 35 място в горещите 100, но е на първо място в други страни.

 

In the Zone продава само 3 млн. копия в САЩ и над 5,6 млн. в света. Вторият сингъл от албума Toxic става хит номер 1 в 20 различни страни, но заема девето място класацията за сингли Горещите 100. През март тя се впуска в четвъртото си световно турне The Onyx Hotel Tour. В същото време третият сингъл Everytime е пуснат по радиостанциите. Докато в САЩ той е на 15 място, отвъд океана е номер 1 в страни като Великобритания и Австралия.

През август печели наградата Choice Single за Toxic. Номинирана е за 4 видео музикални награди, в това число за най-добър женски видеоклип и най-добър видеоклип на годината. Spears издава първият си хитов албум Greatest Hits: My Prerogative на 9 ноември 2004г. албумът застава на четвърто място в американските класации, продавайки 255 000 копия през първата седмица. Тя държи рекорда за най-високи продажби на хитов албум на жена в историята на британската класация (115 341 копия), измествайки певици като Whitney Houston, Madonna, Kylie Minogue, Celine Dion, Mariah Carey, Janet Jackson и Shania Twain. Албумът включва ...Baby One More Time, Oops...I Did It Again и Toxic, а също и две нови песни.

 

Албуми

1999: ...Baby One More Time №1 US, №4 UK, US Продажби: 14 million (WW: 25)

2000: Oops!...I Did It Again №1 US, №2 UK, US Продажби: 10 million (WW: 20)

2001: Britney №1 US, №4 UK, US Продажби: 4 million (WW: 14)

2003: In the Zone №1 US, №13 UK, US Продажби: 3 million (WW: 9)

2004: Greatest Hits: My Prerogative №4 US, №2 UK, US Продажби: 670,000 (WW: 2)

Сингли

...Baby One More Time

... Baby One More Time —декември 1998; №1 US, №1 UK

Sometimes —юни 1999; №21 US, №3 UK

(You Drive Me) Crazy (The Stop Remix) —септември 1999; №10 US, №5 UK

Born To Make You Happy —януари 2000 (Europe only); №1 UK

From The Bottom Of My Broken Heart —януари 2000 (U.S. only); №14 US

 

Oops!...I Did It Again

Oops!...I Did It Again —април 2000; №9 US, №1 UK

Lucky —август 2000; №23 US, №5 UK

Stronger —ноември 2000; №11 US, №7 UK

Don't Let Me Be The Last To Know —март 2001; №12 UK

 

Britney

I'm A Slave 4 U —септември 2001; №27 US, №4 UK

I'm Not A Girl, Not Yet A Woman —декември 2001; №2 UK

Overprotected (Europe — Album Version) —декември 2001; №4 UK

Overprotected (U.S. — Darkchild Remix) —март 2002

Boys (Co-Ed Remix featuring Pharrell Williams) —юли 2002; №7 UK

I Love Rock 'N Roll (Europe only) — ноември 2002; №13 UK

 

In the Zone

Me Against The Music (дует с Madonna) —октомври 2003; №35 US, №2 UK

Toxic —януари 2004; №9 US, №1 UK

Everytime —април 2004; №15 US, №1 UK

Outrageous —юни 2004

 

Greatest Hits: My Prerogative

My Prerogative —септември 2004; №3 UK

 

Актьорски участия

1990s: Ruthless! (Off-Broadway)

1993/1994: The New Mickey Mouse Club (Television)

1999: Longshot (Movie/Cameo)

2000: The Simpsons The Mansion Family (Television) (Herself)

2002: Crossroads (филм/главна роля)

2002: Austin Powers in Goldmember (Movie/Cameo)

Компютърни игри

Britney's Dance Beat е игра-танц, включваща 5 от нейните песни за PlayStation 2 и Game Boy Advance.

Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му !
Link to comment
Сподели в други сайтове

Голи снимки на Britney Spears - без купувач?

 

britney_03.jpg

 

 

10/01/08 11:26

Според слуховете в Холивуд, голи снимки на поп певицата Бритни Спиърс (Britney Spears) са предлагани на няколко жълти американски издания. Фотосите обаче не са представлявали интерес за нито една медия и са определени като "въобще не добри", предаде TMZ.com.

 

Снимките са дело на новия приятел на Бритни Спиърс - холивудския папарак Аднан Галиб (Adnan Ghalib).

 

В крайна сметка се оказа, че единствено едно австралийско списание е платило скромната сума от 57 000 долара за голите снимки. За сравнение, по време на върха на кариерата на Бритни Спиърс подобни снимки биха се продали за милиони.

 

Ниският интерес към голите фотоси на Спиърс може би е предизвикан от множеството папарашки снимки, разпространени в интернет, които уловиха певицата по време на светски събития без бельо.

Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му !
Link to comment
Сподели в други сайтове

СМЪРТОНОСНИЯТ КОКТЕЙЛ НА BRITNEY

 

Поп принцесата изгълтала над 100 хапчета преди да влезе в лудницата

 

britney_spears_080108_full.jpg

 

08.01.2008 POP Britney Spears

 

spacer.gifspacer.gifПри домашния скандал, който приключи в болницата Cedars-Sinai в Лос Анжелиз, поп принцесата Britney Spears е взела над 100 хапчета, изпила е невероятно количество водка и промишлена доза от енергийната напитка Purple Monster, съобщава британският таблоид The Mirror. Опиянената майка бе вкарана насила в клиника в Лос Анжелиз, след като отказа да се съобрази с думата на закона и да върне двете си деца на своя бивш съпруг Kevin Federline.

 

В смъртоносния коктейл, който Britney е изпила преди да влезе в лечебното заведение, е имало 20 диетични таблетки Clenbuterol, 18 хапчета Piriton, 12 таблетки от обезболяващото Vicodin, както и голямо количество приспивателни – това е заявил пред The Mirror източник, близък до семейството на поп принцесата.

 

Разкритията около скандала в дома на Britney Spears продължават. Бащата на двете спорни деца Kevin Federline вдигнал на крак цял полицейски взвод, тък като се страхувал бившата му половинка да не застреля децата в своя истеричен пристъп. По време на щастливия брак Kevin подарил на половинката си пистолет Beretta, а освен него в дома на Spears имало още леки оръжия.

 

След бурната развръзка на семейната драма, в момента Britney Spears вече е изписана от болницата Cedars-Sinai, но няма право да вижда своите деца.

 

Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му !
Link to comment
Сподели в други сайтове

Голи снимки на Britney Spears - без купувач?

 

britney_03.jpg

10/01/08 11:26

Според слуховете в Холивуд, голи снимки на поп певицата Бритни Спиърс (Britney Spears) са предлагани на няколко жълти американски издания. Фотосите обаче не са представлявали интерес за нито една медия и са определени като "въобще не добри", предаде TMZ.com.

 

Снимките са дело на новия приятел на Бритни Спиърс - холивудския папарак Аднан Галиб (Adnan Ghalib).

 

В крайна сметка се оказа, че единствено едно австралийско списание е платило скромната сума от 57 000 долара за голите снимки. За сравнение, по време на върха на кариерата на Бритни Спиърс подобни снимки биха се продали за милиони.

 

Ниският интерес към голите фотоси на Спиърс може би е предизвикан от множеството папарашки снимки, разпространени в интернет, които уловиха певицата по време на светски събития без бельо.

 

по-горното инфо го знам цялото :)

 

а относно фотосите: Не е нормално при положение, че хората луди пари дават за изплюта нейна дъвка или ламаринена опаковка на безалкохолна напитка от която тя е пила, па какво остава за голи нейни фотоси! То ще се избият...то медийна война ще настане според мен...

Link to comment
Сподели в други сайтове

ТАЙНИТЕ НА СЕМЕЙСТВО SPEARS

britney_spears_mom_090108_full.jpg

 

10.01.2008

spacer.gifspacer.gifВъпреки скандалите около двете си дъщери, майката на поп принцесата Britney Spears все пак ще издаде своята книга Pop Culture Mom: A Real Story Of Fame And Family In A Tabloid World (Една истинска история за славата и семейството в света на жълтата преса)...

 

Желязната лейди в разклатената до основи фамилия временно преустанови да пише своите мемоари след новината, че малката й рожба – Jamie Lynn Spears очаква дете. И то не от красавецa Casey Aldridge, с когото девойката движи от две години насам, а от служител на телевизионния канал Nickeloden, където 16-годишната госпожица води своето предаване Zoey 101. Впоследствие 48-годишната Lynne Spears трябваше да стане свидетел и на раздорите около измъчената съдба на своите внуци, които останаха под попечителството на Kevin Federline, а майка им - голямата дъщеря във фамилията - Britney - влезе в болница.

 

Голямото чакане за мемоарите на Lynne Spears обаче си стува, злорадстват светските хроникьори. След последните събития майката на Britney има материал за поне още 100-200 страници в своята трагикомична книга, а издателят Thomas Nelson вероятно отсега точи зъби за големия тираж на бъдещия бестселър.

 

Заради огромното закъснение на авторката Jynne Spears, книгата все още няма категорично определена дата за официална премиера.

 

Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му !
Link to comment
Сподели в други сайтове

Снимка на Бременната Бритни :-)

 

bshb6.jpg

 

 

и на гологлавата Бритни :blink:

 

britney-spears.jpg

 

britney-spears-bald.jpg

Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му !
Link to comment
Сподели в други сайтове

ТАЙНИТЕ НА СЕМЕЙСТВО SPEARS

britney_spears_mom_090108_full.jpg

 

10.01.2008

spacer.gifspacer.gifВъпреки скандалите около двете си дъщери, майката на поп принцесата Britney Spears все пак ще издаде своята книга Pop Culture Mom: A Real Story Of Fame And Family In A Tabloid World (Една истинска история за славата и семейството в света на жълтата преса)...

 

Желязната лейди в разклатената до основи фамилия временно преустанови да пише своите мемоари след новината, че малката й рожба – Jamie Lynn Spears очаква дете. И то не от красавецa Casey Aldridge, с когото девойката движи от две години насам, а от служител на телевизионния канал Nickeloden, където 16-годишната госпожица води своето предаване Zoey 101. Впоследствие 48-годишната Lynne Spears трябваше да стане свидетел и на раздорите около измъчената съдба на своите внуци, които останаха под попечителството на Kevin Federline, а майка им - голямата дъщеря във фамилията - Britney - влезе в болница.

 

Голямото чакане за мемоарите на Lynne Spears обаче си стува, злорадстват светските хроникьори. След последните събития майката на Britney има материал за поне още 100-200 страници в своята трагикомична книга, а издателят Thomas Nelson вероятно отсега точи зъби за големия тираж на бъдещия бестселър.

 

Заради огромното закъснение на авторката Jynne Spears, книгата все още няма категорично определена дата за официална премиера.

 

 

пич, номер едно си! Благодаря ти, че ми помагаш да развием темата подобаващо!!! :yahoo1:

Link to comment
Сподели в други сайтове

http://britney.com

 

на този адрес тече класация, за това кой да е следващия сингъл от албума на Брит - "Blackout"!!!

До сега ситуацията е следната "Break The Ice" води доста убедително, което мен страшно много ме радва!!!

Link to comment
Сподели в други сайтове

ето малко да се посмейте на едни некадърни колажчета :derisive:

 

80583K.jpg

 

80584L.jpg

 

80585r.jpg

 

80586I.jpg

 

смех, та смех :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

80590G.jpg

 

заповядайте няколко интересни според мен оналайн клипчета:

 

Britney Spears - Oops!i Did It Again + Превод

 

Britney Spears - Oops I Did It Again - New Смешни моменти от клипа (сУПЕр)

 

Britney Spears Making The Video Oops I Did

 

малко нови снимчици:

 

011308_brit_exclusive2_tmz.jpg

 

ADNANBSPEARS011108_110.jpg

 

ADNANBSPEARS011108_115.jpg

 

BSpearsDress011108_1.jpg

 

BSpearsDress011108_4.jpg

 

bb_blog885.jpg

 

arberwer.jpg

Link to comment
Сподели в други сайтове

Бритни иска да се самоубие...

 

Бритни Спиърс предпочита да се самоубие, вместо да влезе отново в клиника. "Искат да ме върнат в лудницата! Никой не може да ме накара да отида отново там! Ще посегна на живота си, но няма да им дам пак да ме заключат", казала певицата на някого по мобилния си телефон, докато карала черната си спортна кола по улиците на Лос Анджелис преди дни. Думите й били записани от преследващите я папараци. Миналата седмица Бритни бе откарана спешно в болница заради психически срив. Причината беше мъката по двамата й синове. Бившият й съпруг издейства пълна забрана тя да вижда децата си. "Те са всичко за нея. Тя ми каза, че няма причина да живее повече, ако не бъде с тях. Затова се страхувам за нея, много съм притеснен", сподели неотдавна пред пресата близък на позамръкналата звезда.

Преди ден Бритни закъсня да се яви навреме в съда в Лос Анджелис и съдията реши все още да не й дава право да вижда децата си. Следващото дело е на 19 февруари. Все пак поп принцесата се появи 4 часа след уреченото време и си тръгна оттам няколко минути по-късно без въобще да влезе в съдебната зала, явно ужасена от папараците. Телевизията показа как тя напуска сградата на правораздавателния орган с голям джип, каран от шофьор, после отива на църква, а след това в ресторант в предградие на мегаполиса.

 

инфо: в.Стандарт

 

Бахти писна ми от лоши новини...

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Бритни Спиърс влезе в черна комедия...

 

Спешното изнасяне на бившата поп кралица на носилка от дома й в Холивуд се превърна в новина №1 за много презокеански издания пред изминалите дни. Ние обаче си мушнахме любопитния нос много по-дълбоко и така се разсмърдя, че...

 

След като престоя в клиника за бърза помощ едва 72 часа, екслолитката беше внезапно изписана за ужас на всички, загрижени за психическото й и физическо състояние. Не за друго, а защото ако си изпил 100 хапчета за денонощие и половина, ако държиш две заредени огнестрелни оръжия в стаята, където гледаш двете си малки деца, и ако, докато си в болницата, неистово крещиш „Искам да се самоубия! Искам да умра!“, освобождаването ти от същата тази болница изглежда леко нелогично. И доста плашещо.

 

Случаят Бритни вече започна да звучи като филм на ужасите, като древногръцка трагедия, като черна комедия, като... вие натрупайте различни определения. Защото на нас не ни стигат думите. Но ще поровим малко, за да ви разкажем още някоя и друга пикантерия.

 

Та бяхме стигнали до болницата, където Бритни беше откарана по спешност преди броени дни. Често казано обаче, по-полезната мярка май беше задържането й там за по-дълго време. Но с пациентки като нея не се излиза лесно на глава. През 72-та си часа там Спиърс се будела с писъци, крещяла по персонала, непрестанно изтръгвала интравенозната си система и се молела да бъде върната обратно вкъщи.

 

 

Семейната драма

Звучи като сцена от сапунка, ама не е. Съвсем реално е. А когато във въпросната драма са намесени две момченца, съответно на по една и две годинки, тогава става дори страшно. Още по-страшно става от признанията на баща им Кевин Федърлайн. В деня преди майка им да бъде изнесена на носилка от дома си, Кев паникьосано се обадил на полицията, защото му присветнало, че Бритни все още пази две оръжия (подарения й от него за рождения й ден пистолет Beretta 92 FS, плюс черен автоматичен Glock). При това „хранилището“ на пищовите било в спалнята, където обикновено стоят хлапетата Джейдън и Шон. А в момента, за който говорим, те били там. В същата тази стая. При майка си. Леко пооткачащата напоследък и силно отегчена от живота... Ако си им баща, със сигурност ще се обадиш на адвокатите си, на полицията и на социалните служби и по най-бързия начин ще отидете в леговището на вълка, пардон, вълчицата.

 

Въпросната вълчица буквално озверяла от отчаяние, че ще й вземат вълчетата. По това време Бритни вече се била нагълтала със стотина хапчета (сред които таблетки за отслабване, билкови таблетки, болкоуспокояващи, сънотворни, хапчета против киселини, за махмурлук) и всички обилно полети с любимият на мама Бритни домашно забъркан коктейл от водка, сироп срещу грип и енергийни напитки. Нищо чудно, че тя започнала да хапе за крака човека от социалните служби, опитал се да вземе от ръцете й Джейдън Джеймс и Шон Престън, и да дращи по пода, чупейки ноктите си. Предястието на това били увещанията й към Кевин да й остави хлапетата срещу 100 милиона долара. А за капак имаме телефонното й обаждане до бременната й 16-годишна сестра Джейми Лин със заявлението „Ти няма да си единствената Спиърс, цъфнала на първа страница на вестниците.“

 

Аха, значи така било. Ако това е PR, то той е доста болезнен. И дали си струва човек да е известен на подобна цена? И как е възможно едно младо супер креативно, талантливо и обичано от хиляди фенове пеещо същество да се превърне само на 26 години в развалина, за която близките разказват под сурдинка, че си блъска главата в стената. А това, че малкият Шон Престън е започнал да я копира, очевидно не прави впечатление на никого. Той явно смята, че става въпрос за някакъв нов вид игра...

 

инфо: сп. Блясък

 

заповядайте и една нова корица на списание, където Бритни изглежда невероятно!

 

4222fg1.jpg

Link to comment
Сподели в други сайтове

пич, номер едно си! Благодаря ти, че ми помагаш да развием темата подобаващо!!! :yahoo1:

 

 

За мен е удоволствие , аз много и се кефя , на нея , и на конкурентката и , за която ще направя тема ;)

Само , че незнам къде видя пича в мен :1000 (29): :laughing: :yahoo1:

 

И толкоз - да нема флууд :nefloodi:

Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му !
Link to comment
Сподели в други сайтове

Britney Spears - "Pulse" [Demo]

 

заповядайте едно демо върху чисто нова песен на Брит!

Малкото откъсче което чувам ми звучи страшно хитово,

а на вас???

Link to comment
Сподели в други сайтове

"SonyBMG italiana confirma `Break The Ice` como novo single"

 

6xsh4ld.jpg

 

O site da Sony&BMG italiana e a página Team World desmentiram rumores e afirmaram que "Radar" não será o próximo single do "Blackout".

 

Eles afirmam que "Break The Ice" é a escolhida para o terceiro single do novo álbum da princesa pop. Eles não informam ainda data de lançamento, mas se nos basearmos no tempo que levou de "Gimme More" à "Piece Of Me", dentro de 3 meses teremos o novo single.

 

Créditos: HeyBritney

 

ту "Radar", ту "Break The Ice" вече съм напълно объркан :wacko:

Link to comment
Сподели в други сайтове

ако някой не го е гледал това, заповядайте сега, смеха ви е ГАРАНТИРАН :1000 (29):

 

youtube-star-chris-crocker-glitter.gif

 

Chris Crocker - LEAVE BRITNEY ALONE!

 

 

Гледам го сигурно за 100 път и всеки път се утепвам ор смях!!! Бахти и якото :yahoo1:

Link to comment
Сподели в други сайтове

малко старичка информация, но нямаше как да я подмина... :derisive:

 

80768v.jpg

 

Бритни - най-търсена в yahoo.com

 

Животът на 26-годишната американска звезда е обект на внимание, въпреки или именно поради щурия й характер. Бившата любимка на тийнейджърите си обръсна косата, влезе в рехабилитационен център, поведе съдебна битка за попечителство над двете си деца с бившия си съпруг Федърлайн, нападна с чадър колата на папараци и издаде първия си албум от четири години насам.

 

Бритни или Падналата звезда, както я наричат днес медиите, е поставена на първо място в класацията на търсачката yahoo.co. Хората вече не знаят какво да очакват от Бритни Спиърс и всеки път, когато тя направи нещо, се наблюдава повишаване на търсенията, казва Вира Чан, главен редактор на новините в yahoo.com

 

От 2000 година насам Бритни Спиърс оглавява списъка Топ 10 на известната търсачка. Само през 2004 Парис Хилтън застана на челно място.

 

автор: СЛАВА

Link to comment
Сподели в други сайтове

заповядайте едно видеоклипче, където Брит презентира двата си първи сингли: "PIECE OF ME" и "GIMME MORE"

 

 

Приятно гледане!!!

 

ЕДИТ:

 

заповядайте и тези клипчета, които представляват хореографии върху песните на Брит!

 

http://youtube.com/watch?v=LJyjjtUgqYg&feature=related - тази е на "Gimme More"

 

- тази е върху "Radar"

 

- тази е на "Piece Of Me"

 

- тази е на "Perfect Lover"

 

- това тук е върху "Get Naked"

 

http://youtube.com/watch?v=7h8uYh2_TkQ - a това тук е танца, който трябваше да изиграе Бритни на наградите на МТВ, където беше първото живо излизане на Бритни от доста време насам! Тя беше най-очакваното събитие на тези награди и представянето й според много хора не беше на ниво, но лично на мен ме накефи на 100% ;)

Link to comment
Сподели в други сайтове

http://night-runner.mylivepage.com/forum/1...e_For_You%3A%3A.

 

тук можете да откриете, новата песен на Брит - "Privacy"!!!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Radar To Be 3rd Single...

 

81421n.jpg

 

"Radar" has been announce as the 3rd single from Britney Spears' latest album "Blackout". "Gimme More" being the 1st single and "Piece Of Me" being the 2nd single.

 

...доколкото си го превеждам, разбирам че "Radar" ще е следващия сингъл, е не ща пък, искам си "Break The Ice" :yelling: :cry2: :cry2: :cry2:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Бритни пазарува гола :laughing:

 

17 Януари 2008 19:01:09

 

 

britney-spears-naked-01.jpg

 

Ако си мислите, че Britney Spears не може да направи по-големи щуротии, то грешите! Spears и приятелят й папарак бяха по магазините на Westfield Fashion Square в Sherman Oaks, California. Britney взела някои дрехи от щанда и отишла в пробната с Adnan. След няколко минути тя се появила напълно гола. Продавачката каза: "Бях зашеметена. Личните части на Britney бяха точно пред мен! Грабнах една рокля, за да я покрия, а тя изкрещя "Разкарай се от мен. Дори не се приближавай до мен!" Тогава се върна в пробната с Adnan за около 45 минути. Те издаваха странни шумове. Беше отвратително."

Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му !
Link to comment
Сподели в други сайтове

Бритни пазарува гола :laughing: 17 Януари 2008 19:01:09britney-spears-naked-01.jpgАко си мислите, че Britney Spears не може да направи по-големи щуротии, то грешите! Spears и приятелят й папарак бяха по магазините на Westfield Fashion Square в Sherman Oaks, California. Britney взела някои дрехи от щанда и отишла в пробната с Adnan. След няколко минути тя се появила напълно гола. Продавачката каза: "Бях зашеметена. Личните части на Britney бяха точно пред мен! Грабнах една рокля, за да я покрия, а тя изкрещя "Разкарай се от мен. Дори не се приближавай до мен!" Тогава се върна в пробната с Adnan за около 45 минути. Те издаваха странни шумове. Беше отвратително."
майко мила покъртен съм ,аман ма Брит, не можахте ли да се стръпите да изчакате да се приберете та да се начнете :1000 (29):

 

поздрав за всички:

- Outrageous (Full Version)
Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...