Victor Публикувано на преди 15 часа Report Сподели Публикувано на преди 15 часа 🎤 Artist / Изпълнител: PERSIANA, KYLLO 🎵 Song Title / Заглавие: KURVAVA LYUBOV 📀 Digital Distribution / Дигитална дистрибуция: DistroKid 🎚 Mix & Master / Микс и Мастър: Redehaka Studio 🎛 Production / Продукция: Redehaka Studio, Mega Vision 📝 Lyrics / Текст: Iliya Georgiev 🎼 Music / Музика: Ani Petrova 🎤 🎵 KURVAVA LYUBOV Ти си всичко – болка и страст, а аз съм пленник, живея в твоя капан. Тръгваш си, оставяш ме в мрак. Плача, а душата ми гори в тишина. Сълзите ми – кървави – рисуват нощта, ледено сърце убива любовта. Умирам, когато те няма до мен, любовта ми е пламък, но студен. Обичам те, а сърцето кърви, раздирам го, но още за теб то шепти. Разкривам се, пред теб стоя гол, но ти си ножът – пробождаш ме без капка жал. В очите ти – лед, в душата ти – мрак. Обичам те, но губя всяка битка пак. Умирам, когато те няма до мен, любовта ми е пламък, но студен. Обичам те, а сърцето кърви, раздирам го, но още за теб то шепти. Как да убия това, което живее в мен? Любовта ми към теб – вечен, кървав плен. Сълзите ми напояват пустини в нощта, а ти разрушаваш всяка моя мечта. Умирам, когато те няма до мен, любовта ми е пламък, но студен. Обичам те, а сърцето кърви, раздирам го, но още за теб то шепти. Тръгваш си, но аз ще остана сам, в плен на любовта… Душата ми крещи. В тази кървава любов оставам сам завинаги… Умирам, когато те няма до мен, любовта ми е пламък, но студен. Обичам те, а сърцето кърви, раздирам го, но още за теб то шепти. Тръгваш си, но аз ще остана сама, в плен на любовта… Душата ми крещи. В тази кървава любов оставам сама завинаги… Цитирай Report Link to comment https://www.ramania-bg.com/topic/119765-persiana-feat-kyllo-kurvava-lyubov-%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B8%D1%8F%D0%BD%D0%B0-feat-%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%BE-%D0%BA%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2-official-video-2026/ Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.