Victor Публикувано на Януари 15 Report Сподели Публикувано на Януари 15 🎵 Music / Музика: Ilia Georgiev ✍️ Lyrics / Текст: Радостин Чомезов 🎼 Arrangement & Production / Аранжимент и продукция: Redehaka Studio 🎬 Video Director / Режисьор: Mega Vision 📸 Cinematography / Оператор: Mega Vision 🎨 Art Direction / Арт директор: Mega Vision 🎤 ТЕКСТ: "100 ЖИВОТА" Автор: Радостин Чомезов Искаш ли животи сто? Знаеш ли съдбата, че в мене крие нещо твое? Влюбена да си в живота — задължение е мое. Знай, че искам твоя смях да го чуят и звездите, да ти тръгнат чак сълзите, аз ще трия им следите. На залез с поглед аз от теб ще пия, белезите по тялото си аз ще скрия. За тебе на върха гнездо ще свия, под крилете свои ще те крия, за да не живееш в ад. За тебе на върха гнездо ще свия, под крилете свои ще те крия, за да не живееш в ад. Искаш ли животи сто? В тях да няма час и дати. Всеки ще е много хубав, ако имам любовта ти. Знай, че искам твоя смях да го чуят и звездите, да ти тръгнат чак сълзите, аз ще трия им следите. Аз ще трия им следите. На залез с поглед аз от теб ще пия, белезите по тялото си аз ще скрия. За тебе на върха гнездо ще свия, под крилете свои ще те крия, за да не живееш в ад. За тебе на върха гнездо ще свия, под крилете свои ще те крия, за да не живееш в ад. Цитирай Report Link to comment https://www.ramania-bg.com/topic/119609-kyllo-100-zhivota-%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%BE-100-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%B0-official-video-2026/ Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.