Victor Публикувано на преди 9 часа Report Сподели Публикувано на преди 9 часа 🎤 Artist / Изпълнител: PERSIANA, YORGOS, KYLLO 🎵 Song Title / Заглавие: TI MOE ZLATO 📀 Digital Distribution / Дигитална дистрибуция: DistroKid 🎚 Mix & Master / Микс и Мастър: Redehaka Studio 📝 Lyrics / Текст: Gergo Milov 🎼 Music / Музика: Aleksandar Janković (MC Yankoo) 🎹 Arrangement / Аранжимент: Redehaka Studio 🎬 Video Director / Режисьор: Iliya Georgiev 📸 Cinematography / Оператор: Mega Vision, OMG Studio 🎤 🎵 Ti Moe Zlato Моята принцеса обича ме, нейният единствен нарича ме. Само щом видях го и осъзнах го, него аз избрах го. Сърцето прави пожари здрави и не го забрави. Аз нямам отговор и днеска на въпроса: какво направи, как ме омагьоса, как се превърна тя във моята принцеса и изведнъж ми грабна интереса. Ти мое злато, ти мое злато Иска, иска, иска — от мене иска, иска тя да е със мене близка. Иска, иска, иска — от мене иска, иска тя да е със мене близка. За тебе давам света, каквото кажеш е „да“, плащам всяка искана цена. За тебе давам света, каквото кажеш е „да“, плащам всяка искана цена. Твойта луда обич вече те застигна, така че даже не успя да мигнеш. Сега на дневен ред пред нас стои дилема: взимаш ли ме или тебе аз да взема? Само щом видях го и осъзнах го, него аз избрах го. Сърцето прави пожари здрави и не го забрави. Аз нямам отговор и днеска на въпроса: какво направи, как ме омагьоса, как се превърна тя във моята принцеса и изведнъж ми грабна интереса. Ти мое злато, ти мое злато ти мое злато, ти мое злато. Иска, иска, иска — от мене иска, иска тя да е със мене близка. Иска, иска, иска — от мене иска, иска тя да е със мене близка. За тебе давам света, каквото кажеш е „да“, плащам всяка искана цена. За тебе давам света, каквото кажеш е „да“, плащам всяка искана цена. Ти мое злато, ти мое злато, ти мое злато, ти мое злато. Иска, иска, иска — от мене иска, иска тя да е със мене близка. Иска, иска, иска — от мене иска, иска тя да е със мене близка. За тебе давам света, каквото кажеш е „да“, плащам всяка искана цена. За тебе давам света, каквото кажеш е „да“, плащам всяка искана цена. Цитирай Report Link to comment https://www.ramania-bg.com/topic/119816-persiana-x-yorgos-x-kyllo-ti-moe-zlato-%D1%82%D0%B8-%D0%BC%D0%BE%D0%B5-%D0%B7%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BE-official-video-2026/ Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.