Victor Публикувано на Сряда в 23:03 Report Сподели Публикувано на Сряда в 23:03 Част от 🔥 KING OF THE WORLD – LIMITED MAXI-SINGLE 2025! 🔥 „KING OF THE WORLD (2025 MAXI-SINGLE)” е ексклузивното колекционерско издание на Kyllo – първият български AI поп фолк / K-pop артист. Изданието отбелязва 1 година от дебюта му с хита „Кралят на нощта (King Of The Night)”, който излезе в края на 2024 г. и постави началото на неговия глобален проект. Този LIMITED CD + BOOKLET е специално подготвен за най-големите фенове и включва всички международни версии на песента – адаптирани и преаранжирани за различните държави и пазари. Всяка версия носи традиционни музикални мотиви, вдъхновени от съответната култура (Корея, Турция, Китай, Сърбия, Гърция, Испания, Бразилия и др.), както и елементи от поп, K-pop, поп фолк, ориентал, манеле, латин и др. 🎤 ТЕКСТ – "Kralyat na noshta Remix " Yes baby, daddy is here. Yeah, yeah. „Кралят е тук… Всички мълчат… Играта започва сега!“ Влизам в клуба — всички мълчат. Чалга кучки, облечени в злато, ме гледат. Аз съм кралят на нощта, знай — с един поглед паля играта докрай. Ти ри ри ри ри — удрям с тряс, бум-бам. Секси тела падат, горят срам. На колене, в ритъма потъват, туту руту — в леглата се събуждат. (x2) Чужди легла, но моя е властта. Всеки миг е мой — кралят на страстта. Кой ще спре звезда като мен? Влизам, излизам, в нощта съм пленен. Ти ри ри ри ри — удрям с тряс, бум-бам. Секси тела падат, горят срам. На колене, в ритъма потъват, туту руту — в леглата се събуждат. (x2) Нощта крещи, вдигаме шум. Звездите искрят — под нас е бум! Аз съм кой? Аз съм тук. Чалга тронът не търпи друг. Ти ри ри ри ри — удрям с тряс, бум-бам. Секси тела падат, горят срам. На колене, в ритъма потъват, туту руту — в леглата се събуждат. (x2) Влизам, излизам — звездата блести. Кралят на нощта — никой не спи. Кой е тук? Всички знаят: аз съм бум-бам, играта не спира. „Кралят… винаги е тук.“ Цитирай Report Link to comment https://www.ramania-bg.com/topic/119246-kyllo-kralyat-na-noshta-%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%BE-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%BB%D1%8F%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%BE%D1%89%D1%82%D0%B0-2025-remix-version-official-video-2025/ Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.